Şimdi Ara

Hellsing (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
749
Cevap
3
Favori
45.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheM

Valla o sahnede bi espiri var ama galiba,alt yazıyı çeviren arkadaş çakmamış olabilir orayı..Anlayamadım orayı.Ama çok güzel bir anime..

Alıntıları Göster
    Şöyleki son sahnede kan dolu bir görüntü geldi ve üzerine 1-2 damla daha kan düştü.Buradan çıkardığım kadarıyla Hellsing de bir vampir oldu çünkü bildiğimiz kadarıyla (Police-girl'den) Alucard'ın kanını içmesi gerekiyor tam bir vampir olması için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Repins

Şöyleki son sahnede kan dolu bir görüntü geldi ve üzerine 1-2 damla daha kan düştü.Buradan çıkardığım kadarıyla Hellsing de bir vampir oldu çünkü bildiğimiz kadarıyla (Police-girl'den) Alucard'ın kanını içmesi gerekiyor tam bir vampir olması için..

Alıntıları Göster
    quote:

Alucard Vlad Tepeştir.Hani Cüneyt Abimizin dövdüğü Kazıklı Voyvoda.

Mangasını okursanız görebilirsiniz Alucard'ın yeniçerilerin arasında götürülmesi,Osmanlı Sarayı ve sonra nasıl vampir olduğu..

REPİNS YUKARIDA BAHSETTİĞİN,HELLSİNG MANGASINI NEREDEN BULURUM ? YARDIMCI OLABİLİR MİSİN? SİTE YADA LİNK ATARSAN SEVİNİRİM.... HA UNUT MADAN MANGA TÜRKÇE Mİ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ZQ£$AYT

quote:

Alucard Vlad Tepeştir.Hani Cüneyt Abimizin dövdüğü Kazıklı Voyvoda.

Mangasını okursanız görebilirsiniz Alucard'ın yeniçerilerin arasında götürülmesi,Osmanlı Sarayı ve sonra nasıl vampir olduğu..

REPİNS YUKARIDA BAHSETTİĞİN,HELLSİNG MANGASINI NEREDEN BULURUM ? YARDIMCI OLABİLİR MİSİN? SİTE YADA LİNK ATARSAN SEVİNİRİM.... HA UNUT MADAN MANGA TÜRKÇE Mİ?

Alıntıları Göster
    repins bahsettiğin mangayı indirebileceğim bi yer varmı ya da sende mevcutsa payaşıp bizide sevindirsen

• quote:

Orijinalden alıntı: vayuz

repins bahsettiğin mangayı indirebileceğim bi yer varmı ya da sende mevcutsa payaşıp bizide sevindirsen

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar OVA 4'de geliyormuş;

5 Ekim'de Japonyada vizyona giriyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 28 Ağustos 2007; 19:53:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

Arkadaşlar OVA 4'de geliyormuş;

5 Ekim'de Japonyada vizyona giriyormuş.

Alıntıları Göster
    10 ekime kadar piyasada olur o zaman, vay vay vay sabırsızlanmaya başladım aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaiji

10 ekime kadar piyasada olur o zaman, vay vay vay sabırsızlanmaya başladım aslında

Alıntıları Göster
    ya allah savulun bre en sonunda ova 4.iyice sabırsızlandım şimdi.beklediğim şeyler yavaş yavş gelmeye başlıyor.bu arada repins hellsingin mangasını okuyabileceğim bi site buldum o bahsettiğin sayfalarını okudum alucardın insan halide pek bi karizma o zamanlarda psikopat sonuçta kazıklı voyvodaisteyen arkadşlar için linkihttp://www.onemanga.com/Hellsing/ söylememe gerek yok ama okuyunca direk spoiler ona görehadi iyi okumalar

• quote:

ya allah savulun bre en sonunda ova 4.iyice sabırsızlandım şimdi.beklediğim şeyler yavaş yavş gelmeye başlıyor.bu arada repins hellsingin mangasını okuyabileceğim bi site buldum o bahsettiğin sayfalarını okudum alucardın insan halide pek bi karizma o zamanlarda psikopat sonuçta kazıklı voyvodaisteyen arkadşlar için linkihttp://www.onemanga.com/Hellsing/ söylememe gerek yok ama okuyunca direk spoiler ona görehadi iyi okumalar

Alıntıları Göster
    vayuz teşekkürler link için saol... faruk sanada teşekkürler arkadaşım bu güzel haberi verdiğin için...ama ovalar arasında bu kadar fark olunca insanda sabır kalmıyor....tekrardan tşklr..

• quote:

Orijinalden alıntı: ZQ£$AYT

vayuz teşekkürler link için saol... faruk sanada teşekkürler arkadaşım bu güzel haberi verdiğin için...ama ovalar arasında bu kadar fark olunca insanda sabır kalmıyor....tekrardan tşklr..

Alıntıları Göster
    Manganın kaçıncı bölümünde gösteriyor Alucard'ın nasıl vampir oldugunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikhail Bakunin

www.anitoryum.com

Burası Hellsing Ultimate'nin fun-sub'ını yapıyor...
    Fakat şu anda server'da sadece 3. bölüm yüklü..

Alıntıları Göster
    anitoryum da hellsing gormedim

ve bu en bastaki linkler altyaziya uyumlumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: roybean

anitoryum da hellsing gormedim

ve bu en bastaki linkler altyaziya uyumlumu

Alıntıları Göster
    http://www.onemanga.com/Hellsing/70/13/

• quote:

Orijinalden alıntı: Fremdal

http://www.onemanga.com/Hellsing/70/13/

Alıntıları Göster
    Ya bu Alucard'ı sürükleyenler bizimkiler değil mi?...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mikhail Bakunin

Ya bu Alucard'ı sürükleyenler bizimkiler değil mi?...

Alıntıları Göster
    Geçen haftasonu bitirdim seri ile ova larını. Beklediğim gibi çıkmadı. Bunu sebebide Seri başka Ova başka.. Konu dağınık, Adam Akıllı BOSS yok.. Yinede izlenilenebilir bir anime. Ama mükemmel değil!

"Vampire Hunter D ile karşılaştırınca hayal kırıklığı"
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkahan

Geçen haftasonu bitirdim seri ile ova larını. Beklediğim gibi çıkmadı. Bunu sebebide Seri başka Ova başka.. Konu dağınık, Adam Akıllı BOSS yok.. Yinede izlenilenebilir bir anime. Ama mükemmel değil!

"Vampire Hunter D ile karşılaştırınca hayal kırıklığı"

Alıntıları Göster
    çok gzl bir seri tv-links de izliyorum ama bazı bölümler yok acaba hellsing in bölümlerini sorunsuz izliyebileceğim bir site bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrimDışı

çok gzl bir seri tv-links de izliyorum ama bazı bölümler yok acaba hellsing in bölümlerini sorunsuz izliyebileceğim bir site bilen varmı

Alıntıları Göster
    Fremdal bu Alucard nasıl vampir oluyor anlatıyorlarmı peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu

hacı madem bu kadar merak edion niye mangasını okumaya başlamıonki? şimdi cevabını alsanda spoiler olçak bütün tadını kaçırcan hikâyenin dimi ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaiji

quote:

hacı madem bu kadar merak edion niye mangasını okumaya başlamıonki? şimdi cevabını alsanda spoiler olçak bütün tadını kaçırcan hikâyenin dimi ama

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Yevaud

quote:

Açıkçası mangaları ben de okumadım yalnızca şöyle bir göz gezdirdim ama o bölümü bulamadım. Mangalarda ara ara geçmişe dönüp, bazı şeylerin nasıl olduğu anlatılıyor. O vampir olma sahnesi de vardır belki ama ben yakalayamadım. (Zaten mangayı da okumadım, sadece göz gezdirdim)

• quote:

Orijinalden alıntı: Fremdal

quote:

Orjinalden alıntı: Yevaud

quote:

Açıkçası mangaları ben de okumadım yalnızca şöyle bir göz gezdirdim ama o bölümü bulamadım. Mangalarda ara ara geçmişe dönüp, bazı şeylerin nasıl olduğu anlatılıyor. O vampir olma sahnesi de vardır belki ama ben yakalayamadım. (Zaten mangayı da okumadım, sadece göz gezdirdim)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar baştan yazıyorum hayvani bir
    SPOİLER SPOİLER SPOİLER
    arkadaşlar linki verdim daha önce sanırım okumadınız.sanırım alucardın vampir oluş hikayesini merak ettiniz en çok.aslında tam olarak gösterilmiyor.sadece alucardın yakalanıp idam edilişi var.tam kafası kesilecekken önündeki kanı yalamaya başlıyor ondan sonra alucard geçmişini hatırladığı bu rüyadan uyanıp andersonun işini bitiriyor.
    SPOİLER SPOİLER SPOİLER biter
    merak edenler siteye girip 70 castlevania isimli sayıya bakabilirler.

• quote:

arkadaşlar baştan yazıyorum hayvani bir
    SPOİLER SPOİLER SPOİLER
    arkadaşlar linki verdim daha önce sanırım okumadınız.sanırım alucardın vampir oluş hikayesini merak ettiniz en çok.aslında tam olarak gösterilmiyor.sadece alucardın yakalanıp idam edilişi var.tam kafası kesilecekken önündeki kanı yalamaya başlıyor ondan sonra alucard geçmişini hatırladığı bu rüyadan uyanıp andersonun işini bitiriyor.
    SPOİLER SPOİLER SPOİLER biter
    merak edenler siteye girip 70 castlevania isimli sayıya bakabilirler.

Alıntıları Göster
    beyler ben alt yazı indirdim. . 1. bölüm mis gibiydi. .2.bölüm de senkron kaydı. . ayarlı varmı acep 170mb lık avi formatı için

• quote:

Orijinalden alıntı: Reppu

beyler ben alt yazı indirdim. . 1. bölüm mis gibiydi. .2.bölüm de senkron kaydı. . ayarlı varmı acep 170mb lık avi formatı için

Alıntıları Göster
    ben kendim senkronlamıştım ama rmvb formatına göreydi bi dene istersen

http://rapidshare.com/files/40830437/by_John.rar.html

• quote:

Orijinalden alıntı: John

ben kendim senkronlamıştım ama rmvb formatına göreydi bi dene istersen

http://rapidshare.com/files/40830437/by_John.rar.html

Alıntıları Göster
    hellsing ultimate ovalarını 3 ünüde izledim manyka yapmışla 6 kanal ses var çoşturuyo adamı 4. süde yakın çıkması

alucard vs. anderson

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.