Şimdi Ara

Hem F hem Q klavye kullanabilmek bir Yetenekmidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Biraz.Ben ikisinide kullanabiliyorum.F de biraz daha gerideyim ama azcok kullanıyorum.Yani nasıl diyim aynı şeyin 30 tane yerinin farklı oldugunu düşününce birini bir gün birini diğer gün kullannınca kafa karışıyor biraz.
  • tanrı vergisi bir kutsanmışlıktır..
  • İkisinide Çok iyi şekilde Kullanabiliyorumda F klavyede Sınıf birinciliğim vardı Q klavyede Çok hızlı değilim ama Yinede fena sayılmaz.
  • Ben de ikisinide hızlı kullanırım. Alışkanlık
  • Bir işe yarar mı yani sonucunda?
  • Q klavyede çok hızlıyımdır
    ama F de tuşları ararım 1 kere denk geldı :D

ikisinide çok hızlı kullanabilen kişiye helal olsun derim sadece
    ben 1 ay F kullansam bile aynı hızda yazamam çok farklı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Seçilmiş insan olmanın bir göstergesidir.
  • okulda F evde Q bazen daha 2 saat önce kullandığınız harfin bıraktığınız yerde olmaması çok sinir bozucu oluyor
  • tecrübedir yetenek deil
  • Bakmadan Q klavyede yazabilirim.
  • bakmadan bende yazıyomda bazek karışıyo

okulda çok kullanıyorum f klavye ama q klavye ayarında yoksa f klavye bilgim sıfır
  • normalde f kullanıyorum ama q'ya da alışıgım...
  • q iyi kullanıyorum f de idare eder
  • quote:

Orjinalden alıntı: Otorite

?

Hayır kullandıkça alışırsın. Ben F klavyede Q yazıyordum Ama F'i geliştirmeye bak. F klavyede Türkçe'de en çok kullanılan karakterler birbirine yakındır. Bnm ark F'de hiç yanlış yapmadan yazdığını söylemişti. Q'yu 2 yılda F'i 6 ayda öğrendim demişti. Ayrıca Fakulte'de bi sekreter hayvan gibi yazıyordu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doppelganger

quote:

?

Hayır kullandıkça alışırsın. Ben F klavyede Q yazıyordum Ama F'i geliştirmeye bak. F klavyede Türkçe'de en çok kullanılan karakterler birbirine yakındır. Bnm ark F'de hiç yanlış yapmadan yazdığını söylemişti. Q'yu 2 yılda F'i 6 ayda öğrendim demişti. Ayrıca Fakulte'de bi sekreter hayvan gibi yazıyordu.

Zaten Q klavyede genellikle herkes Çok iyi yazar F i öğrenmek önemli

• quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

Bakmadan Q klavyede yazabilirim.

Zor birşey değil. Ben arada gözüm kaydıkça yazıyorum bi de noktalama işaretlerine bakıyorum. Klavye konusu üzerine de konu açıldı ya helal olsun. Bizim sınıftaki arklar şaşırıyodu F'de Q yazınca:D ama sonradan öğrenince geçtiler ben Q'da hata yapıyodum F'de yazan kızlar 90 alıyodu.

quote:

Orjinalden alıntı: ASİL01

bakmadan bende yazıyomda bazek karışıyo

okulda çok kullanıyorum f klavye ama q klavye ayarında yoksa f klavye bilgim sıfır

+sonsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 18 Şubat 2009; 18:07:53 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Doppelganger

quote:

?

Zaten Q klavyede genellikle herkes Çok iyi yazar F i öğrenmek önemli

Herkesin iyi kullanması herkesin Q'ya alışkın olmalarındandır yoksa F daha kolay.

• sadece alışkanlıktır
  • F'Yi Q'ya cevirip kullanmak apayrı bir yetenektir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.