Şimdi Ara

Heimerdinger yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
9.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dun heimerdinger aldim ama cok kill alamiyorum. Nasil bir build, taktik izlemeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oyunda amacın kill almakmı kardeş
  • Biraz oyle tabii ki. Oyunu 3 0 12 bitirdim dun. Biraz kill almak istemem gunah mi? :)

• sanırım normal game oynuyosun, heimle kill almak istiyosan 1 tane robot çalıya koy 1 taneyle minion hakla,( Mid olarak varsayıyorum ) düşman dicek çalılarda yok adam burada kullanıyo, robotların hazır olsun 2 tane adam çalılığa girince pat bilindi at ultiyi çak gideceği yere 2 robot koy roketi at biter aynı adamı 3-4 kere alıyorum bu taktikle
  • Heimerle amacın adam öldürmek değil düşman kuleleri indirmek zor durumdaki kulelere yardıma gitmek olmalı. Promote + 2 turretle tam canlı kuleyi 10 saniyede alırsın.

• ortada gang yemeyi istediğim tek karakter heimdir kule felan sallayanları boşver tanklar dahil hertürlü eritir heim ama gerçekden zor oynaması işin özü o stun, turentler arasında stun yemiş bir amumu bile olmak istemezdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grozny -- 30 Mayıs 2012; 20:05:28 >
  • Yakında bi heim rehber yazayım foruma. Hatta bu haftasonu yapayım.

Kill almak istiyosan brand oyna, leblanc oyna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entropi Canavarı -- 30 Mayıs 2012; 22:50:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Varus - sivir bug
    11 yıl önce açıldı
    Nidalee skin önerisi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Yakında bi heim rehber yazayım foruma. Hatta bu haftasonu yapayım.

Zaten arkadas yuzunden yanlislikla aldim geri veremiyorum. Ama bide videolarda kill aliyolar 10+ kill ile bitirenler var onu ogrenmek istiyordum ben. Zaten baya yalvardim supporta, olmazsa mecbur ogrenecegiz, ama 1den fazla verenleri kiskaniyorum ben nasil supportlar geliyo onlara diye. :(

• Heim ilk karakterim zevklidir geri verme dominion oynarken çok işe yarar demedi deme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

quote:

Zaten arkadas yuzunden yanlislikla aldim geri veremiyorum. Ama bide videolarda kill aliyolar 10+ kill ile bitirenler var onu ogrenmek istiyordum ben. Zaten baya yalvardim supporta, olmazsa mecbur ogrenecegiz, ama 1den fazla verenleri kiskaniyorum ben nasil supportlar geliyo onlara diye. :(

geri verme zaten pahalı değil. Rp ile aldıysan bilmiyorum.

Önce doran ring yada bot +3 pot ile başla mid gidiyosun tabiki. İlk önce tehlikeli durum varsa e aç yoksa q. Yerleştir tam ortaya qyu. Farmına bak, akıllı oyna fazla harass yapmaya çalışma ilk başta basit atackların güçlü onlarla harass yapabilirsin. İlk önce q sonra e en son w skilline yüklen. Ultini iyi kullanmalısın gerçekten çok etkili bir ulti.

Direk olarak; rabadon, rylai, roa çıkabilirsin duruma göre. Zhonya olmazsa olmazdır, abyssalda etkilidir. Sonrasında void ile bitirirsin.

Önemli noktalar: e yi tam ortaya tutturursan adam stunlanır. En önemli nokta bunu kullanmak.
    w çok vuruyor küçümsememek lazım.
    r slowu mükemmek.

Yapman gereken bir şekilde düşmanların yanına kadar girip (5e5 takım savaşlarında) turretleri koyup rye basmak ve ölmeden oradan çıkmak. Yapabiliyorsan e ile stun atmak(özellikle ad carrye tutturursan çok yararlı), w ile hasar vermek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Grozny

ortada gang yemeyi istediğim tek karakter heimdir kule felan sallayanları boşver tanklar dahil hertürlü eritir heim ama gerçekden zor oynaması işin özü o stun, turentler arasında stun yemiş bir amumu bile olmak istemezdim

e de kendini ne kadar geliştirirsen geliştir attıklarının %70 i iyi bir oyuncuya karşı tutmuyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

quote:

geri verme zaten pahalı değil. Rp ile aldıysan bilmiyorum.

Önce doran ring yada bot +3 pot ile başla mid gidiyosun tabiki. İlk önce tehlikeli durum varsa e aç yoksa q. Yerleştir tam ortaya qyu. Farmına bak, akıllı oyna fazla harass yapmaya çalışma ilk başta basit atackların güçlü onlarla harass yapabilirsin. İlk önce q sonra e en son w skilline yüklen. Ultini iyi kullanmalısın gerçekten çok etkili bir ulti.

Direk olarak; rabadon, rylai, roa çıkabilirsin duruma göre. Zhonya olmazsa olmazdır, abyssalda etkilidir. Sonrasında void ile bitirirsin.

Önemli noktalar: e yi tam ortaya tutturursan adam stunlanır. En önemli nokta bunu kullanmak.
    w çok vuruyor küçümsememek lazım.
    r slowu mükemmek.

Yapman gereken bir şekilde düşmanların yanına kadar girip (5e5 takım savaşlarında) turretleri koyup rye basmak ve ölmeden oradan çıkmak. Yapabiliyorsan e ile stun atmak(özellikle ad carrye tutturursan çok yararlı), w ile hasar vermek.

ben w maxlayıp deli gibi harass yapıyorum özellikle aramda bayağı etkili oluyor

• Boşuna dememiş heimerin ataları kill alma turret al diye
  • 6-7 ay kadar önce aldım bende youtubedan özenerek çok mükemmel farm yapıyordum ama çok gücsüz ve zor diye ilk refundum oldu kendisi hala sevmiyorum o cüceyi keske almasaydım
  • Hiç unutmam bizim oyunda bir heim vardı, nexus kulesinin 100 hpsi falan kalmıştı orayı versek biticek oyun. Napsak ne etsek falan, siz gidin ben bekliyorum dedi, döşedi yollara turretleri, bekledi kulenin yanında, baron aldık push yaptık falan derken bizim nexus kulesinin hp'si doldu heim'in pasifiyle, + olarak gelen twitch'i de kesti. Hiç bu kadar güldüğümü hatırlamam bir oyunda. He bir de baron çalan teemoya baya gülmüştüm :D
  • w maxla deli gibi harras yap. Adamın çok az kadar canı kalıcak gitmicek base e flash + w + ignite. FİRST BLOOD
  • ben heimerdingerin prosuyum sana bi tavsiye veriyim sen ilk olarak Q skilline odaklan ilk onu fulle ama diğerlerini ihmal etme yoksa kill alamassın mesela iki tane q kuracaksan birbirlerinden çok uzak olmasınlar yoksa tek tek turretleri yok edebilirler ama çok yakında olmamalı yoksa adamlar W attımı iki turrettte zarar görür son olarak adamlar saldırıyo sana 2vs1 sin ikisinide öldürürsün çok basit bölgene doğru kaçarsan ölümlerden ölüm beğenirsin adamlar turretleri takmaz onların etrafında koşuştur adamlar takip etsin adamlar canları çeyreğe gelene kadar canlarına bakmazlar bile farkettiklerinde kaçmaya başlarlar işte ozaman diğer skilleri ihmal etmemen çok işine yarar çünkü bir E bir W ve Basic atakla ikiside ölür uzun lafın kısası W E ve ultin açık olmalı ama Q ya odaklanmalısın ultisini basman bile nadiren gereklidir ultinin passive si önemli hemirdeinger da asla üsse doğru kaçma adamları turretlerin yakınında oyalarsan ve kaçarlarken bir E W adamlar ölmesse gel bana söyle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.