Şimdi Ara

Helallik almak gerekir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kael'thas -- 4 Eylül 2014; 1:22:27 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Saçmalık ... Sevgiliysen yaptınız bunları değil mi ? Ondan izinsiz para almadın değil mi ? Sana borç para da vermedi değil mi ? O zaman ne düşünüyorsun.Tabi ben mantıkla yaklaştım olaya yoksa din adamı filan değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

Saçmalık ... Sevgiliysen yaptınız bunları değil mi ? Ondan izinsiz para almadın değil mi ? Sana borç para da vermedi değil mi ? O zaman ne düşünüyorsun.Tabi ben mantıkla yaklaştım olaya yoksa din adamı filan değilim.

aynı fıkırlerı paylasıyoruz fakat cok ustume geldıler,sonucta kul hakkı vs muhabbetı dondu.nabayım bılemedım.
    Ote yandan bu konu sadece senın ıcın mı gecerlı bırak o sorunca helal olsun dersın dıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kael'thas

quote:

Saçmalık ... Sevgiliysen yaptınız bunları değil mi ? Ondan izinsiz para almadın değil mi ? Sana borç para da vermedi değil mi ? O zaman ne düşünüyorsun.Tabi ben mantıkla yaklaştım olaya yoksa din adamı filan değilim.

aynı fıkırlerı paylasıyoruz fakat cok ustume geldıler,sonucta kul hakkı vs muhabbetı dondu.nabayım bılemedım.
    Ote yandan bu konu sadece senın ıcın mı gecerlı bırak o sorunca helal olsun dersın dıyorum

Hangi kul hakkından bahsediyorlar ? Hem bu arkadaşların din bilgini mi ? Sen versene numaralarını arayıp sorayım bakalım dertleri neymiş.Ortada kul hakkı filan yok bunları sevgiliysen yapmışsınız olmuş bitmiş.Mesela ben de lise yıllarımda bir arkadaş kraker uzatmıştı da ben de bir tane almıştım,senin dediğine göre bu da kul hakkı oluyor ?

• quote:

quote:

quote:

Hangi kul hakkından bahsediyorlar ? Hem bu arkadaşların din bilgini mi ? Sen versene numaralarını arayıp sorayım bakalım dertleri neymiş.Ortada kul hakkı filan yok bunları sevgiliysen yapmışsınız olmuş bitmiş.Mesela ben de lise yıllarımda bir arkadaş kraker uzatmıştı da ben de bir tane almıştım,senin dediğine göre bu da kul hakkı oluyor ?

haklısınız aslında.tesekkur ederım zahmet edıp yazdıgınız ıcın.bakalım forumun genel bakıs acısı nasıl olacak olaya.

• quote:

quote:

quote:

quote:

haklısınız aslında.tesekkur ederım zahmet edıp yazdıgınız ıcın.bakalım forumun genel bakıs acısı nasıl olacak olaya.

Senin etrafında din adamı filan varsa onlara da sor bakalım neler diyor.Bu arada benim inancım yoktur ona göre beni ciddiye alırsın ama dediğim gibi mantıkla yaklaştım olaya tabi din konusunda tecrübeli olanlar daha iyi bilir.

• Başlatmasınlar kul hakkına, hak denen şeyin ne olduğunu öğrensinler önce yobazlar. Karşılıksız yapılan hiç bir şey hakka girmez. Arkadaşlıkta dostlukta ilişkide maddiyatın bir önemi yoktur. Yoktur zerre harcayamaz, vardır 100 bin harcamıştır. Esamesi bile edilmez.

Ha bu arada bana kalırsa sen bayansın, ancak kendini ilişkideki erkek taraf gibi gösterdin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Başlatmasınlar kul hakkına, hak denen şeyin ne olduğunu öğrensinler önce yobazlar. Karşılıksız yapılan hiç bir şey hakka girmez. Arkadaşlıkta dostlukta ilişkide maddiyatın bir önemi yoktur. Yoktur zerre harcayamaz, vardır 100 bin harcamıştır. Esamesi bile edilmez.

Ha bu arada bana kalırsa sen bayansın, ancak kendini ilişkideki erkek taraf gibi gösterdin

Nick kaelthas ihtimal vermiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Meshhead

quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Başlatmasınlar kul hakkına, hak denen şeyin ne olduğunu öğrensinler önce yobazlar. Karşılıksız yapılan hiç bir şey hakka girmez. Arkadaşlıkta dostlukta ilişkide maddiyatın bir önemi yoktur. Yoktur zerre harcayamaz, vardır 100 bin harcamıştır. Esamesi bile edilmez.

Nick kaelthas ihtimal vermiyorum

bayan oldugumu nerden cıkardınız hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.