Şimdi Ara

Heider CF1 profesyonel fener (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
12
Favori
97.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 2 yıldır bu konuyu takip ediyorum ama iş güç evde olmamak vs derken anca şimdi yazabiliyorum

özet: istediklerim şunlar

- hem AAA pille hem 10450 pille çalışabilen çok modlu fener
    - en kalitelisinden 2 adet 10450 şarjlı pil
    - yukarıdaki 10450 pili ve mümkünse farklı boy pilleri de şarj edebileceğim kaliteli şarj cihazı

elektriğin çok sık kesildiği bir yerde çalışıyorum ve sürekli yanımda kolay taşımak ve pil sıkıntısı çekmemek için AAA boyundaki hem normal hem şarjlı 10450 pillerle çalışabilen fenere ve uygun AAA boyunda 10450 şarjlı pile ve şarj cihazına ihtiyacım var . candlepower.com gibi forumlar derya deniz işin içinden çıkamadım net bir öneriniz olursa çok memnun olurum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar,

Fenerden anlayan üstadlar, Fenix pd22 ue hakkında görüşleriniz nasıldır?
    fenix pd22 ue ve len lenser f1 arasında kaldım, yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

saygılarımla

https://www.ledlenser.com/uk/flashlights/f1/

• quote:

Orijinalden alıntı: iamalegend

Merhaba Arkadaşlar,

Fenerden anlayan üstadlar, Fenix pd22 ue hakkında görüşleriniz nasıldır?
    fenix pd22 ue ve len lenser f1 arasında kaldım, yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

saygılarımla

https://www.ledlenser.com/uk/flashlights/f1/

fenix bu işin zirvesinde kalitesi tartışılmaz.

• boyut ve f/p olarak nitecore mh20 öneririm heider cf1 yerine. heider alan üç arkadaşımdan ikisinin ürünü bambaşka kalitelerde üretilmiş gibiydi. hiç de reklamlarında anlatıldığı gibi sağlamlık hissi vermiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonyali61

tamam hocam o t6 led , t6 led çok küçük parçalarda ve 6 parçadan oluşur u2 led ile aynı yapıya sahipler , neden çakma gibi geldi ki , akşam karanlıkta dene bak , şaşıracaksınız ,,,

Beyler el feneri alıcam 10.000 lümenlik 4 pille calışanlardan T6 olup olmadığını nasıl anlıcam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: istcool

Link?

bu benim aldığım

ama bunu öneririm bu yeni versiyonu bi tık daha güçlü

Z97-PRO(Wi-Fi ac)-Intel i7 4790k-(4x4) 16gb RIPJAWS DDR3 1600-MSI Geforce GTX1080-Seasonic 850W-XSPC RAYSTORM 750 AX240 SIVI SOĞUTMA-COOLER MASTER HAF X942-Creative Sound Blaster ZX-CERATİVE THX 550 - Logitech Z-5500-RAZER MAMBA TOURNAMENT EDİTİON-RAZER BLACKWİDOW CHROMA KEYBOARD-RAZER FİREFLY-LOGİTECH DRİVİNG FORCE GT-Dell S2716DG 27" 1ms 144Hz QHD G-Sync-Samsung UE-65RU7400 4K QLED-PIONEER VSX 921 AVR-JAMO S426HCS5B-Pure Acoustics RB 1200-ZİDOO Z10 4K Media Player-DIGITURK-SAMSUNG GALAXY NOTE 8-R56 N18 Mini Cooper S

• quote:

Link?

bu benim aldığım

ama bunu öneririm bu yeni versiyonu bi tık daha güçlü

Z97-PRO(Wi-Fi ac)-Intel i7 4790k-(4x4) 16gb RIPJAWS DDR3 1600-MSI Geforce GTX1080-Seasonic 850W-XSPC RAYSTORM 750 AX240 SIVI SOĞUTMA-COOLER MASTER HAF X942-Creative Sound Blaster ZX-CERATİVE THX 550 - Logitech Z-5500-RAZER MAMBA TOURNAMENT EDİTİON-RAZER BLACKWİDOW CHROMA KEYBOARD-RAZER FİREFLY-LOGİTECH DRİVİNG FORCE GT-Dell S2716DG 27" 1ms 144Hz QHD G-Sync-Samsung UE-65RU7400 4K QLED-PIONEER VSX 921 AVR-JAMO S426HCS5B-Pure Acoustics RB 1200-ZİDOO Z10 4K Media Player-DIGITURK-SAMSUNG GALAXY NOTE 8-R56 N18 Mini Cooper S

• Devian kullanıcısına yanıt
    aydınlatma durumu nasıl dostum ? birde sarj ne kadar gidiyor?

aydınlatma durumu nasıl dostum ? birde sarj ne kadar gidiyor?

aydınlatma muthiş , kör eder adamı mecazi değil cidden kör eder.

şarj durumu tabi uzun süreli değil 1 saat belki gider gitmez bile.

• Devian kullanıcısına yanıt
    çok iyi ışık veriyormuş gercekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

www.hepsiburada.com
    Nitecore Mt2a Fener Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al
    http://www.hepsiburada.com/nitecore-mt2a-fener-p-OUTAND201343

www.hepsiburada.com
    Led Lenser Hocus Focus FS El Feneri Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/led-lenser-hocus-focus-fs-el-feneri-p-OUTSENFS7438-FS

https://ibb.co/JFcsQyQL

• Illaki ikisi den birisi ise ikiside guzel nitecore tercihim olurdu.istemesende fenix modellerine bakmani oneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belekbeach -- 14 Şubat 2016; 17:14:33 >

Ben de bakıyorum bi kaç tane fenerim var. Kimsi bisikletin üzerine takılı bazen söküyorum elde kullanıyorum. (Hepsiburada.com da ki köhler fener) Çok iyi ışığı var. ama pili şarj etmek için verdikleri zımbırtılar işe yaramıyor. pilinde başını yedik sanırım. sonradan aldığım CFL de cortladı.
    Bi tane panther marka kafaya takılandan var. onu bisiklete çıkarken veya dışarıda gezerken filan kullanıyorum.
    Bi kaç tane yine ucuz kafa ve el fenerlerinden var. Bazıları kömürlük kapısına filan sabitledim elimde fenerle gezmiyeyim diye.

Bayağı araştırdım bu aralar. Öncelikle kalite bir şey arıyorsanız ebay veya dx.com aliexpress gibi yerlerden ve yerli çin işi satıcılardan uzak durun. Ortalama seviyenin altında kullanıcıyı keser ama ciddi bişey isteyen mecbur fiyatı yükseltecek.

Kendime bir çift panasonic marka 1650 pil alma ve ona uygun kaliteli şarj aleti düşüncem var. öyle çifti 10 liraya pil alayım 20 liraya şarj aletim olsun kalite olsun diye bir dünya yok. panasonic pillerin fiyatı 15 lira kalite şarj aletlerinin 2li modeli 45 ile 80 lira arası. 4lü olanları 90 ile200 lira arası.

fener olarak fenix veya ledlenser alıcam marka olarak %90 bunlar olur. arkadaşda fenix bt20 var. turbo modda çalıştığında arkadan xenonları yakıp gelen mercedes e250 geliyor zannediyorum. hatta karşıdan gelenler bile şaşırıp kalıyor. 750 lumen cidden çok ciddi rakam.

bi tane de köyde bahçede kullanmalık ucuz alıcam. max 50 lira civarı belki onu da markalı bişey alırım.

dediğim gibi benim maksadım ergen eğlencesi olarak milletin gözüne filan tutmak değil. bisikletle uzun turlara çıkınca kullanmalık lazım. diğeri de kırsal yerlerde lazım oluyor.

• hocam ne yaptın aldin mi fener bu konudaki bilgilerini paylaşırsan sevinirim bende senin durumundayim

• 15 liraya 18650 pil bulursan banada haber ver bende alırım 6 adet , 18650 ncr piller yurtdışı fiyatı zaten çifti 10 dolar , o da getirtmek sıkıntı çoğu site göndermiyor , çin işine gelince , bu ledler zaten çinlilerin icadı , bu arada panasonic piller de çinde üretiliyor fenix de çin malı , şarj cihazına gelince nitecore d4 şarj cihazı öneririm ama o da çin malı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonyali61 -- 12 Ekim 2016; 18:20:25 >

• Şu an bi fenix bc 20 bi bt10 sahibi olarak yazayım dandik mallara verilen paraya yaktığı pile yazık. gp recyko ve duracell pilleri nitecore d4 ve duracell şarj aletleri ile kullanıyorum. toplam 40 taneden fazla şarjlı pilim var. 2 adet 18650 pil var.

ucuz mallara vakit harcamayın.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.