Şimdi Ara

Hellsing (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
749
Cevap
3
Favori
45.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: eLimieL

quote:

Merhabalar,
    Ben en üstte verilen rapid share adreslerinden ilk bölümü çektim; ama açılmıyor. Hangi programla izliyorsunuz .rmvb leri?

codec yukledim oldu. Ama BS playerda sorun çıkartıyor, ses geliyor; ama görüntü yok sonra hata raporu veriyor.
    Win media Classic yada Media player a da alt yazı ekleyemiyorum. Bu iki programa nasıl alt yazı ekleyebilirim?

k-lite mega pack

ftp://ftp.ntu.edu.tw/pub/cpatch/media/k-lite/klmcodec170.exe

Bunu kurunca mediaplayer, bsplayer, winamp hepsinde izlersin :)

• zaten onu yükledim; ama olay dediğim gibi... bs hata raporu veriyor; ama sadece hellsing için...
  • GOM player kur.... yada VLC player..
  • VLC player'de hiçbir sorun yaşamazsın...

http://www.videolan.org/vlc/

• quote:

zaten onu yükledim; ama olay dediğim gibi... bs hata raporu veriyor; ama sadece hellsing için...

VLC en iyisi altyazı ekleyeceksen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glyph -- 1 Ekim 2007; 20:42:06 >
  • GOM player ile sorunsuz çalışıyor. Rapid linklerini veren arkadaşa bende teşekkür etmek istiyorum. Çok merak ettiğim bir animeydi. Şimdi OVA larini cekicem, araştırıp.
  • bu ova 1 falan genel özet gibi dimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: faust13

bu ova 1 falan genel özet gibi dimi?

hayır dostum aslında özet değil, olaylar serisine göre hızlı geliştiğinden sana özet gibi gelebilir ama mangası ile nerdeyse birebir gidiyor yani OVA'larda mangadaki senaryo işleniyor ve inan mangası oldukça deli bişe izledikçe bana hak vereceksin serisi hikayeydi fıs yani fekat Hellsing Ultimate resmen bize kan banyosu yaptırıyor özellikle üçüncü bölümde otel katliamı manyaktı
  • dostlar bi yardım edin .ova 1 i indrcem.torrent ini indrdim bitlord programıyla indirim dedim hiç inmior %0 da.biraz acemiyim torrent le indirmede filan naapayım?
  • sana tavsiyem utorrent programını kullan, hem türkçe desteği için kullanması kolaydır, hemde sistem kaynaklarını zorlamaz.
  • yahu onu da denedım kardes olmuor baalanıor gosterıor ama %0 ınmıo hıc eksık bısı mı yapıorum anlamadım
  • arkadaşlar ova 4 çıkalı bir haftadan fazla oldu.hiç kimsede bahsetmiyo. şu ölü toprağını atalım üstümüzden yahu izleyebilen varmı ? dowload linki ben bulamadım ama bulanlar varsada paylaşalım arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZQ£$AYT

arkadaşlar ova 4 çıkalı bir haftadan fazla oldu.hiç kimsede bahsetmiyo. şu ölü toprağını atalım üstümüzden yahu izleyebilen varmı ?

çıkalı sekiz gün olmasına rağmen net piyasasına düşmedi walla çok ilginç bende beklemedeyim fix bi iki sitem war oralara bakındım daha gelmemiş nedendir acep
  • eee bi haber yokmu ova 4 den
  • Ova4'le ilgili başka bir forumdan alıntı;

quote:

Tanıtım filmindeki tarih iptal oldu ve Hellsing ova 4 ertelendi. (Hiç şaşırmadım ama...)

Bölüm hakkında söylenenler,

bölümün 57 dakika uzunluğunda olması düşünülüyordu , ama uzatılıyor. 8 dakika uzatılmış bile.
    Ve bu 8 dakika yalnızca Binbaşı'nın konuşması olacakmış. Heyecanlanmamak elde değil. En uzun bölüm bu olacak , eh Rip Wan Winkle de bunu hak ediyor hani...

Resmi olmayan bir kaynakta ''animenin uzun versiyonunda'' Binbaşı'nın konuşmasının 8 dakika olacağı yazıyor. Bu kısa versiyonu da olacağı anlamına geliyor sanırım . Ama gerçeklik payı düşük.

Limited Edition DVD'de bir Soundtrack Albümü bulunacak.

Aynı Limited Edition da ''Karaoke With Major'' diye bir ekstra olacağı söyleniyor. Ne olacağını bilmiyorum ama kulağa komik geliyor.

Burdada ertelendiği belirtilmiş;

http://en.wikipedia.org/wiki/Hellsing_Ultimate

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 21 Ekim 2007; 17:17:58 >

• peki ne zaman çıkcak . .haber varmı
  • bu adamı hiç sevmedim.
    tırsstım
  • 13 bölümü bitirdim şimdi OVA bölümlerine başlayacağım, Arucard'a hayranım..
  • ovalar daha bi güsel olmuş.gerçi 1-2 aynı sayılır ama çizimler falan daha iyi.ova 3 den sonra konu deişio tv serisine göre.ova4 = ? ne zaman çıkcak bu yahu pff
  • aralıkta çıkıcaktı ama 2 ay sonraya ertelendi
    quote:

Orjinalden alıntı: faust13

ovalar daha bi güsel olmuş.gerçi 1-2 aynı sayılır ama çizimler falan daha iyi.ova 3 den sonra konu deişio tv serisine göre.ova4 = ? ne zaman çıkcak bu yahu pff
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.