Şimdi Ara

'Hele Bahk' 'ya n'olacak yavv' AZİM :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ata Demirer'in bu karakterine bayılıyorum ya. Süper.. Hele o "Ya N'olacak Yaavvv" demesi acayip güldürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 19 Mart 2009; 14:53:19 >

• Bir ben beğendim demek ki
  • Ben bunun Ata Demirer olduğunu geç anlamıştım.Dünkü bölümde gözüm Gazanfer Özcan ve Hümeyra'yı aradı valla.
  • Şeyini karıştıırıp duruyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Feel Me

Ben bunun Ata Demirer olduğunu geç anlamıştım.Dünkü bölümde gözüm Gazanfer Özcan ve Hümeyra'yı aradı valla.

Tabi onların beraber bulunduğu bölümler mumla aranır. Avrupa Yakası'nda zevk veren fazla bir şey kalmadı. Burhan güldürüyor biraz, Azim, Dursun ve Dilber gibi yan karakterler biraz gülümsetiyor o kadar.
  • bu aralarda adanaya taktılar ya :D adanalı dizisi felan
  • bitirseler artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YA ÇOK KOMİK DEĞİL Mİ :D
    11 yıl önce açıldı
    Bu Fiorino ne güzel bişi ya
    17 yıl önce açıldı
    C/O ve B/O ne demek?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: entresan1

bu aralarda adanaya taktılar ya :D adanalı dizisi felan

Her dizide İstanbul'un sosyetik ailelerinin içindeki aile kavgalarını, aşkları ve ihtirasları izlemekten bıktık. Biraz da Anadolu insanının sıcaklığını anlatan diziler popüler olsun.

Adana'da da mizah ve güldürü için bol kaynak var, bu tabii ki insanların samimiyeti ve sıcaklığı ile ilgili. Şiveleri, yemekleri ve davranışları ile farklılar, bu farklılığın dizilere veya filmlere konu olması da hiç şaşırtmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 19 Mart 2009; 16:05:14 >

• hort
  • Vay be muhabbete bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.