Şimdi Ara

hella yedek parça hakkında (nissan qashqai yedek parça)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nissan qashqai 2009 model aracıma sol far tırnağı kırık olması sebebi ile servis ile görüştüm tek fara 2.350 çekti değişmişken 2 takım olarak almam daha doğru oluyor biri eski biri yeni olmaz internet üzerinde 2 takım hella marka farı 3.000 tl sipariş verdim sitede orjinal ve yan sanayi olarak 2 ye ayrılıyor ben tabiki de orjinal olarak satılan hella far sipariş ettim içinde tüm ampül beraberinde geliyor merak ettiklerim ise şu

1, bu marka nasıl iyimi orjinal mi orjinal değil ise 1 kalite mi

2. en çok merak ettim konu içerideki far yükseklik ayarı yine çalışmaya devam edicek orjinal olduğu gibi bu benim için önemli

3.son olarak 2 far değişimi aracımda nekadar değer kaybı olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17. -- 20 Temmuz 2018; 15:45:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Nissan Qashqai Yedek Parçaları: HELLA Markasına Genel Bakış

Nissan Qashqai'niz için güvenilir ve yüksek kaliteli yedek parçalara mı ihtiyacınız var? HELLA markası, araç farları, silecekler, filtreler ve daha fazlası dahil olmak üzere geniş bir Nissan Qashqai yedek parça yelpazesi sunar.

HELLA Marka Nasıl?

HELLA, 1899'da kurulan ve dünya çapında tanınan bir otomotiv parçaları üreticisidir. Şirket, yenilikçi teknolojisi, üstün kalitesi ve güvenilirliği ile bilinir. HELLA'nın Nissan Qashqai yedek parçaları, aracınızın maksimum performansta çalışmasını sağlamak için özel olarak tasarlanmıştır.

HELLA Farlar Orijinal mi?

Evet, HELLA farları orijinal ekipman üreticisi (OEM) kalitesindedir. Bu, farların Nissan Qashqai'niz için özel olarak tasarlandığı ve aracınızın orijinal farlarıyla aynı performansı ve uyumu sağladığı anlamına gelir.

HELLA Marka Orijinal mi?

Evet, HELLA markası orijinaldir. Şirket, otomotiv endüstrisinde 120 yılı aşkın deneyime sahiptir ve araç üreticileri tarafından güvenilen bir tedarikçidir. HELLA'nın Nissan Qashqai yedek parçaları, aracınız için en iyi kalite ve uyumu garanti eder.

HELLA, Nissan Qashqai'niz için ihtiyaç duyduğunuz tüm yedek parçalara sahiptir. Aracınızın güvenliğini ve performansını korumak için HELLA'nın orijinal ekipman kalitesindeki parçalarına güvenebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yinemi bu palyocu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal yedek parça ne diye bakıyorum 2 saattir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

yinemi bu palyocu
    konu hakkında fikriniz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Helal yedek parça ne diye bakıyorum 2 saattir.
    https://www.hella.com/hella-tr/tr/ ana sayfası benim merak ettiğim far yükseklik ayarı çalışır mı?

• Hella iyidir bir sorun çıkacağını zannetmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Yedek Parça
    geçen yıl açıldı
    renault mais yardım yedek parça
    19 yıl önce açıldı
    Bmw Yedek Parça Sitesi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Hella iyidir bir sorun çıkacağını zannetmiyorum
    anladım hocam fakat far yükseklik ayarı orjinali olduğu gibi çalışmaya devam eder mi? içerden ayarlamaya devam eder mi bide aracımda değer kaybı nekadar olur ortalama

• berke_17. kullanıcısına yanıt
    değer kaybı konusunda bilgi veremeyeceğim. Ama farın özelliklerinde fark ayarı yazıyorsa aldığınız çalışacaktır çalışmazsa geri iade edersiniz ama çalışır diye düşünüyorum ben de yan sanayi parçaları hella alıyorum genelde bir sorun teşkil etmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

değer kaybı konusunda bilgi veremeyeceğim. Ama farın özelliklerinde fark ayarı yazıyorsa aldığınız çalışacaktır çalışmazsa geri iade edersiniz ama çalışır diye düşünüyorum ben de yan sanayi parçaları hella alıyorum genelde bir sorun teşkil etmedi
    https://www.karakaslarotoyedekparca.com/nissan-qashqai-far-sol-2007-2010-20866.html

https://www.karakaslarotoyedekparca.com/nissan-qashqai-far-sag-2007-2010-20867.html

sipariş geçilen ürünler bunlar sizin bahsettiğiniz yazı açıklamasında tüm motor tipleri yazıyor o mu hocam bide siz kontrol edin üsteki linklerden zahmet olucak ama

• Farın kırık traknaklarını tamir ediyorlar.Eger aldıklarını iptal edebilirsen farını tamir ettirmeyi dene veya çıkma far bak çıkma olunca tek alsanda pek fark yapmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: thegreenblack

Farın kırık traknaklarını tamir ediyorlar.Eger aldıklarını iptal edebilirsen farını tamir ettirmeyi dene veya çıkma far bak çıkma olunca tek alsanda pek fark yapmaz.
    biliyorum hocam kaynak yapılıyor dediler fakat o şekilde yaptırırsam satarken çok sıkıntı çekerim kazalı muamelesi görebilirim

https://www.karakaslarotoyedekparca.com/nissan-qashqai-far-sol-2007-2010-20866.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

https://www.karakaslarotoyedekparca.com/nissan-qashqai-far-sag-2007-2010-20867.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

bunları sipariş geçtim bile yarın elimde olur diye düşünüyorum tek anlamadığım kısım bunlarda araç içindeki far yükseklik ayarı çalışır mı bide ortalama satarken değer kaybım ne olur ?

• Deger kaybı olması icin hasar kaydı önemli eger hasar kaydı varsa deger kaybı olur ama sadece far degismeyle pek bisey olmaz sen zaten 3000 lira masraf ediyosun onun yerine farı tamir ettir 3000 lirayı kenara altın olarak koy aracı saterken deger kayıbını fazlasıyla karsılar.Yükseklik ayarı icin farları aldığın firmaya sor eger olmazsa geri yollarım falan dersin zaten 15 gün süren var.

• berke_17. kullanıcısına yanıt
    Eski farlardaki motorlari söküp yeni olanlara geçireceksin yükseklik ayarın çalışacak. Bence tırnagi kaynattirip orjinal fari kullanman senin icin daha ekonomik olacaktir. Far için araca kazali muamelesi yapıp fiyat düşürmeye çalışan adamda çok agır küfürü hakeder kimse kusura bakmasin

• quote:

Orijinalden alıntı: thegreenblack

Deger kaybı olması icin hasar kaydı önemli eger hasar kaydı varsa deger kaybı olur ama sadece far degismeyle pek bisey olmaz sen zaten 3000 lira masraf ediyosun onun yerine farı tamir ettir 3000 lirayı kenara altın olarak koy aracı saterken deger kayıbını fazlasıyla karsılar.Yükseklik ayarı icin farları aldığın firmaya sor eger olmazsa geri yollarım falan dersin zaten 15 gün süren var.
    en ufka bir hasar kaydım dahi bulunmamakta zaten kaskomda yok ne olursa nakit olarak yaptırıyorum ben siparişi geçtik artık bakalım gelsin duruma göre bakıcaz eğer dediğiniz gibi ise yok ise iade talep ederim artık ama bir diğer arkadaş dedi eski farlardaki motorları söküp yenisine takılırsa olur dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: _zanaatkar_

Eski farlardaki motorlari söküp yeni olanlara geçireceksin yükseklik ayarın çalışacak. Bence tırnagi kaynattirip orjinal fari kullanman senin icin daha ekonomik olacaktir. Far için araca kazali muamelesi yapıp fiyat düşürmeye çalışan adamda çok agır küfürü hakeder kimse kusura bakmasin
    ben parasında değilim hocam problem değilim dediğiniz gibi eski farda ki motorları yenisine aktarınca bir sorun kalmıyorsa sıkıntı yoktur benim için burası türkiye hocam yapıcak bir şey yok en ufak bir şeyden neler neler düşünüyorlar kafam rahat olur
  • ben siparişi dün verdim kargo hazırlanıyor yazıyordu meğersem vermişler kargo ya az evvel kapı çaldı kocaman koli ile geldi 35 tl kargo ücreti

hella yedek parça hakkında (nissan qashqai yedek parça)

farlar arabada göründüğü gibi değil dışarıda olunca 2 katı olarak gözüküyor

not: tüm ampül leri ile geldi

• valeo da iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: JNG9O

valeo da iyidir
    hellamı daha iyi hocam yoksa valeo mu ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.