Şimdi Ara

Helal olsun, AMD ısı sorununu halletmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 senedir AMD bilgisayar toplamıyordum. Yeni bir AMD 64 AM2 topladım ve CPU ısısını görünce şok oldum -> 32-36°C (no load)

Eski AMD Athlon 2000+ ve 2200+'larım aynı koşullarda 49-52°C'de çalışyorlardı.

Bravo AMD!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trevor James -- 6 Mayıs 2007; 19:11:38 >

• AMD sıcaklık sorununu halledeli çok oldu ya sen nerelerdeydin Intel yeni halletti sayılır C2D ler ile Prescottlardan sonra
  • Evet bende athlon 2500+ varken boşta 45-50'ydi. Bunu aştılar athlon'larda bende kullandım gerçekten çok iyi overclock potansiyelide artıyor.. Gerçi şu an e4300 kullanıyom ayrı mesele
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

AMD sıcaklık sorununu halledeli çok oldu ya sen nerelerdeydin Intel yeni halletti sayılır C2D ler ile Prescottlardan sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

AMD sıcaklık sorununu halledeli çok oldu ya sen nerelerdeydin Intel yeni halletti sayılır C2D ler ile Prescottlardan sonra
    AMD o sorunu halledeli 4-5 yıl oluyor herhalde.

AMD piyasayı silip süpürürdü aslında ama stratejiden yattı gene. Olsun gene de Athlonlar ile baya sattı.

Ama senin gibi arkadaşlarımız pek araştırmadan AMD ısınır yanar dediği için zavallı adam üvey evlat muamelesi gördü.

Bu uzun yıllar süresince intel işlemciler ise evde kışın kalorifer yakılmasına gerek bırakmadığı için kullanıcılar tarafından oldukça fazla tercih edildi. AMD ancak yazları satış rakamı yakaladı. Isı sorununu ise daha yeni halleti intel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 7 Mayıs 2007; 8:42:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: d.t.s.

Alıntıları Göster
    oda birseymi bende x2 5600 var idle 25 derece full loadda 46 derece

• quote:

Orijinalden alıntı: tiger cage

oda birseymi bende x2 5600 var idle 25 derece full loadda 46 derece

Alıntıları Göster
    walla baba senin gibi insanlar oldugu sürece bu halka kazik atan cok olur
    normal fanla bile millet o/c yapiyoar amd de yane.. artik gerisini sen düsün
    BIR kERE AMD HEP AMD!!!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak_0

BIR kERE AMD HEP AMD!!!!

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Burak_0

BIR kERE AMD HEP AMD!!!!

Hala amd nın çok ısındığına yandığına inanan insanlar var.
    Geçen teknik serviste çalışan biriyle konuşuyorum; saçmaladı durdu bende he dedim geçtim nabiyim
    bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan insan sayısı çoook

• quote:

Orijinalden alıntı: odrin34

quote:

Orjinalden alıntı: Burak_0

BIR kERE AMD HEP AMD!!!!

Hala amd nın çok ısındığına yandığına inanan insanlar var.
    Geçen teknik serviste çalışan biriyle konuşuyorum; saçmaladı durdu bende he dedim geçtim nabiyim
    bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan insan sayısı çoook

Alıntıları Göster
    @odrin34

Daha beteri sanki gerçekten biliyormuş gibi atıp tutarlar. Yıllar önce işe girmek için bir kaç şeye bakmışlar internette. O zaman ne gördüler ise 10 yıl boyunca hep aynı şeyi tekrarlıyorlar. Bir de valla ben öyle biliyorum demiyor kesin öyle diyorlar.

Benim tanıdığım da öyle biri var. Kendi söylediğini kanun gibi görüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

@odrin34

Daha beteri sanki gerçekten biliyormuş gibi atıp tutarlar. Yıllar önce işe girmek için bir kaç şeye bakmışlar internette. O zaman ne gördüler ise 10 yıl boyunca hep aynı şeyi tekrarlıyorlar. Bir de valla ben öyle biliyorum demiyor kesin öyle diyorlar.

Benim tanıdığım da öyle biri var. Kendi söylediğini kanun gibi görüyor.

Alıntıları Göster
    kesinlikle.. hala insanlar "AMD = ısınan işlemci" olarak görüyorlar, insanların bir şeye saplanıp kalması cidden sinir bozucu. hatta daha sinir bozucu olan "işlemcim AMD" ya da "AMD işlemci al" dendiği zaman "yok AMD kötüdür yanıyor onlar ısıdan" demeleri ve kendileri hiç birşey bilmeden bilen insanlara "sen ne bilirsin" diyip ezme çabaları, yemin ediyorum bi kaşık suda boğasım geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Mene

kesinlikle.. hala insanlar "AMD = ısınan işlemci" olarak görüyorlar, insanların bir şeye saplanıp kalması cidden sinir bozucu. hatta daha sinir bozucu olan "işlemcim AMD" ya da "AMD işlemci al" dendiği zaman "yok AMD kötüdür yanıyor onlar ısıdan" demeleri ve kendileri hiç birşey bilmeden bilen insanlara "sen ne bilirsin" diyip ezme çabaları, yemin ediyorum bi kaşık suda boğasım geliyor

Alıntıları Göster
    Adam hayatında amd kullanmamış hangi hakla yorum yapabiliyor onu anlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BoGo

Adam hayatında amd kullanmamış hangi hakla yorum yapabiliyor onu anlamıyorum.

Alıntıları Göster
    Benim işlemci X2 3600+ Brisbane 65 nm şu amda işlemci sıcaklığı 15 derece, inanılır gibi değil full yük altında 30 dereceye çıkıyordu şimdi hava kanalı ile dışarıdan hava veriyorum işlemciye 30 altına iner büyük ihtimalle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salida

Benim işlemci X2 3600+ Brisbane 65 nm şu amda işlemci sıcaklığı 15 derece, inanılır gibi değil full yük altında 30 dereceye çıkıyordu şimdi hava kanalı ile dışarıdan hava veriyorum işlemciye 30 altına iner büyük ihtimalle.

Alıntıları Göster
    amd 2500+ athlon 3200+ da bile 40 derece idi bende , şu anda am2 3500+ 2200@2550 mhz de default ayarda ısı 30 derece , nfs carbon oynasam bile onboard vga ile sorunsuz 33 dereceyi ü geçmiyor

daha ilgilenmek lazım diyor benle sistem

• quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

amd 2500+ athlon 3200+ da bile 40 derece idi bende , şu anda am2 3500+ 2200@2550 mhz de default ayarda ısı 30 derece , nfs carbon oynasam bile onboard vga ile sorunsuz 33 dereceyi ü geçmiyor

daha ilgilenmek lazım diyor benle sistem

Alıntıları Göster
    günaydın kardeş

amd athlon lara geçeli ısı diye bir sorunu yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: yattara 61

günaydın kardeş

amd athlon lara geçeli ısı diye bir sorunu yok.

Alıntıları Göster
    kardeş hayırdır daha önce nerdeydin amd bunu halledi yıllar oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: subzero_eren

kardeş hayırdır daha önce nerdeydin amd bunu halledi yıllar oldu

Alıntıları Göster
    forever amd
  • quote:

Orijinalden alıntı: m@trix

forever amd

Alıntıları Göster
    bend2 amd athlon 64 x2 4200+ kullanıyorum ısınma sorunum hiç olmadı kasada fell olunca hiç sorun olmuyo tabi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yenqec

bend2 amd athlon 64 x2 4200+ kullanıyorum ısınma sorunum hiç olmadı kasada fell olunca hiç sorun olmuyo tabi :)

Alıntıları Göster
    yaw amd nin ısınıması denilen olay zaten amd nin kutusuz olarak geldiği ve satıcıların da yanında dandik bi fan vermesinden kaynaklanması başka bişey değil.

millet kendiş bilinçsizliğinin suçunu amd ye attı. ama sonra baktılar benzer performansı neredeyse yarı fiyatına alabiliyosun koşa koşa amd aldılar orası da ayrı konu

• quote:

Orijinalden alıntı: trulli

yaw amd nin ısınıması denilen olay zaten amd nin kutusuz olarak geldiği ve satıcıların da yanında dandik bi fan vermesinden kaynaklanması başka bişey değil.

millet kendiş bilinçsizliğinin suçunu amd ye attı. ama sonra baktılar benzer performansı neredeyse yarı fiyatına alabiliyosun koşa koşa amd aldılar orası da ayrı konu

Alıntıları Göster
    Amd almayın kötü ısınıyo yanıyo sonra fanı eriyo... Hala böyle bilgisayarcılar var biliyor muydunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: cyraxus

Amd almayın kötü ısınıyo yanıyo sonra fanı eriyo... Hala böyle bilgisayarcılar var biliyor muydunuz?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cyraxus

Hep de olacak.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.