Şimdi Ara

Hellsing (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
749
Cevap
3
Favori
45.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sadece buaya özel 6 gb ama bir dahaki aydan itibaren tekrar 4 gb
  • nereye özel semt mi şehirmi şirketmi ???
  • Yok herkes için geçerli ttnetin kendi sitesinde duyurusu var:http://www.ttnet.net.tr/137.aspx
  • ben gaza geldim bi an ..kota 7 gb olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Celtic

Yok herkes için geçerli ttnetin kendi sitesinde duyurusu var:http://www.ttnet.net.tr/137.aspx

hadi yaw demek kotayı yüksettirdiler bide bizim sınırsızlardan fiyatı düşse ne güzel olur
  • 5 GELİRMİ BİLMEM AMA 4.OVA 22,02,2008 DE ÇIKACAKMIŞ.NE ZAMN DIR BEKLİYORUM SABRIM KALMADI.HER GEÇEN GÜN BEKLENTİLERDE YÜKSEK OLUYO BENCE.UMARIM BEKLENTİLERİ KARŞILAR 4.OVA..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZQ£$AYT

5 GELİRMİ BİLMEM AMA 4.OVA 22,02,2008 DE ÇIKACAKMIŞ.NE ZAMN DIR BEKLİYORUM SABRIM KALMADI.HER GEÇEN GÜN BEKLENTİLERDE YÜKSEK OLUYO BENCE.UMARIM BEKLENTİLERİ KARŞILAR 4.OVA..

Evet,Aralıktı şubata ertelediler.
  • 1 ay kalmış sıkarız dişimizi
  • Ah ah.Çabucakcık bitti.DAha birbirimize doyamadan veda ettik ALucard'ım, Kont Draculam, kan kırmızısı idolüm benim
  • tv serisi bittiyse ova ları izle kardeş ..devam halinde ovalar..inş ova 4 şubatta çıkar ..AMEN!
  • Ova'ları da indirip izledim.Ama arşivim silindi ya.Yeniden hepsini indirmem gerekiyor.
  • Arkadaşlar biraz daha dikkatli olalım bazı mesajlarda bariz spoiler war
  • Bendede seri bitti..Bugün yarın ova ları izlerim..
  • Elinde John un verdikleri dısında alt yazı olan var mı ?

Saolsun bizimle paylaşmış ama inanılmaz kötü çevirmişler fazla kötü deil ama küçük hatalar war buda tamamiyle animeden koparıo beni ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Korin

Elinde John un verdikleri dısında alt yazı olan var mı ?

Saolsun bizimle paylaşmış ama inanılmaz kötü çevirmişler fazla kötü deil ama küçük hatalar war buda tamamiyle animeden koparıo beni ...

Dostum süper yazıyorsun inanılmaz kötü çevirmişlerden sonra fazla kötü değil diyorsun ne diyorsun anlayamıyorum rezalet mi idare eder mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: TracyMcRady

quote:

Dostum süper yazıyorsun inanılmaz kötü çevirmişlerden sonra fazla kötü değil diyorsun ne diyorsun anlayamıyorum rezalet mi idare eder mi

Walla 8 saat anime vs. izliiince kafam gitti biraz Ya ne bilim adam orda Make your choice dio alt yazıda cwp ver bana yazıo

• quote:

quote:

quote:

Walla 8 saat anime vs. izliiince kafam gitti biraz Ya ne bilim adam orda Make your choice dio alt yazıda cwp ver bana yazıo

O kadar da idare et be hocam..

Yahu birde şu OVA lara altyazı nereden bulabilirm biri yardımcı olabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Alp. -- 29 Ocak 2008; 14:22:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: .Alp.

quote:

quote:

quote:

O kadar da idare et be hocam..

Yahu birde şu OVA lara altyazı nereden bulabilirm biri yardımcı olabilirmi?

Tabiki kücük sorunlar bunlar ama daha önemli konusmalarda yoktur umarım

Ayrıca Seçimini Yap ile Cwp ver arasında çok büyük fark war animedeki havayı değiştiren

They work for me so dont feed them dio hatun

Ama alt yazıda Sadece dikkatsiz olup her gördüğün kişinin kanını içme ! yazıo ki 2 cümle arasındaki fark bariz

• o dediğin fark türk çevirmen grubundan değil de ingilizceye çevirende olma ihtimalide yüksek sonuçta türkler ingilizceden çeviriyorlar japoncadan ingilizceye çeviren birden fazla grup varsa bunların çevirisinde bazı yerler farklı olabiliyor sonuçta 2. çeviri sonucu daha belli oluyor eğer çeviren kişi senin izlediğin grubun altyazısından çevirmediyse farklılık olma ihtimali yüksek ama verdiği anlam değişmez sadece kelimeler değişebilir
  • Hellsing'ten örnekler gelmiş bol bol.Ama haklısınız aşırı derecede fark ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.