Şimdi Ara

HEDEFİNİZ SİZE ÇALIŞMA AZMİ VEREN NE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ne için çalışıyosunuz hayalleriniz için mi toplum ve aile için mi

• Bu evden kurtulup kendi başıma yaşamak için çalışıyorum.
  • kendine neden mi arıyorsun?
  • Yerleştirmelerde vicdanımın rahat olması için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayallerim için , ve aileme artık büyüdüğümü göstermek için.Bakın bende adam olacağım artık bana güvenin demek için.Bu güne kadar güvenmediler ama bunu kıracağım inşallah
  • ne yalan söyleyim.bu kadar aç sefil insan varken dünyada bu nimetlere sahibiz.zeki olmasamda elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
  • babamın o tatili bile olmayan bir itin emri altında çalıştığı lanet olası işe gitmesine gerek kalmaması için. Tek isteğim bir an önce mesleğimi elime alıp babamı kendi işinin patronu yapmak, daha rahat ve istediği bir işi yapmasına yardımcı olmak. Gerisini koy götüne rahvan gitsin. Kısaca ailemle dertsiz tasasız kafalar boş gülüp eğlenebileceğim bir ortam hazırlamak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up hocam up ben de hedefsizim
  • Hocam hepimi bunları isteriz mesleki açıdan ugrasmak istediginiz tutku duydugunuz ben bunu yapmalıyım dediginiz bisey var mı

• Şimdilik en büyük sebep temmuz ayında gögsümü gere gere dısarı cıkmak,tercih zamanı kafamın rahat olması vicdanımın sızlamaması gibi nedenler.Gecen senedsn biliyorum o tercih donemi hicbir sey ifaede etmiyor falan kötü yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim odaklanmamı sağlayan tek şey, yazın gireceğim 3 aylık definasyon dönemi
  • Yine bir hüsranla karşılaşmamak için
    Dünyayı gezebilmek için 1+1 ev ve bir harley Davidson alabilmek için
    özgürce yaşamak aileye bağlı olmamak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi del ray -- 20 Nisan 2016; 17:39:52 >
  • del ray kullanıcısına yanıt
    Aynen bro

• geçen sene istediğim okulun mülakatına dahi gitmeme izin vermediler resmen yıkılma etkisi yarattı bende , bu sene izin verdiler çünkü 2.senem ve bu yüzden kaldım ve bana dedikleri tek şey yapamazsın zor geçeemezsin mülakatları unut o işi diye (bayan10 kişi alıyor istediğim yer) ben bunu başarırsam tıp kazanmış kadar olucam ailemin gözünde sağlam bir puanlada olur inşallah diyorum böyle böyle adapte ediyorum kendimi
  • Liseyi haylazlıktan kötü arkadaş yüzünden okuyamadım. 2 sene üst üste sınıfta kaldım atıldım okuldan. Açıköğretime yazıldım. 1-2 sene evde oturdum knight online oynadım. Sonra bizimkiler ayrıldı. Hadi çalışacaksın dediler markette orda burda ne iş bulduysam çalıştım. Garsonluk dahi yaptım. Askere gittim. 15 ay yapılıyodu o zaman. Yaptım geldim. Bu zamana kadar çeşitli işlerde çalıştım ama kendimi zerre geliştirmedim hiçbir zaman. Çok kız arkadaşım oldu. Çok takıldım orda burda. Bu boş hayata son vermek için bu yıl sınava hazırlanıyorum. Nisan ayından beri çalışıyorum. Adam gibi ilk kez bi sınava hazırlanıyorum. Ocak 1 de ygs konularını bitirip lys ye geçicem. Beni gaza getiren şey geçmişim. Ben kendimi geliştirip iyi bi okul kazanmak istiyorum. Yaş da geldi geçti ya neyse önemi yok. Önemli olan süreklilik. Yılmak yok yola devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hidrojen Molekülü -- 17 Aralık 2016; 22:26:17 >
  • Burs için.

• Kızlar, ortam, aile içinde ve toplumda statü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ileride ciddi miktarda zengin olup ya sehit aileleri ya da imkani olmadigi icin okuyamayan zeki cocuklar icin kucuk capli bir ozel okul acmak, o olmadi en azindan 1 2 kisinin egiimini karsilayabilecek durumda olmak ve tabi ki yurtdisinda yasamak, kendi isimi kurmak ve tiyatroda oyuncu olma hayalimi gerceklestirebilmek.
  • Kesinlikle hayalim olduğu için. Hayallerim için de diyebilirim. Çünkü hayallerimi gerçekleştirmek için bir araç olarak kullanacağım para yönünden olsun saygınlık olsun bana ileride yaşamımı vereceği için çalışıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.