Beyler OVA tam olarak ne demek biraz cahil kaldım ama analtırmısınız ova 1 ova2 flan dio nedir o
teşekkürler
Arkadaşlar hellsing güzel ama bence çok gereksiz kısımları var, 13 bölüm hep gereksiz zaman kaybı kısımlarla doldurulmuş.. O yüzden bazen çok sıkıyor.. HALBUKİ bu 13 bölüm olsa olsa anca 5 bölüm olması gerekir di, o zaman dolu dolu izlerdik.. Konu bulamadıkları için gereksiz kısımlarla uzatmaları sadece kalitesini düşürüyor..
Vampirlerle ilgili mükemmel bir anime istiyorsanız..
Vampire Hunter D yi izleyin.. Süper animedir vampirler üzerine..
Altyazılar ve bölümler için çok çok teşekkürler...
vampirlerlen ilgili anime istiyorsan TRİNİTY BLOOD izle
Claymore. Tek geçerim.
"vampire hunter D 'nin yeri ayrı tabiki"
Claymore Claymore Claymore
Ohooooo.Koskoca Hellsing bölümü ölmüş ya.Kendinize gelin topic silincek neredeyse.
Orjinal dil değilse eğer dizisi hiç izlemeyin bişeyler vermiyor bana göre tabi.
ama ovalar gercekden oldukca güzel. Kesinlikle izlenmesi gerek. 5. ovayı sabırsızlıkla bekliyorum.
Ya ark.lar bu MTV deki Hellsing bölümleri bitti mi??Uzun süredir izleyemiyorum.
yıl oldu hellsing biteli last exile başladı
son 2 ova'sını tek geçerim ama Hellsing'in
zaten ben serisini beğenmedim nedense ova larından umutluyum mtv gençliği sağolsun popüleritesi fazla ama
1. posttaki bölümleri hangi programramla açabilirim ?
quote:
Orjinalden alıntı: dombilibili
zaten ben serisini beğenmedim nedense ova larından umutluyum mtv gençliği sağolsun popüleritesi fazla ama
quote:
Orjinalden alıntı: DeV1lMayCry
1. posttaki bölümleri hangi programramla açabilirim ?
real alternative diye nette aratıp o codec i indirip yüklersen istediğin programla yoksa real media player ile
teşekkürler
Alucard'ı tersten okuyun. (Dracula) .. günaydın falan diyen olmasın.. sadece paylasmak istedim
Arkadaşlar herkes ovaların daha güzel olduğundan bahsetmiş ama kaçırdığınız yada atladığınız önemli şeyler var
13 bölümlük tv serisini ve 4 ovayı tek seferde yeni izlemiş biri olarak izlenimlerimi sizle paylaşmak istiyorum
tv serisi + ları
* alucard ın uyanışı(dirilişi) daha bi vurgun ve güzel aktarılmış ova1 de fazla üstünde durulmamış diyalog bile yok * seras victoria nın vampir olmayı seçmesi ile ilgili sahne ova daki sahnesinden daha güzel * alucard ın kendini coşturması (konuşurken sesini dahada kısarak) inanılmaz bir heyecana bürünmesi adrenalin yüklenmesi ve düşmanlarıyla girdiği diyaloglar tv serisinde daha fazla. ovalarda çok fazla diyaloğa girmiyor.
tv serisi - leri * tv oluşundan dolayımıdır nedir kan olayı yok savaş sahnelerine çok özenilmemiş keza ovalara göre valentine kardeşlerin savaşı berbat olmuş ovada daha mükemmel. * alucardın ilk hellsing tarafından nasıl yenildiği hakkında hiçbir bilgi yok
ova serisi + ları
* savaşlar kan gölü ve mükemmel fazlasıyla zevkli * alucardın ilk hellsing tarafından yenilmesini gösterdiği sahnede (alucard rüya görüyor) kısa olmasına rağmen çok etkilendim. * seras ova larda daha aktif hele valentine kardeşlerin saldırısında coşuyor * valentine kardeşlerin saldırısı tv serisine göre çok daha güzel ve vahşeyt içeriyor. * alucardın kraliçe ile konuştuğu sahneyede hayran kaldım * wolter ın gençliğini gördümki çok hoşuma gitti keşke gençliğinde bir iki savaşıda anı olarak gösterselermiş o derece sağlam bir karakter yani gençken nasıl geçmişler anlamadım ova serisi - leri
* çok üzülerek söylüyorum tv serisindeki gibi alucardın o adrenalin yüklü çıkışlarına sözlerine pek fazla tanık olamadık * seras victoria ile çok fazla ilgilenilmemiş ovalarda * ovalar çok kısa beklemekten nefret ediyoruz
şimdilik aklıma gelenler bunlar ben alucard ın konuşmalarına hasta olduğum için tv serisinden daha fazla etkilendim