Şimdi Ara

Hem Suçlular Hem Güçlüler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babam kriko imalatı yapıyor arkadaşlar. 6 ay öncesinde birine satmıştık kriko. 1 yılda garantisi var.

Adam bi keresinde krikonun yayını kaybetti. Bakın garanti demek ürün hatası bizden olduğunda olan durum değil midir? Adamın yayı kaybetmesi kendi hatası aradı kayboldu gelin yapın diye. Normalde garantiye girmez bu ama babam 20 liralık yay neyse kötü olmayalım diye gitti yaptı.

Herif bu seferde gitmiş 2 tonluk krikoyla 5 tonluk minübüs kaldırmaya çalışmış haliyle hepten dağıtmış ürünü bu seferde diyor ki ne kötü malın var gel yap yine bozuldu. Kriko resmen yamulmuş bariz belli artık minibüsün mü kamyonun mu altına soktu bilemiyoruz. Babam baktı her şey dağıldığı için ve adamın kendi hatası olduğu için garantiye girmez bu dedi. İstersen ücretiyle yaparım dedi çünkü masraf epey pahalı bir yay kadar değil ki motoru halletmiş zaten en önemli parçasını neyse adam başladı hani garantiliydi hani öyleydi ne boktan malın varmış. Ya yapacaksın ya da ürünü alıp paramı bana geri getireceksin dedi. ulan 6 aydır kullanıyorsun hata sende 6 ayda mahvettin ürünü bir de geri vermeye çalışıyor utanmadan. Ne tamir parası verecek ne servis parası vermeden kendi hatasından dolayı olan arızayı bize kitlemeye çalışıyor. Ya yemin ediyorum böyle esnafların allah belasını versin. İnsanda ne iş yapma hevesi bırakıyorlar ne de insaniyet adına bir şey. Şimdi de diyor mahkemelerde süründüreceğim seni. Hey allahım ya ne insanlar var yemin ediyorum. Başınızda böyle salakalar yoksa halinize şükredin arkadaşlar. Babamda kapatıp dükkanı işe başlayacak zaten bunlarla uğralmaktan bıktık hepsi ayrı mal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terliksi İnsan -- 25 Mayıs 2015; 19:19:23 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gel ver dicektiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu buraya yazacağına aynı şekilde gidip adamın suratına deseydiniz ya, "Birader sen manyakmısın 2 tonluk krikoya 5 tonluk araç basıyorsun suçlusu bizmi oluyoruz" diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.