Şimdi Ara

Hem muhabbet hem ders. Bu sene birlikteyiz, buyrun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 13.10.2012 yeni kardeşliklerin ilk günü. Saat 15:00 ve bilgisayar başında olan ben Ahmet Yürekli, hepinize merhaba :) Öncelikle burada bugün bir grup kuruluyor. Bu grupta lise hayatının son senesini birlikte yaşayacak olan insanların muhabbetleri, istekleri, tanışmaları, zor durumda kafalarını dağıtmaları, ilerleyen arkadaşlıklarda telefon görüşmeleri gibi kardeşlik temalı şeyleri görülecek. Gruba üye olabilmenin tek şartı bu sene sınav stresini yaşıyor olmaktır. Zaten amacımız da burada sınav stresini kafamızdan atmak olacak. Evet herkes yorum atabilir ama burada grupta olanlar arasında illaki bir bağlantı olacak ve isimleriyle hitap edilecek. Gruba kayıt olmak için doğum tarihini, adını soyadını ve hangi şehirde yaşadığını yorum olarak atman yeterli. Grub toplandıktan sonra muhabbet başlar hadi hayırlısı arkadaşlar yolumuz açık olsun.

• Böyle bir konu zaten var.Her ne kadar üyeleri yoğun ders çalışma temposundan nadiren uğrasada.

http://forum.donanimhaber.com/m_63196409/mpage_24/f_/key_//tm.htm#66670368
  • mesajım bulunsun
  • Böyle bir kaç konu var evet. Yine de mesajımız bulunsun bakalım :)

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vellehe 94 İstanbul doğumluyum, 3 sene sayısal okuyup liseyi bitirdikten sonra yani bu sene eşit ağırlığa geçtim ve dershaneye gidiyorum stres hat safhada, kulaklarımdan duman çıkıyooor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lütfen yeni konu açmadan önce arama özelliğini kullanınız. Bu nitelikte birçok konu bulunmaktadır. Bu vesileyle daha kısa zamanda güvenilir bilgi alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Anlayışınız için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.