Şimdi Ara

Hedeflediğim yağ oranı ve kiloya ulaşmam için tavsiyeleriniz nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, geçen gün kilo-yağ oranı ölçümü yaptırdım, yağ oranım tahminimden çok yüksek çıktı ve bu moralimi oldukça bozdu.
    boy: 168
    kilo: 64,5
    yağ oranı: %15,5
    spora başlayalı 5,5 ay oldu, haftada 3 gün fullbody ağırlık antrenmanı yapıyorum ve başka türlü antrenman yapma şansım yok, split antrenman yapmak için haftada 3 gün bence çok az ve verimsiz. nasıl bir diyet izlemem gerektiği konusunda da çok kararsızım. bazıları önce yağ oranını %10 civarına çekip sonra lean bulk yapmayı öneriyor, bazıları ise spora başlanan ilk yıl içinde kas kazanma potansiyeli çok yüksek olduğu için kalorileri alman gerektiği kadar veya %10 eksik aldığında yüksek protein alarak yağ yakarken kas kazanmanın mümkün olduğunu ve lean bulk benzeri bir beslenme düzenini kilomu koruyarak da sürdürebileceğimi söylüyor. antrenmanlarım bir buçuk saat sürüyor ve bu süre bazıları tarafından uzun olarak da değerlendiriliyor.
    hedefim ise 65 kiloda %10 yağ oranı. buna ulaşmak için yaklaşık 3,5 kilo yağ kaybedip 4 kiloya yakın kas kazanmam gerektiğinin farkındayım ve bunun da uzun bir süreç olacağını biliyorum.
    eğer konu hakkında gerçekten bilgi sahibiyseniz nasıl bir antrenman ve beslenme düzeni izlemem gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysinirlenici -- 5 Ocak 2020; 19:50:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.