Şimdi Ara

Heinz Ketçap Yasaklanmıs !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
14.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Quattro

Organik ürünler var onları tercih etmeniz lazım o zaman. Çikolata bisküvi gibi ürünlerin de çoğunda artık glikoz şurubu kullanılıyor.
    Ülker'in ürünlerinin hemen hemen hepsinde vardır bu mesela.

ülker bizdeki en büyük glikoz şurubu üreticisi diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meco

quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

Organik ürünler var onları tercih etmeniz lazım o zaman. Çikolata bisküvi gibi ürünlerin de çoğunda artık glikoz şurubu kullanılıyor.
    Ülker'in ürünlerinin hemen hemen hepsinde vardır bu mesela.

ülker bizdeki en büyük glikoz şurubu üreticisi diye biliyorum.

Evet, Cargill ile de ortaklıkları var.
    Mümkün olduğunca tüketmemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezar35

Ya ben hayatımda bu kadar saçma bir konu görmedim. Ketçabın sağlıklısı olur mu hiç. Yahu adam almış patates kızartmasını koymuş 1 litre kolasını diyorki ketçapta glükoz var yemem.

saglık bakanlıgı bir ilacı yasakladıgında "ilacın saglıksızı olur mu hic" diyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meco

quote:

Orijinalden alıntı: mezar35

Ya ben hayatımda bu kadar saçma bir konu görmedim. Ketçabın sağlıklısı olur mu hiç. Yahu adam almış patates kızartmasını koymuş 1 litre kolasını diyorki ketçapta glükoz var yemem.

saglık bakanlıgı bir ilacı yasakladıgında "ilacın saglıksızı olur mu hic" diyor musunuz?

Alıntıları Göster
    ay bi yaşıma daha girdimmmm....haynz ı da kaybettik mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Burger King'in Ketçap'ını kim üretiyor ya acayip güzel bir tadı var..

http://www.assanfoods.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt35

quote:

Oba mı ? Colorado mu ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt35

quote:

Oba mı ? Colorado mu ?

Alıntıları Göster
    Heinz aldım sevmedim, en güzel bim mayonez ve ketçap :D insan aslından vazgeçemiyorrr

• Kipada heinz indirime girmis 700 gr ketcap ve 350 gramlik mayonez 10 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    google görsellere "heinz includings" yazınc bir sürü "corn syrup" yazısı içeren içerik görseli çıkıyor. ben hp bbq sos kullanıyorum. onda da var. colorado adlı türk markasında da var. çoğunda var glikoz-früktöz şurubu.

Heinz Ketçap Yasaklanmıs !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: boombip

google görsellere "heinz includings" yazınc bir sürü "corn syrup" yazısı içeren içerik görseli çıkıyor. ben hp bbq sos kullanıyorum. onda da var. colorado adlı türk markasında da var. çoğunda var glikoz-früktöz şurubu.

Alıntıları Göster
    Gençler açılın ben geldim...

Bu konuyu reyonda bir süre incelemiştim. İçinde E serisi herhangi bir katkı bulunmayan yegane marka Heinz; ayrıca daha doğal. Şimdi dolaptaki Heinz ketçaba baktım, şeker yazıyor. Glikoz şurubu ya da mısır şurubu yok. İncelediğim zaman (bayağı oldu) en doğalı Heinz diye hep ondan alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Gençler açılın ben geldim...

Bu konuyu reyonda bir süre incelemiştim. İçinde E serisi herhangi bir katkı bulunmayan yegane marka Heinz; ayrıca daha doğal. Şimdi dolaptaki Heinz ketçaba baktım, şeker yazıyor. Glikoz şurubu ya da mısır şurubu yok. İncelediğim zaman (bayağı oldu) en doğalı Heinz diye hep ondan alıyorum.

Alıntıları Göster
    bu "modifiye mısır nişastası" maddesi de sağlığa zararlı diyorlar. neredeyse tüm ketçaplarda var. hazır paketlenmiş ürünlerin içinde mutlaka sağlığa zararlı maddeler var mümkün olduğu kadar uzak durmak lazım fakat günümüzde uzak durmak pek mümkün olmuyor

• Aytürk kullanıcısına yanıt
    gıda güvenlik uzmanı dediyse bize yemek düşer uzun süredir tercih ettiğim bir marka ve glikoz şurubu var mı diye özellikle baktım içerikte yazmıyor diye alıyorum. yanlız israil bu işte düyada bir numaradır helal sertifikası hafif kalır yanında, içerikte yanlış bilgi mi var acaba yoksa eski içeriği mi öyleydi çelişkili bir durum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurbaba10

Kipada heinz indirime girmis 700 gr ketcap ve 350 gramlik mayonez 10 TL

1 kg 5 liraydi gecen hafta. Tabiki stokladim kacirmam hic

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

quote:

Orijinalden alıntı: ugurbaba10

Kipada heinz indirime girmis 700 gr ketcap ve 350 gramlik mayonez 10 TL

1 kg 5 liraydi gecen hafta. Tabiki stokladim kacirmam hic

Alıntıları Göster
    Sağlığa bu kadar dikkat ediyorsanız parasını umursamayıp organik olan versiyonunu alın. Eşşek gibi pahalı olması dışında corn syrup falan yok içinde.

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/28429935-30317-heinz-organik-ketcap-580-gr

• quote:

Colorado'yu nerde buluruz ya?

• Senceru kullanıcısına yanıt
    metro grossmarket'te var.
  • quote:

metro grossmarket'te var.
    çok garip. bizim ketçapların hepsi bol şuruplu diye üzerinde şeker yazdığı için Heinz alırım hep. zaten mayonezle işim olmaz. var mı şeker içeren Torku ya mail atayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonelyhawk84

çok garip. bizim ketçapların hepsi bol şuruplu diye üzerinde şeker yazdığı için Heinz alırım hep. zaten mayonezle işim olmaz. var mı şeker içeren Torku ya mail atayım

Alıntıları Göster
    Heinz benim gördüğüm, içinde katkı maddesi ve glikoz şurubu olmayan tek ketçap. AMA...... bahsetiğim Türkiye de satılan için geçerli bir çok ülkede bolca fruktoz şurubu kullanılarak üretiliyor yasaklanma nedeni de bu olsa gerek...

• Heartseeker kullanıcısına yanıt
    Ketçap temel bir ihtiyaç değil aslında. Sağlığına çok değer verenler almasın. Ben kaç senedir yemedim bir eksiklik yok hayatımda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WikiKiwi

Ketçap temel bir ihtiyaç değil aslında. Sağlığına çok değer verenler almasın. Ben kaç senedir yemedim bir eksiklik yok hayatımda.
    Bi' ben mi Calve sevmiyorum? Sulu kıvamı ve şekerli tadı iğrenç geliyor. Ama mayonezi güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LootMyBoot -- 14 Şubat 2016; 21:47:22 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.