Şimdi Ara

Hellsing (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
749
Cevap
3
Favori
44.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ant dekiler zaten fansub şeklinde yani gömülü türkçe alt yazı
  • quote:

Orjinalden alıntı: refuse2k3

quote:

Orjinalden alıntı: cirkin06

one mangada mangaları okuyordum kaldırmışlar baska okuyabiliceğim bir yer varmı?

tekrar okuyabilirsin onemangadan sadece linkini girmen gerek örn.http://www.onemanga.com/Hellsing/60/ istedigin chapterı yaz cıkar.

saol kaldığım yerden devam edebilirim artık

• Beyler OVA tam olarak ne demek biraz cahil kaldım ama analtırmısınız ova 1 ova2 flan dio nedir o
  • teşekkürler
  • Arkadaşlar hellsing güzel ama bence çok gereksiz kısımları var, 13 bölüm hep gereksiz zaman kaybı kısımlarla doldurulmuş.. O yüzden bazen çok sıkıyor.. HALBUKİ bu 13 bölüm olsa olsa anca 5 bölüm olması gerekir di, o zaman dolu dolu izlerdik.. Konu bulamadıkları için gereksiz kısımlarla uzatmaları sadece kalitesini düşürüyor..

Vampirlerle ilgili mükemmel bir anime istiyorsanız..

Vampire Hunter D yi izleyin.. Süper animedir vampirler üzerine..

Altyazılar ve bölümler için çok çok teşekkürler...
  • vampirlerlen ilgili anime istiyorsan TRİNİTY BLOOD izle
  • Claymore. Tek geçerim.

"vampire hunter D 'nin yeri ayrı tabiki"
  • Claymore Claymore Claymore
  • Ohooooo.Koskoca Hellsing bölümü ölmüş ya.Kendinize gelin topic silincek neredeyse.
  • Orjinal dil değilse eğer dizisi hiç izlemeyin bişeyler vermiyor bana göre tabi.

ama ovalar gercekden oldukca güzel. Kesinlikle izlenmesi gerek. 5. ovayı sabırsızlıkla bekliyorum.
  • Ya ark.lar bu MTV deki Hellsing bölümleri bitti mi??Uzun süredir izleyemiyorum.
  • yıl oldu hellsing biteli last exile başladı
  • son 2 ova'sını tek geçerim ama Hellsing'in
  • zaten ben serisini beğenmedim nedense ova larından umutluyum mtv gençliği sağolsun popüleritesi fazla ama
  • 1. posttaki bölümleri hangi programramla açabilirim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

zaten ben serisini beğenmedim nedense ova larından umutluyum mtv gençliği sağolsun popüleritesi fazla ama

• quote:

Orjinalden alıntı: DeV1lMayCry

1. posttaki bölümleri hangi programramla açabilirim ?

real alternative diye nette aratıp o codec i indirip yüklersen istediğin programla yoksa real media player ile
  • teşekkürler
  • Alucard'ı tersten okuyun. (Dracula) .. günaydın falan diyen olmasın.. sadece paylasmak istedim
  • Arkadaşlar herkes ovaların daha güzel olduğundan bahsetmiş ama kaçırdığınız yada atladığınız önemli şeyler var

13 bölümlük tv serisini ve 4 ovayı tek seferde yeni izlemiş biri olarak izlenimlerimi sizle paylaşmak istiyorum

tv serisi + ları

* alucard ın uyanışı(dirilişi) daha bi vurgun ve güzel aktarılmış ova1 de fazla üstünde durulmamış diyalog bile yok
    * seras victoria nın vampir olmayı seçmesi ile ilgili sahne ova daki sahnesinden daha güzel
    * alucard ın kendini coşturması (konuşurken sesini dahada kısarak) inanılmaz bir heyecana bürünmesi adrenalin yüklenmesi ve düşmanlarıyla girdiği diyaloglar tv serisinde daha fazla. ovalarda çok fazla diyaloğa girmiyor.

tv serisi - leri
    * tv oluşundan dolayımıdır nedir kan olayı yok savaş sahnelerine çok özenilmemiş keza ovalara göre valentine kardeşlerin savaşı berbat olmuş ovada daha mükemmel.
    * alucardın ilk hellsing tarafından nasıl yenildiği hakkında hiçbir bilgi yok

ova serisi + ları

* savaşlar kan gölü ve mükemmel fazlasıyla zevkli
    * alucardın ilk hellsing tarafından yenilmesini gösterdiği sahnede (alucard rüya görüyor) kısa olmasına rağmen çok etkilendim.
    * seras ova larda daha aktif hele valentine kardeşlerin saldırısında coşuyor
    * valentine kardeşlerin saldırısı tv serisine göre çok daha güzel ve vahşeyt içeriyor.
    * alucardın kraliçe ile konuştuğu sahneyede hayran kaldım
    * wolter ın gençliğini gördümki çok hoşuma gitti keşke gençliğinde bir iki savaşıda anı olarak gösterselermiş o derece sağlam bir karakter yani gençken nasıl geçmişler anlamadım

ova serisi - leri

* çok üzülerek söylüyorum tv serisindeki gibi alucardın o adrenalin yüklü çıkışlarına sözlerine pek fazla tanık olamadık
    * seras victoria ile çok fazla ilgilenilmemiş ovalarda
    * ovalar çok kısa beklemekten nefret ediyoruz

şimdilik aklıma gelenler bunlar ben alucard ın konuşmalarına hasta olduğum için tv serisinden daha fazla etkilendim

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.