Şimdi Ara

HELLP!!! YARDIM!!!! SOS!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The Hard Disk File System İs Corrupted And Will Be Restored dio napcam ok diincede yine aynı şey çıkıo lütfen yardım tam gta 4 çıkarken oldu lütfen yardım help hhelp help SOS S.O.S!!!!

• system ayarlarına gir hdd ye format at,sonra restore yap dene,herşeyi denemene rağmen düzelmezse hdd bozulmuş olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Innocence

system ayarlarına gir hdd ye format at,sonra restore yap dene,herşeyi denemene rağmen düzelmezse hdd bozulmuş olabilir
    Menuye gıremıyorum ama

• quote:

Orijinalden alıntı: silkroad boy

Menuye gıremıyorum ama

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: silkroad boy

Menuye gıremıyorum ama

cereyan fişini sök bekle ,aç dene,olmadı bekle soğusun öle dene

HDD bozuksa bile çok önemli değil,alırsın 50-60 ytl ye yenisini,üzme kendini

• quote:

Orijinalden alıntı: Innocence

quote:

Menuye gıremıyorum ama

cereyan fişini sök bekle ,aç dene,olmadı bekle soğusun öle dene

HDD bozuksa bile çok önemli değil,alırsın 50-60 ytl ye yenisini,üzme kendini

Alıntıları Göster
    çok teşekkür ediorm şimdi çektm fişi denicem ilgilendiiniz için çok teşekkür ederm bide msnimi eklersen ordan konuşalm bi sorun çkarsa fln(brk_gs_95@hotmail.com)

• quote:

çok teşekkür ediorm şimdi çektm fişi denicem ilgilendiiniz için çok teşekkür ederm bide msnimi eklersen ordan konuşalm bi sorun çkarsa fln(brk_gs_95@hotmail.com)

Alıntıları Göster
    denedm olmadı yine restore yapıorm yine aynı şey çıkıo yani 100% oluo yine aynı şey oluo

• quote:

denedm olmadı yine restore yapıorm yine aynı şey çıkıo yani 100% oluo yine aynı şey oluo

Alıntıları Göster
    lütfennn yardımm edinn ya çalıştıramıyorum ps3 ü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Pls
    20 yıl önce açıldı
    yardım ltfn
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    elektrikten kaynaklanan tipik sorunlar gecmiş olsun bozulmussa yeni hardisk alırken birde ups al bence ben kullanıyorum elektrik kesintisi bende cok oluyor valla ilk yardım gibi yetişiyor imdadıma ..........

50 ytl civarı aldığım ups ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: best marksman

elektrikten kaynaklanan tipik sorunlar gecmiş olsun bozulmussa yeni hardisk alırken birde ups al bence ben kullanıyorum elektrik kesintisi bende cok oluyor valla ilk yardım gibi yetişiyor imdadıma ..........

50 ytl civarı aldığım ups ....

Alıntıları Göster
    elektrikle alakası yok hiç kesinti olmadı yani The Hard Disk File System İs Corrupted And Will Be Restored dio bende yapıom bitio 100% snra yeniden aynı şey gelio dosyaları teker teker silmiodr heralde/bu arada ilgilendiiniz için çok teşekkür ederm

[

• quote:

elektrikle alakası yok hiç kesinti olmadı yani The Hard Disk File System İs Corrupted And Will Be Restored dio bende yapıom bitio 100% snra yeniden aynı şey gelio dosyaları teker teker silmiodr heralde/bu arada ilgilendiiniz için çok teşekkür ederm

[

Alıntıları Göster
    Arkasından power off yaparak mı kapadın ps3 ü? Garantisi varsa ilgilenirler, yoksa yeni bir hard disk taktırman gerekecek sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cthun -- 17 Nisan 2008; 22:27:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cthun

Arkasından power off yaparak mı kapadın ps3 ü? Garantisi varsa ilgilenirler, yoksa yeni bir hard disk taktırman gerekecek sanırım.

Alıntıları Göster
    arkasından yani güç dümesinden kapatıorm hep bundan olablrmi bu arada ps3 garantili teknosadan almıştm
  • quote:

arkasından yani güç dümesinden kapatıorm hep bundan olablrmi bu arada ps3 garantili teknosadan almıştm

Alıntıları Göster
    Niye ordan kapatiyosun ki PS dugmesine basili tut ve cikan menuden kapat, isik kirmiziya dondukten sonra, arkadaki salteri kapatabilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: paranoid_andr0id

Niye ordan kapatiyosun ki PS dugmesine basili tut ve cikan menuden kapat, isik kirmiziya dondukten sonra, arkadaki salteri kapatabilirsin..

Alıntıları Göster
    tamamda sorun bundanmıdır
  • quote:

tamamda sorun bundanmıdır

Alıntıları Göster
    PVH bakcaana mesaj yaz yardım et
  • quote:

Alıntıları Göster
    Muhtemelen ondandir, sonucta bilgisayari fisinden cekerek kapatmakla ayni. Garantisi var demissin, gotur oraya. Ama sanirim "Ben boyle boyle, salterden kapattim." dersen muhtemelen garanti kapsami disinda kalir..
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Evet ya PHV, ne bu boyle bakip geciyosun. Insan bi yardim eder. Bizim zamanimizda boyle miydi? CIk cIk cIk!

• quote:

Orijinalden alıntı: paranoid_andr0id

quote:

Evet ya PHV, ne bu boyle bakip geciyosun. Insan bi yardim eder. Bizim zamanimizda boyle miydi? CIk cIk cIk!

Alıntıları Göster
    evet ya

• quote:

evet ya

Alıntıları Göster
    kardes muhtemelen arkadan kapadfigin icin bozuldu, %95 ihtimal veriyorum. duzelmeyebilir ondan yeni bir hdd al 2.5 inclik 5400 RPMlik bir model almalisin. Herhalde ps3 hardiske eristigi zamanlarda kapamis olabilirsin. Menude olsan bile HDD isigi yanip sonebiliyor belirli zamanlarda sansina o zamana denk getirip arkadan kapamissindir, arkadaki dugmeden kapamak cok zararlidir, eger makinen duzeltirlirse bir daha oyle yapmazsin herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: anil92

kardes muhtemelen arkadan kapadfigin icin bozuldu, %95 ihtimal veriyorum. duzelmeyebilir ondan yeni bir hdd al 2.5 inclik 5400 RPMlik bir model almalisin. Herhalde ps3 hardiske eristigi zamanlarda kapamis olabilirsin. Menude olsan bile HDD isigi yanip sonebiliyor belirli zamanlarda sansina o zamana denk getirip arkadan kapamissindir, arkadaki dugmeden kapamak cok zararlidir, eger makinen duzeltirlirse bir daha oyle yapmazsin herhalde

Alıntıları Göster
    ok ozaman yeni HDD alcam fiyatları nedir? bide kadiköyde yazıcıoğlunda bulurm heralde?

• quote:

ok ozaman yeni HDD alcam fiyatları nedir? bide kadiköyde yazıcıoğlunda bulurm heralde?

Alıntıları Göster
    Bence hemen masraf çıkarma git bir bilgisayar tak oradan format at (fat32 olması lazım yoksa ps3 tanımaz ona göre) olmadı başka bir ps3 tak onunla düzeltmeye çalış yine olmadı o zaman git bir tane harddisk al hemen masraf yapma bu arada geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi addidas_85 -- 19 Nisan 2008; 15:55:15 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.