Şimdi Ara

Hellsing (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
749
Cevap
3
Favori
45.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Hellsing'in bütün şarkılarını nerden edinebilirim.
  • Alucard

hiç tersten okudunuz mu,aslında kim oldugu isminde gizli
  • Evet tersten okuyunca dracula oluyor.Çok akıllıca düşünülmüş.

Yanlız ben birşey soracağım.Bu animenin orjinal dili ingilizce mi? Benim indirip izlediğim tüm bölümleri ingilizceydi de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 7 Temmuz 2010; 12:18:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur*

Evet tersten okuyunca dracula oluyor.Çok akıllıca düşünülmüş.

Yanlız ben birşey soracağım.Bu animenin orjinal dili ingilizce mi? Benim indirip izlediğim tüm bölümleri ingilizceydi de

Anam Bu hiç dikatimi cekmemiş ti tersten okuyunca drakula way cok şekil :D Ot gibi izliyoz sadece + ingiliz kraliyet ailesi ile ilgili olduğundan herhalde ingiliz ler yapmıştır :D
  • Orjinali Japonca tabiki. İngilizler yapmış olsaydı anime olabilirmiydi ki ?

Dracula konusu önceden çok konuşulmuştu. Hatta mangasında bi karede Alucard içinden Yeniçeri askerlerini çıkarıyordu. Burda bi fotoda vardı eğer bulabilirsem paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinigami_L

Orjinali Japonca tabiki. İngilizler yapmış olsaydı anime olabilirmiydi ki ?

Dracula konusu önceden çok konuşulmuştu. Hatta mangasında bi karede Alucard içinden Yeniçeri askerlerini çıkarıyordu. Burda bi fotoda vardı eğer bulabilirsem paylaşırım.

bu tek afro samurai için geçerli sanırım
  • Yeni Çeri değil ! O eski Romen prensi Kazıklı Voyvoda ! Dracula aslen romendir ve devşirmedir ! Sonradan Osmanlıya karşı gelmiş ve kanlarını içme , kazıklara sokma gibi farklı yöntemlerle binlerce asker öldürmüştür . Drac = romence şeytandır , ula ekide oğlu anlamı katar yani şeytanın oğlu ...
  • Biliyorum ama yazılışından bile Yeniçeri oldukları ortaya çıkıyordu içinden çıkardığı ruhların. Bulabilirsem eğer o fotoyu en kısa zamanda eklemek isterim.
  • arkadaşlar alucardı öldürmek mümkün mü mümkünse nsl çok merak ettim ya
  • Arkadaşlar ovalar için download linki varmı elinizde ?
  • ova 8 çıkmıyo mu ya yeter.
  • Bende heyecanla beklemedeyim.
  • Hellsing
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z-Gear

Yeni Çeri değil ! O eski Romen prensi Kazıklı Voyvoda ! Dracula aslen romendir ve devşirmedir ! Sonradan Osmanlıya karşı gelmiş ve kanlarını içme , kazıklara sokma gibi farklı yöntemlerle binlerce asker öldürmüştür . Drac = romence şeytandır , ula ekide oğlu anlamı katar yani şeytanın oğlu ...

Son bölümlerde bir ara yüzünün yarısı değişiyo işte o gerçek Voyvoda
  • İzlemeye Hangi Sırayla Başlayayım Sizce Ovaları Sonra Mı İzleyeyim Yoksa BAŞTA MI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi %100 -- 9 Ağustos 2010; 15:23:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TR]Collector

İzlemeye Hangi Sırayla Başlayayım Sizce Ovaları Sonra Mı İzleyeyim Yoksa BAŞTA MI

valla ovalar normal bölümlere bin çeker. zamanın bolsa komple izle. ama diğer türlüyse ovalardan git.
  • Manga okuyanlar mangayı nereden buldu ?
    Çevirisi var mı ?
  • Ova 8 hala yok mu
  • beyler ova 8 ne zaman çıkacak ya
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.