Şimdi Ara

Hediye önerisi olan var mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kalıcı,klişe olmayan,yapmacıktan beğendim demiyeceği,asla atmaya kıyamıyacağı hatta bir ömür saklayabileceği hediye ne olabilir ? Mesela gerçekten çizilmiş karakalem portresi mantıklı mı ? Bu sitede gördüm http://www.karakalemresim.net gerçek el işi çizimler öyle program v.s değil bildiğiniz sanat işte.Fiyatlarıda makul 80 tl den başlıyor.örnek çizim ekliyorum

• Parfüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence arkadaşın dediği gibi parfüm almalısın. Eğer onu alamaz isen daha doğrusu senin için daha değerliyse kolye olabilir.
  • Arkadaşlar ben kalıcı ve klişe olmasa iyi olur demiştim.Oysa parfüm hem kalıcı değil hemde çok klişe değil mi ? Oysa onun portresi olsa daha mantıklı gibi. Onu atmaz ve her zaman aldığı bir hediye değildir.Aşağıdaki gibi bir karakalem portre ömür boyu saklanır.
  • Hahaha adam resmen reklamın dibine dibine vurmuş ya la, konu nick çok uyumlu bi çay içsinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karakalemportreci K kullanıcısına yanıt
    Bedava Çizersen Pek Müteşekkir Olurum
  • Siten hayırlı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop önerisi var mı
    geçen ay açıldı
    tavsiyeniz var mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamsonasty

başkası gibi konuşarak kendi reklamını yapacaksan en azından farklı bir nick seçseydin

yahu bende karakelemi seviyorumda yuh yani bunları ben çizsem keşke :) yok site malesef benim değil keşke olaydı iyidi ama bende amatör çiziyorum
  • Süs şelalesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • elektrikli salatalık
  • quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

Süs şelalesi

O nedir ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.