Şimdi Ara

Hele bi çakallık yapıyım diyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Weste geçireceğim hesabımın nickini değiştirmeyide düşünüyodum. Weste geçmeden önce o nickde bir hesap açsamda yeni nickimide beleşe getirsem olurmu acaba.
    Kendimi çok çakal hissediyorum.
    Not: Sadece ingilizcemi geliştirmek için weste geçmeyi düşünüyorum yoksa kolsuz her yerde kolsuz. Tabi trde plat 2 elmas 4 arası elo çöp olabilir orasıda var

• bu zekayla fazla yaşamazsın

west trden daha çöp, trdeki bütün kolsuzlar orada
  • Olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • West çöp hocam cidden, dil geliştirmek için en iyisi na fakat orada da ping yüksek oynuyorsun. west bildiğin Türk rus vs kaynıyor çok yüksek elo değilsen özellikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grell. -- 29 Ağustos 2016; 4:16:01 >
  • West geçme kolsuz çok var Na geçme orda da flame Tr ile yarışır.Farkeden bir şey yok.İngilizceni geliştirmek istiyorsan Reddit tarzı ortamlarda takıl.
  • Dil için geçeceksen geçme zaten pek konuşan yok konuşanlarda temel seviye genelde yani bir faydası olmaz yabancı film dizi izle

Diğer soruna gelirsek bu mümkün ama şöyle birşey var eğer ki o hesapla daha önce westte oynadıysan otomatikman o eski westteki nickini verir kendimden biliyorum sezon 1de açtığım nicki vermişti :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Weste geçersen olan ingilizcen de gider.Üstte söylendiği gibi ingilizceyi geliştirmek için lol oynamak yerine dizilere aban.5 maç atacaksan 2 at 3 at , dizi izle (izlemiyorsan).İzliyorsan da daha çok izle.Çok izliyorsan daha da izle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞAKA MI BU BE ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Amacının ingilizce geliştirmek olduğunu sanmıyorum, öylesine yazıvermişin

nick olayı da oluyo. westte plat1 ve üstüne çıkarsan trden daha iyi maçlar atabilirsin, ama çok değişiklik bekleme :D
  • Gerçekten temel amacım kelime dil geliştirmek trde elmas eloyu görmüş biri olarak tek amacım var; karşımda sOAZ yada Huni olduğu bir maç oynamak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: QueLks

Gerçekten temel amacım kelime dil geliştirmek trde elmas eloyu görmüş biri olarak tek amacım var; karşımda sOAZ yada Huni olduğu bir maç oynamak istiyorum

westte plat olursun tr diamondsan
  • Geçenler öyle yapıyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carpe Vita

Geçenler öyle yapıyor zaten.

+1 hep öyle yapılır.

Ayrıca aynı kullanıcı adını al. Kullanıcı adını da değiştirebiliyorsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.