Şimdi Ara

hekez sadist.yardım istemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iki aydır bi kızla bereberim.kız başlangıçta çok samimi ve iyiniyetliydi.bende ulan ensonunda buldun be koçum demeye başlamıştım kendi kendime.kız içtenlikle ne hisediyorsam söylemeye başladım.sevinecegi yerde bana''böyle seyler söyleme bana agır geliyor hislerimi kaybediyorum'' demezmi.bende ne istiyorsan yap esirim deyilsin dedim.bu sefer kız''beni bırakma sensiz yapamam'' demeye başladı.ya kardeşim bunların hepsimi aynı hepsine rahat batıyor galiba kafayı yiyicem.özelikle kız arkadaşlardan yardım istiyorum ne yapam ben hala seviyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kargaşa -- 25 Ağustos 2005, 21:51:18 >

• Her insan gerçek yüzünü göstermez bundan dolayıdır ki ayrılmalar,boşanmalar olur.Yani herşeyde karşılıklı samimiyet gerekli(kızlardan v-cevap gelmemiş gelmezde bu arada ben erkeğim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adoniss -- 25 Ağustos 2005, 19:21:46 >
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Adoniss

Her insan gerçek yüzünü göstermez bundan dolayıdır ki ayrılmalar,boşanmalar olur.Yani herşeyde karşılıklı samimiyet gerekli(kızlardan v-cevap gelmemiş gelmezde bu arada ben erkeğim

kardeş ban öyle geliyorki kızlar askta sürünmek istiyor.kendilerini süründürmeyen erkeklere saygı duymuyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kargaşa -- 25 Ağustos 2005, 19:17:15 >
  • O da olabilir senin başına gelimiş,saygı duyarız.Her şey mümkün bu dünyada.Bence bu süründürme işi hikaye gibi geliyor hani derler ya aşk'ta heycan olmalı falan birini süründürmenin neresi güzel?Sana demiyorum yani bence bu şeyler aşk'a zarar verir ama millet şeyinden anlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adoniss -- 25 Ağustos 2005, 19:10:49 >
  • kaçan kovalanır...bu kızlardan kaçacaksın, yoksa tepene çıkarlar...ilgi gösterdin mi senden kaçarlar, sıkılırlar...ilgisiz davrandın mı da ilgi isterler..
  • quote:

Orijinalinden alıntı: aglamak

kaçan kovalanır...bu kızlardan kaçacaksın, yoksa tepene çıkarlar...ilgi gösterdin mi senden kaçarlar, sıkılırlar...ilgisiz davrandın mı da ilgi isterler..

İşte bu yüzdendir ki çok bilinmeyenli denkleme eşdeğerdir bu tipler.
  • quote:

kaçan kovalanır...bu kızlardan kaçacaksın, yoksa tepene çıkarlar...ilgi gösterdin mi senden kaçarlar, sıkılırlar...ilgisiz davrandın mı da ilgi isterler..

ya savaşmı bu ben senden üstünüm ben senden deyerliyim ben kaçarım sen kovala seviyorsan.(ben kaçmam kardeşim kaçanıda kovalamam.ne hissediyosam onu söyerim).parantez içinin aynısı muterem sahsa iletildi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abi kaprisli ve ne istediğini bilmeyen bi kızla hiç uğraşılmaz
    süründürmek yada süründürülmek mevzuu ise farklı insan sevdiğini süründürmez sevmediğiyle uğraşmaz zaten buda çok bilinmeyenli oldu ya neyse
  • quote:

+1 zamanında bende böyle mazoşist bi kızla çıktım...geçirdiğin zamanı burnundan getirmek onun eğlencesidir...sürekli ölmek istemesi dışında herzaman herşeyden sıkılmak hobisidir...
  • quote:

Orijinalinden alıntı: TryToBreakMy0

quote:

+1 zamanında bende böyle mazoşist bi kızla çıktım...geçirdiğin zamanı burnundan getirmek onun eğlencesidir...sürekli ölmek istemesi dışında herzaman herşeyden sıkılmak hobisidir...

ölmek mi puhaha
    abi desene ilişkinin geleceği yokmuş
    kız zaten ölmeyi kafaya koymuş evlenmek ciddi düşünmek falan hikaye
    bi de bu sıkılma olayı var kızlar neden çok çabuk sıkılıyo ya

• quote:

Orijinalinden alıntı: kargaşa

quote:

ya savaşmı bu ben senden üstünüm ben senden deyerliyim ben kaçarım sen kovala seviyorsan.(ben kaçmam kardeşim kaçanıda kovalamam.ne hissediyosam onu söyerim).parantez içinin aynısı muterem sahsa iletildi.

savaşta kaçılmaz aşkın dayanılmaz taraflarından biridir bu...

• O kadar okudum ama mazoşist ne demek bunu açıklayan olmadı..
  • quote:

Orijinalinden alıntı: sanchalf666

abi kaprisli ve ne istediğini bilmeyen bi kızla hiç uğraşılmaz
    süründürmek yada süründürülmek mevzuu ise farklı insan sevdiğini süründürmez sevmediğiyle uğraşmaz zaten buda çok bilinmeyenli oldu ya neyse

işte bende öyle diyorum.seviyorsam niye süründiriyim.ama süründürmesemde sevilmiyorumyeter yaw ben vaz geçem evlemiyom kardeşim.kızmzda istemiyom.parayı bastırır görürüz ihtiyacımızı.bi kızdanda cevap gelmiyoki versem agızlarının payınıda rahatlasam şöyle

• quote:

Orijinalinden alıntı: universty

O kadar okudum ama mazoşist ne demek bunu açıklayan olmadı..

acı çekmekten zevk alan demek
  • quote:

ölmek mi puhaha
    abi desene ilişkinin geleceği yokmuş
    kız zaten ölmeyi kafaya koymuş evlenmek ciddi düşünmek falan hikaye

ewet ölmek canı sıkıldığı zaman çeşitli şekillerde kendini öldürmek istiyodu(bilmiyorum belki ilgi çekmek için yapıodur)
  • quote:

Orijinalinden alıntı: TryToBreakMy0

quote:

İşte bunalım tipler varya onlar ulen bende dünya kadar dert var ama hep gülüseme eksik olmaz suratımda bi de karşı tarafın morelini bozmak niye?Onu anlamış değilim yani.Bi insan birini üzüpte ne geçer eline önce bunun cevabını almak lazım.

• Kızlar

• quote:

Orijinalinden alıntı: universty

O kadar okudum ama mazoşist ne demek bunu açıklayan olmadı..

kendi kendini aşağılatan, dövdüren hatta abartıp bunun için para veren insanlara verilen genel isim.
  • Genel olarak kendilerine değişik bi tarz yaratmak yada dikkat çekmeye çalışmak isteyenlerde ben bu mazoşistliği görüyorum...Yani böle yaparak kendilerine değişik bi hava werdiklerini sanıyolar bence(itici olmaktan başka bi işe yaramıyo ama)
  • bence mazoşist değil sadistler.
    bu anlattığın konuda işkenceyi yapan bence o çeken sensin
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.