Şimdi Ara

Hedef Ankara Hukuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu sene puanım düştüğü için sınava girmedim.Önceki sene kocaeli pdr kazanmıştım 1.sınıf bitti.Hedefim ankara hukuk.tabloda da dördüğümüz üzere mat 2 deki 30 a yakın boştan ve sosyaldeki kaydırma nedeniyle oluşan 11 yanlıştan başka bi eksiklik yok gibi :D sizin öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum :)

Hedef Ankara Hukuk

Hedef Ankara Hukuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaimine_RAJA -- 7 Eylül 2011; 12:09:46 >

• vay maşallah. hocam edebiyata nasıl çalıştın? bence bu sene ankara hukuktasın.
  • 2012 ankara hukuk akarrrr sana :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa16

vay maşallah. hocam edebiyata nasıl çalıştın? bence bu sene ankara hukuktasın.

dersanede yaprak testleri hiç kaçırmadım.fdd nin üzerinde yunus emrenin resmi olan bi soru bankası var onu bitirdim. bide son hafta ince kırmızı bir edebiyat özeti olan dergi kalınlığında bişey vardı yayınını tam hatırlamıyorum ordan son yazarlara baktım.

quote:

Orijinalden alıntı: Legendery

2012 ankara hukuk akarrrr sana :)

inş. hepimize istediğimiz yer gelir....bu arada cümlede bi gariplik de yok değil :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaimine_RAJA -- 7 Eylül 2011; 16:28:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jaimine_RAJA

quote:

dersanede yaprak testleri hiç kaçırmadım.fdd nin üzerinde yunus emrenin resmi olan bi soru bankası var onu bitirdim. bide son hafta ince kırmızı bir edebiyat özeti olan dergi kalınlığında bişey vardı yayınını tam hatırlamıyorum ordan son yazarlara baktım.

quote:

inş. hepimize istediğimiz yer gelir....bu arada cümlede bi gariplik de yok değil :D

konuya nasıl çalıştın?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jaimine_RAJA

quote:

quote:

konuya nasıl çalıştın?

Hangi ruh halimle yazdığımı bilmiyorm ben de idare ediverin Ben de bu sene 9 eylül sınıf öğretmenliğine yerleştim PDR istiyordum ama olmadı 2.senemdi üstelik, kısmetse bir sonraki sene iyi bir üniversitede bölümümü okuyacağım inş bu sene kendimi sadece denemek istiyorum yani buradaki stratejiniz hoşuma gitti saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legendery -- 7 Eylül 2011; 21:28:16 >

• sosyalin 11 yanlışın hepsi kaydırmadan dolayı olmamıştır herhalde
    sözel kısmın çok iyi o sözel bende olsa şimdi üniversiteye kayıt yaptırıyor olurum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    odtü işletme vs ankara hukuk
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vay edb. cok iyi. ben bu sene ist hukuk kazandım. o edb neti bende olsa ayrıca okuldan 63 dgl 70 falan alsaydm ankaraya cok rahat girerdim. ayrıca ygs-5 te 45 bindeydim ygs berbattı. Ama ankara olmadıgına cokta üzülmedim ist. bambaska bir sehir nede olsa senin sorunun mat ise sen ona calıs. edb genelde calısan icin cok kolay. lys mat daha ayırt edici. 45 bin ygs sıralamasından 6 bine cektim ben lys mat 4 bos 2 y geo 2y2b ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartmanland_77

sosyalin 11 yanlışın hepsi kaydırmadan dolayı olmamıştır herhalde
    sözel kısmın çok iyi o sözel bende olsa şimdi üniversiteye kayıt yaptırıyor olurum

son 5 6 soru kaydırmadan dolayı öyle tabi kendi yanlışlarım da vardı
    ben pek konu çalışmadım edebiyattan zaten dersanede anlatıyordu hoca soru çöze çöze gitti öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaimine_RAJA -- 8 Eylül 2011; 13:24:33 >
  • Matematik ve Türkçe olağanüstü :D Sen eşit ağırlık öğrencisisin sanırım ama ygs1 ile ygs2 de iyi puanlamış :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: gothic10

Matematik ve Türkçe olağanüstü :D Sen eşit ağırlık öğrencisisin sanırım ama ygs1 ile ygs2 de iyi puanlamış :D

teşekkür ettim.evet ea öğrencisiyim.mat 2 kötüydü ve analitik geo 0 dı biraz da fen 1 çalışmam lazım :) fizik tedavi mi gezdirsek ne :D
  • Fizik tedavi yapabilirsen yap çok iyi bir bölüm geleceğide açık bende istiyorumda hamda ygs2 den 450 yapman şart oda biraz zor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.