Bildirim
HELLP!!! YARDIM!!!! SOS!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
system ayarlarına gir hdd ye format at,sonra restore yap dene,herşeyi denemene rağmen düzelmezse hdd bozulmuş olabilir -
Menuye gıremıyorum amaquote:
Orijinalden alıntı: Innocence
system ayarlarına gir hdd ye format at,sonra restore yap dene,herşeyi denemene rağmen düzelmezse hdd bozulmuş olabilir
-
quote:
Orijinalden alıntı: silkroad boy
Menuye gıremıyorum ama
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: silkroad boy
Menuye gıremıyorum ama
cereyan fişini sök bekle ,aç dene,olmadı bekle soğusun öle dene
HDD bozuksa bile çok önemli değil,alırsın 50-60 ytl ye yenisini,üzme kendini
-
çok teşekkür ediorm şimdi çektm fişi denicem ilgilendiiniz için çok teşekkür ederm bide msnimi eklersen ordan konuşalm bi sorun çkarsa fln(brk_gs_95@hotmail.com)quote:
Orijinalden alıntı: Innocencequote:
Menuye gıremıyorum ama
cereyan fişini sök bekle ,aç dene,olmadı bekle soğusun öle dene
HDD bozuksa bile çok önemli değil,alırsın 50-60 ytl ye yenisini,üzme kendini
Alıntıları Göster
-
denedm olmadı yine restore yapıorm yine aynı şey çıkıo yani 100% oluo yine aynı şey oluoquote:
çok teşekkür ediorm şimdi çektm fişi denicem ilgilendiiniz için çok teşekkür ederm bide msnimi eklersen ordan konuşalm bi sorun çkarsa fln(brk_gs_95@hotmail.com)
Alıntıları Göster
-
lütfennn yardımm edinn ya çalıştıramıyorum ps3 üquote:
denedm olmadı yine restore yapıorm yine aynı şey çıkıo yani 100% oluo yine aynı şey oluo
Alıntıları Göster -
elektrikten kaynaklanan tipik sorunlar gecmiş olsun bozulmussa yeni hardisk alırken birde ups al bence ben kullanıyorum elektrik kesintisi bende cok oluyor valla ilk yardım gibi yetişiyor imdadıma ..........quote:
denedm olmadı yine restore yapıorm yine aynı şey çıkıo yani 100% oluo yine aynı şey oluo
Alıntıları Göster
50 ytl civarı aldığım ups .... -
elektrikle alakası yok hiç kesinti olmadı yani The Hard Disk File System İs Corrupted And Will Be Restored dio bende yapıom bitio 100% snra yeniden aynı şey gelio dosyaları teker teker silmiodr heralde/bu arada ilgilendiiniz için çok teşekkür edermquote:
Orijinalden alıntı: best marksman
elektrikten kaynaklanan tipik sorunlar gecmiş olsun bozulmussa yeni hardisk alırken birde ups al bence ben kullanıyorum elektrik kesintisi bende cok oluyor valla ilk yardım gibi yetişiyor imdadıma ..........
50 ytl civarı aldığım ups ....
Alıntıları Göster
[
-
Arkasından power off yaparak mı kapadın ps3 ü? Garantisi varsa ilgilenirler, yoksa yeni bir hard disk taktırman gerekecek sanırım.quote:
elektrikle alakası yok hiç kesinti olmadı yani The Hard Disk File System İs Corrupted And Will Be Restored dio bende yapıom bitio 100% snra yeniden aynı şey gelio dosyaları teker teker silmiodr heralde/bu arada ilgilendiiniz için çok teşekkür ederm
[
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cthun -- 17 Nisan 2008; 22:27:39 >
-
arkasından yani güç dümesinden kapatıorm hep bundan olablrmi bu arada ps3 garantili teknosadan almıştmquote:
Orijinalden alıntı: Cthun
Arkasından power off yaparak mı kapadın ps3 ü? Garantisi varsa ilgilenirler, yoksa yeni bir hard disk taktırman gerekecek sanırım.
Alıntıları Göster -
Niye ordan kapatiyosun kiquote:
arkasından yani güç dümesinden kapatıorm hep bundan olablrmi bu arada ps3 garantili teknosadan almıştm
Alıntıları GösterPS dugmesine basili tut ve cikan menuden kapat, isik kirmiziya dondukten sonra, arkadaki salteri kapatabilirsin..
-
tamamda sorun bundanmıdırquote:
Orijinalden alıntı: paranoid_andr0id
Niye ordan kapatiyosun kiPS dugmesine basili tut ve cikan menuden kapat, isik kirmiziya dondukten sonra, arkadaki salteri kapatabilirsin..
Alıntıları Göster -
PVH bakcaana mesaj yaz yardım etquote:
tamamda sorun bundanmıdır
Alıntıları Göster -
Muhtemelen ondandir, sonucta bilgisayari fisinden cekerek kapatmakla ayni. Garantisi var demissin, gotur oraya. Ama sanirim "Ben boyle boyle, salterden kapattim." dersen muhtemelen garanti kapsami disinda kalir..quote:
PVH bakcaana mesaj yaz yardım et
Alıntıları Göster -
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Evet ya PHV, ne bu boyle bakip geciyosun. Insan bi yardim eder. Bizim zamanimizda boyle miydi? CIk cIk cIk!
-
evet yaquote:
Orijinalden alıntı: paranoid_andr0idquote:
Evet ya PHV, ne bu boyle bakip geciyosun. Insan bi yardim eder. Bizim zamanimizda boyle miydi? CIk cIk cIk!
Alıntıları Göster
-
kardes muhtemelen arkadan kapadfigin icin bozuldu, %95 ihtimal veriyorum. duzelmeyebilir ondan yeni bir hdd al 2.5 inclik 5400 RPMlik bir model almalisin. Herhalde ps3 hardiske eristigi zamanlarda kapamis olabilirsin. Menude olsan bile HDD isigi yanip sonebiliyor belirli zamanlarda sansina o zamana denk getirip arkadan kapamissindir, arkadaki dugmeden kapamak cok zararlidir, eger makinen duzeltirlirse bir daha oyle yapmazsin herhaldequote:
evet ya
Alıntıları Göster
-
ok ozaman yeni HDD alcam fiyatları nedir? bide kadiköyde yazıcıoğlunda bulurm heralde?quote:
Orijinalden alıntı: anil92
kardes muhtemelen arkadan kapadfigin icin bozuldu, %95 ihtimal veriyorum. duzelmeyebilir ondan yeni bir hdd al 2.5 inclik 5400 RPMlik bir model almalisin. Herhalde ps3 hardiske eristigi zamanlarda kapamis olabilirsin. Menude olsan bile HDD isigi yanip sonebiliyor belirli zamanlarda sansina o zamana denk getirip arkadan kapamissindir, arkadaki dugmeden kapamak cok zararlidir, eger makinen duzeltirlirse bir daha oyle yapmazsin herhalde
Alıntıları Göster
-
Bence hemen masraf çıkarma git bir bilgisayar tak oradan format at (fat32 olması lazım yoksa ps3 tanımaz ona göre) olmadı başka bir ps3 tak onunla düzeltmeye çalış yine olmadı o zaman git bir tane harddisk al hemen masraf yapma bu arada geçmiş olsunquote:
ok ozaman yeni HDD alcam fiyatları nedir? bide kadiköyde yazıcıoğlunda bulurm heralde?
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi addidas_85 -- 19 Nisan 2008; 15:55:15 >
Benzer içerikler
- playstation cafe ruhsat şartları
- hangi ps5 alınmalı 2025
- ps5 kütüphaneden oyun silme
- ps5 klavye mouse
- uncharted 2 türkçe dublaj izle film makinesi
- en iyi ps5 oyunları
- crysis 4
- ps5 avrupa fiyatı
- the witcher 4. sezon ne zaman
- unreal engine 5
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X