Şimdi Ara

hekez sadist.yardım istemiyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalinden alıntı: kargaşa

quote:

Orijinalinden alıntı: intangiblegirl

yuh yaa dayanamadım artık sen kız arkadaşınla yaşadığın burda millete yayın yapıyorsan kızın attığı msjı bile burda söölüyorsan sen mazoşistin önde gidenini bile hakediyorsun ayıp bee bak bakalım burda hangisi kız arkadaşıyla yazıştığı msjını yazıyo yaşın kaç senin yaaaaa
    quote:

niye armıyorsun beni karanlıgımda bırakma diyor

iyi kardeş yardım istemiyelim sıkısınca.

Her konuda yardıma hazırız seve seve

• quote:

Orijinalinden alıntı: intangiblegirl

yuh yaa dayanamadım artık sen kız arkadaşınla yaşadığın burda millete yayın yapıyorsan kızın attığı msjı bile burda söölüyorsan sen mazoşistin önde gidenini bile hakediyorsun ayıp bee bak bakalım burda hangisi kız arkadaşıyla yazıştığı msjını yazıyo yaşın kaç senin yaaaaa
    quote:

niye armıyorsun beni karanlıgımda bırakma diyor

+1

yaşın kaç hocam senin kız arkadaşınlar olan ilişkini milletin yorumuna göremi devam ettireceksin millete göremi düşüneceksin

Gir odana düşün

• Donanım Haber güzin abla şubesi
  • quote:

size soranda suç

bütün kızlar mazoşistmidir diye topic açıyon sonrada tatminkar cevap gelmeyince bütün herkes sadist diye değiştiriyorsun topic'in adını..
    Bütün kızların mazoşist olduğu ortamda bizde ancak sadist oluruz
  • git intahar et
  • Nayır ben sadist değilim, nayııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrr
  • Ya bırakın Allaşkına aşk meşk mi kaldı devir kötülük devri nihahaha şaka bi yana bırakın arkadaşlar hayatın tamamı aşk değil bakınız :

Aile,para,arkadaşlar,iş,pc,hobi eğlence vs vs yani kısacası aşk hayatın bi parçası tamamı değil...

• quote:

Orijinalinden alıntı: DarkSpirit

Ya bırakın Allaşkına aşk meşk mi kaldı devir kötülük devri nihahaha şaka bi yana bırakın arkadaşlar hayatın tamamı aşk değil bakınız :

Aile,para,arkadaşlar,iş,pc,hobi eğlence vs vs yani kısacası aşk hayatın bi parçası tamamı değil...

imzan öyle dmiyor ama

• kız temiz aile kızına benziyor ve istediğin şeyler sanırım cinsellikle alakalı bunu ona zaman vererek yavaşdan ağırdan alıştıra alıştıra öğreteceksin.Sevmek konusuna gelince üstüne çok düşme ne çok ne az.Çünkü tecrübeyle sabittirki kızlar fazla ilgi görünce çok uyuzlaşıyorlar.İnsan egosu işte ona göre davranmayı bileceksin.
    şimdi arayı fazla açmadan onla konuş derim.Kaldığı yerden sürdür.Yoksa bi bakmışsınki sevgilin başkasının kollarında.Bu işler böyle.Aşk oyunu satranca benzer attığın adımların hesabını iyi yaparak atmalısın yoksa dönüşü olmayan şeyler yapabilir veya durumu düzeltmen çok uğraştıcı ve zaman alıcı olabilir.

Hadi kolay gelsin gazan mübarek olsun
  • quote:

quote:

Orijinalinden alıntı: DarkSpirit

Ya bırakın Allaşkına aşk meşk mi kaldı devir kötülük devri nihahaha şaka bi yana bırakın arkadaşlar hayatın tamamı aşk değil bakınız :

imzan öyle dmiyor ama

Zevkler ve renkler tartışılmaz

• Banada ara sıra kavga etmezsek senden sogurum diyo monoton bi iliskiden nefret ediyorum diyor ehehe rahat batıyor...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.