Şimdi Ara

Hellboy II: The Golden Army (2008) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
119
Cevap
0
Favori
4.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hell boy ve spiderman serisini karşılaştırmak çok abeste iştigal olur sanırım

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582
  • Filmin yeni afişi yayınlandı.
     Hellboy II: The Golden Army (2008)
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • çizgi filmden beyaz perdeye uyarlanan en başarılı filmlerden birisi.
  • Pan'ın Labirenti ile büyük sükse yapan Del Toro'nun çıtasını düşürecek bir film olacağı kanısındayım. İlk film sadece efektlerle süslenmiş çerez bir aksiyondu. Bununda farklı olmayacağı kanısındayım. Tabiki seveni çok bu tarz filmlerin. Ama nedense gişe filmlerine karşı epey soğuğum. Büyük gişe yapacak tabiki, bu farz oldu artık:)
  • Çizgi film yapısından uzak yapılmış çizgiroman çevirileri hoşuma gider. Bu filmin birincisi öyleydi. Karanlık bir yapısı ve ölçülü bir mizah anlayışı vardı. Buna benzer Hulk, İronman, Fantastic Four, X men, Blade gibi filmler de hoşuma gitmişti.

Bence bu çeviriler Spider man serileri, Daredevil, Punisher, Ghost Rider gibi fazla özen gösterilmemiş filmlerden ayrılıyor.

Gölgeler kadar yumuşak ve hızlı olmalıyız.
  • mayısta çıkmıyormuydu yaw bu film

Örneğin Western'in zamnında çok tutmasının sebebi şehir hayatından bıkmış olan Amerikalıların dağ,taş,bayır görünce kendilerini oralarda hissetmesidir.
    Şimdide tek değişen, konular,senaryolar ve tabiki teknolojiyl birlikte efektler...

PS:Değiştirme imla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendenbenden -- 20 Mayıs 2008; 8:40:20 >

Orjinalden alıntı: sendenbenden

Fantastik filmlere herzaman ilgim olmuştur kötüde iyide olsa izlenmesi gerekir farklı bir dünya farklı mekanlar ,insanlar vs..
    Bir arkadaş çok doğru söylemiş sinemanın asıl amacı yaşayamayacağımızı yaşatmak ,göremiyeceğimizi göstermek ve bizi koltuğumuzdan alıp uzaklara götürmesidir..

Örneğin Western'in zamnında çok tutmasının sebebi şehir hayatından bıkmış olan Amerikalıların dağ,taş,bayır görünce kendilerini oralarda hissetmesidir.
    Şimdide tek değişen, konular,senaryolar ve tabiki teknolojiyl birlikte efektler...

PS:Değiştirme imla...

+ 1

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582

• quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: 307_Aslan

Sinema nın en sevdigim yanı,buna türüde denebilir,gerçekte var olmayan yada olamayacak şeyleri göstermesidir.sinemanın büyüsü dedikleri

şey benim için bu...

bu yaz için merakla beklediklerim,hulk 2,ironman,hellboy 2...

Kesinlikle

bende bunlara ek BATMAN ve MATRİX in en başına bir başlangıç film i istiyorum

• İlki gercekten kötüydü..Böyle filmleri hayatta izlemem ama nerden bulup izlediysem artık..Gerçi izlemedim de yarısına gelmeden kapattım..Böyle çizgi roman uyarlamaları hep kötü gelmiştir bana V for Vendetta hariç
    www.gamepazar.com
  • Bu bütün Del Toro lar kardeş falanmı..3 tane sanırım bunlar her taşın altından çıkıyorlar..

İlk filmi bende beğenmemiştim bazı yerleri hariç ama beklentim büyüktü belkide o yüzden....ikinciyi hiçbir beklentim olmadan izliycem bakalım..

Link

Düşünmekten Utanmıyorsan , Söylemektende Utanma ...
  • Birincisi güzeldi bakalım ikincisi nasıl olacak.

Orjinalden alıntı: sendenbenden

Fantastik filmlere herzaman ilgim olmuştur kötüde iyide olsa izlenmesi gerekir farklı bir dünya farklı mekanlar ,insanlar vs..
    Bir arkadaş çok doğru söylemiş sinemanın asıl amacı yaşayamayacağımızı yaşatmak ,göremiyeceğimizi göstermek ve bizi koltuğumuzdan alıp uzaklara götürmesidir..

%100 katılıyorum bu dediklerine

Ayrıca çizgi roman uyarlamaları ne kadar berbat olursa olsun bir izleme isteği geliyor, çocukluğumda onlarla büyüdüğüm için olabilir belki

may the force be with you

nacizane yazı yazdığımız blog
    iltekin,eray,efe

Korku öfkeye; öfke nefrete; nefret ise acıya yol açar.

• ben olsam 2. filmi cekmezdim. bence husranla sonuclanabilir
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.