Şimdi Ara

HemenKitap(Tek Başlık)*17.05.2013* GÜNCEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
3
Favori
6.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese Merhaba DH Forumda bulunan konularımızı tek başlık altına topluyoruz..

Artık Kampanyalar, Fırsatlar, İndirimler bu başlık altında yayınlanacaktır..

10 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

SİS YAYINCILIK FELSEFE SETİ TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK KİTAP SİTELERİNDEN BİRİNDE ÇOK SATANLAR LİSTESİNDE İLK 15 İÇERİSİNDE VE HER GÜN YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRÜYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hemenkitap -- 17 Mayıs 2013; 14:54:41 >

• Güncel.
  • isabet olmus.
  • 27.12.2012'yi Bekleyin..
  • Bugün güzel bir sürprizimiz olacak takipte kalın...
  • Suç ve Ceza Eklendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hemenkitap

Suç ve Ceza Eklendi

Çok güzel bir avantaj. Sanırım Sis Yayınlarının çevirisini armağan edeceksiniz.

Eğer kitap armağanları konusunda önerileri toplamaya devam ediyorsanız; Muzaffer İzgü'nün Zıkkımın Kökü eserini de listenize dahil edebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kampanyalar oldukça güzel. bu siteden alışveriş yapan arkadaşlar için bir sorum var. tedarik ve kargolama konusunda bir sıkıntı yaşadınız mı ? cevabınıza göre yeni yılın ilk siparişini bu siteden yapabilirim. şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bregovic

kampanyalar oldukça güzel. bu siteden alışveriş yapan arkadaşlar için bir sorum var. tedarik ve kargolama konusunda bir sıkıntı yaşadınız mı ? cevabınıza göre yeni yılın ilk siparişini bu siteden yapabilirim. şimdiden teşekkürler.

Ben bir kere alışveriş yaptım,sipariş verdikten 2 gün sonra elime ulaştı ve paketlemesi iyiydi,kitaplar zarar görmemişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karafeneri

quote:

Orijinalden alıntı: hemenkitap

Suç ve Ceza Eklendi

Çok güzel bir avantaj. Sanırım Sis Yayınlarının çevirisini armağan edeceksiniz.

Eğer kitap armağanları konusunda önerileri toplamaya devam ediyorsanız; Muzaffer İzgü'nün Zıkkımın Kökü eserini de listenize dahil edebilirsiniz.

Tavsiyeniz için teşekkür ederiz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: taarruzZ

quote:

Orijinalden alıntı: bregovic

kampanyalar oldukça güzel. bu siteden alışveriş yapan arkadaşlar için bir sorum var. tedarik ve kargolama konusunda bir sıkıntı yaşadınız mı ? cevabınıza göre yeni yılın ilk siparişini bu siteden yapabilirim. şimdiden teşekkürler.

Ben bir kere alışveriş yaptım,sipariş verdikten 2 gün sonra elime ulaştı ve paketlemesi iyiydi,kitaplar zarar görmemişti.

teşekkür ederim hocam
  • 31'ini bekliyorum, Ölüm Kapısı Serisi'nden 3 kitap sipariş edeceğim.
  • Sürat kargo olması can sıkıyor,Yurtiçi olsa hemen
  • Dün 2. siparişimi de verdim 31 ine kadar bekleyemedim. Mangaların fiyatları da gayet uygun
  • Bataklık Ülke
    Barış Müstecaplıoğlu
    Metis Yayıncılık Fiyaty : 5,00
    ilknokta : 4,00 (KDV dahil)
    Kazancynyz : % 20
    Tanrıların Alfabesi-Perg Efsaneleri 5
    Barış Müstecaplıoğlu
    Merdaran'ın Sırrı
    Barış Müstecaplıoğlu
    Korkak ve Canavar
    Barış Müstecaplıoğlu

bir çok sitede fiyatlar bu yönde ama sizde bu kitapların fiyatı ciddi oranda farklı eğer yukarıdaki fiyatlardan verecek olursanız sizden bir alışveriş denemesi yapmak isterim
  • Ölüm Kapısı ilk 3 kitabı sipariş ettim. Seneye kadar anca gelir artık.
    2 sorum olacak:
    1.si şifre hanesi neden bu kadar az?
    2.si kimlik numaramı neden istediniz?

1 tane de öneri geldi aklıma, hesabıma giriş yapmış olmama rağmen sipariş takibinden sipariş numarası soruluyor. Direk benim siparişlerim gibi bir sayfaya yönlendirse daha iyi olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 31 Aralık 2012; 9:55:28 >
  • Çekilişi bekliyoruz Bana çıksın inşallah :)
  • Çekiliş ne zaman ?
  • Çekiliş bugün.
  • 27 Aralık'ta sipariş vermiştim. 3 kitap da bekliyor gözüküyor. Ne zamana gelir acaba?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.