Şimdi Ara

Hemoroid(Basur)Muayenesi edit: Gittim geldim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • artık bıktım doktora gitcem yarın nasıl oluyor arkadaşlar çok tırsıyorum

edit: yarın doktorlar çalışmıyor 23 Nisan dan dolayı perşembe gününe kaldı.

edit: evet arkadaşlar an itibariyla öğrendim sağolsun doktor parmaklamadı 3.derece hemoroid ve çatlak var mış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norman Reedus. -- 29 Nisan 2014; 10:55:01 >

• tırsılacak bir şey yok ama biraz utandırıcı bir süreç. doktor amca eldiveni eline geçirdiği gibi afedersin makattan parmaklamak suretiyle kontrol ediyor. hoş değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.rusen

tırsılacak bir şey yok ama biraz utandırıcı bir süreç. doktor amca eldiveni eline geçirdiği gibi afedersin makattan parmaklamak suretiyle kontrol ediyor. hoş değil

umarım vazelinsiz hardcore yapmaya kalkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daryl Dix0n

quote:

tırsılacak bir şey yok ama biraz utandırıcı bir süreç. doktor amca eldiveni eline geçirdiği gibi afedersin makattan parmaklamak suretiyle kontrol ediyor. hoş değil

umarım vazelinsiz hardcore yapmaya kalkmaz

o kadarına dikkat etmedim hocam ben o sırada refleks olarak adamın bileğine yapışmakla meşguldüm :D
    kolay gelsin

• Hocam isterseniz ilk önce eczaneden basur için merhem.isteyin. 4-5 gün kullanın, fayda göremezseniz doktora gidersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

Hocam isterseniz ilk önce eczaneden basur için merhem.isteyin. 4-5 gün kullanın, fayda göremezseniz doktora gidersiniz.

hangisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Basur oldum Sonuc : ameliyat
    15 yıl önce açıldı
    Sivilce için doktora gittim
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok oturmamam gerekıyor ne yapıcaz beyler asosyalim pc basındayım
  • basur yastıkları var onlardan alsana
  • quote:

basur yastıkları var onlardan alsana

aa duymuştum da hiç aklıma gelmedi olabilir aslında

edit: ama çok çeşidi var hangisini alsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norman Reedus. -- 29 Nisan 2014; 11:32:16 >
  • işte o konuda bir fikrim yok ama hepsi amacına hizmet ediyordur bence :D
  • peki Tedavi olarak ne dedi Doktor?Ameliyatmı yoksa İlaç tedavisimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: loko

peki Tedavi olarak ne dedi Doktor?Ameliyatmı yoksa İlaç tedavisimi?

İlaç tedavisi. şuanda ameliyat olamam ameliyatta olmam zaten lastikle boğma tedavisi var onu olurum sonra yarından itibaren ilacları kullanmaya başlayacağım bakalım
  • quote:

quote:

İlaç tedavisi. şuanda ameliyat olamam ameliyatta olmam zaten lastikle boğma tedavisi var onu olurum sonra yarından itibaren ilacları kullanmaya başlayacağım bakalım

yalnız siz Basurun sebebini araştırıp çözmeniz lazım yoksa tekrar çıkar.Sindirim sistemine Dikkat etmelisiniz.Bende basur rahatsızlıgı oldugundan söylüyorum.Doktorlar agrıyı keser veya Basur memesini alır ama asıl sebebine çözüm bulmazlar.
  • quote:

quote:

quote:

yalnız siz Basurun sebebini araştırıp çözmeniz lazım yoksa tekrar çıkar.Sindirim sistemine Dikkat etmelisiniz.Bende basur rahatsızlıgı oldugundan söylüyorum.Doktorlar agrıyı keser veya Basur memesini alır ama asıl sebebine çözüm bulmazlar.

sebebi kabızlık ve tembel bağırsak kendimi bildim bileli böyle. dupalac dixoum proclogtor adlı ilaçları verdi

• quote:

quote:

quote:

quote:

sebebi kabızlık ve tembel bağırsak kendimi bildim bileli böyle. dupalac dixoum proclogtor adlı ilaçları verdi

arada bir Sıcak Bal şerbeti yapıp için.Bakın bagırsakları nasıl harekete geçiriyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.