Bildirim
Hediye alacağım hangi beden olur(Boy-kilo)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Muhtemelen S beden olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: e_d_a
Muhtemelen S beden olur.
Küçük gelip ver değiştireyim falan diyaloğu yaşamak istemiyorum :D
Hangisini alsam ki. -
daha güzel bir kız koysaydın daha çok yardım edilirdi one lan öle
-
quote:
Orijinalden alıntı: bob_marley_232
quote:
Orijinalden alıntı: e_d_a
Muhtemelen S beden olur.
Küçük gelip ver değiştireyim falan diyaloğu yaşamak istemiyorum :D
Hangisini alsam ki.
Alacağın kisinin tarzına da bağlı. Eğer birazcık bol giyinmeyi seviyorsa garanti olsun diye M beden alabilirsin. Zaten bedenler arasında aşırı bir fark olmuyor. En Kotu ihtimalle birazcık bol olur. Karar senin -
quote:
Orijinalden alıntı: venomxx18
daha güzel bir kız koysaydın daha çok yardım edilirdione lan öle
Elimizde bu vardı :D Konuya odaklan boşver kızı :D -
Sakın M falan alma. 50 kilodaki birine XS olur ama sen S al garanti olsun.
-
Bunu normal tarzda olan bı insan giymez zevkli bile demiyorum bak cok kötü bu tarz da alma sakın. -
quote:
Orijinalden alıntı: mLd.bsLy
Bunu normal tarzda olan bı insan giymez zevkli bile demiyorum bak cok kötü bu tarz da alma sakın.
Ben örnek amaçlı koydum ne tarz birşey alacaksın beden değişir falan denir diye.
S alıcam anlaşılan.Teşekkürler hepinize. -
Sakın hediye olarak gidip kıyafet alma. Alacaksan da gidin beraber alın. Üstüne olmaz falan tantana olur valla. Yok ben bu kadar kilolu muyum bilmem ne. Değiştirme kartı versen ona da üşenirler bunlar.
En iyisi al basit bir kolye ver kıza.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X