Bildirim
☆Heaven Benchmark,☆ Tüm Ekran Kartların Kullanıcı Testleri☆ (44. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam hayırdır
Bence darboğaz ı soracak son kişisiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: er36po
Hocam hayırdır
Bence darboğaz ı soracak son kişisiniz
Ne biliyim ya hani gtx770 rakibiydi bu r9 280x? Gtx760dan kotu sonuc almisim. Asil benim icin onemli olan oyun performansi fakat canımı sıktı bu iş? Elpida mi diye ramler boyle kotu sonuc aldi? Darbogaz degildir buyuk ihtimal falan ne biliyim korkuyorum ya
. Driver 14.6 RC1 oldugu icin mi acaba. Insanin aklina turlu turlu sey geliyor ya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candance -- 31 Temmuz 2014; 1:31:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben sizi "Concerve"nickli arkadaş ile karıştırdım.
Evet skorunuz düşük.
İyi bir o.c ile güzel Skor alabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er36po -- 31 Temmuz 2014; 14:07:13 >
quote:
Ben sizi "Concerve"nickli arkadaş ile karıştırdım.
Evet skorunuz düşük.
İyi bir o.c ile güzel Skor alabilirsiniz.
Onemli degil. Guc kaynagini arttirmadan oc yapmam.
Ozaman bu skora razı olacaksınız
Voltaj vermeden aldığın Skor iyi bence.
-
Hey maşallah
Yeniden costum s.soğutma yapuyorum o yüzden pc yi söktüm 1-2 güne bitirip Skorunuz en tepeye eklerim.
Edit; bu kart 6 bini bulur ama siz boşuna zorlamayın, sonuç itibari tüm kategori en tepe skoru sizde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er36po -- 1 Ağustos 2014; 11:23:37 >
hocam o işlemci o kartla darboğaz yapar azcık voltaj ver en azından darboğazı aşarsın
monitör 2k veya 4k mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: AhmetY58
hocam o işlemci o kartla darboğaz yapar azcık voltaj ver en azından darboğazı aşarsın
monitör 2k veya 4k mı ?
Eylül ayında Haswell-E ler çıkana kadar 4.6 GHz ve 1.320v ile kullanıcam. Şu an öyle kullanıyorum. Eylül-Ekim'de de Yeni anakrt ve ddr4 ramler ile beraber i7 5930K almayı planlıyorum. Monitörüm şu an 1080p ama bugünlerde değiştircem. İlk başta Samsung'un 1ms'li 4K monitörünü almayı düşünüyordum ama 1440p den upscale yapınca bulanıklık oluyormuş kalite düşünüyormuş R9 295X2 de yeni nesil oyunlarda 4K çözünürlükte istediğim performansı veremez diye düşünüyorum (bknz: donanımhaber R9 295X2 ile 4K testi) o yüzden ben de 144 hz 1440p olan Asus ROG Swift veya aynı özellikte bir monitör almayı düşünüyorum.
-
hocam 4k monitör alırsanız darboğaz yapacağını sanmıyorum çözünürlük yükseldikçe darboğaz oranı düşer ilk önce monitör ü alın sonra işlemciyi yenilersiniz 4k high oynamayı 2k ultra oynamaya tercih ederim şahsen -
-
Skorunuz konuya eklendi -
Ben testi 1920x de yapmıştım buda sizin dediğiniz çözünürlükteki sonuç birde hocam gtx 560 ti nin altına yazmışsın 2 kart baya farklılıklar gösteriyor ayrı bir gtx 660 yazıp koysan daha iyi olur diye düşünüyorum birde birşey farkettim tam ekran modu ile yarım ekran arasında skor farkediyor tam ekranda skorlar daha iyi yaklasık 70 puanlık fark var en azından bende böle hayırlı geceler ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okinkurt -- 3 Ağustos 2014; 0:19:01 >
-
Yeni skorunuzu ekleyeceğim.
Hocam ilk başlarda biraz acele etmiştim haliyle yanlışlar vardır,hatırlattığınız için teşekkürler. yarın düzeltirim.
quote:
Yeni skorunuzu ekleyeceğim.
Hocam ilk başlarda biraz acele etmiştim haliyle yanlışlar vardır,hatırlattığınız için teşekkürler. yarın düzeltirim.
İlk hata benden gelmiş yanlış çözünürlükte yapmışısz bende saf saf diyorum ki gtx 560 benim kartı nasıl geçtibu arada bu programda her test de daha iyi sonuçlar çıkıyor motoru sonradan ısınıyor heralde heaven 3 de aynı minumum fps ilerki testlerde baya farkediyor.
-
-
Skorunuz Güncellendi.
Motoru sonradan ısınıyor Dediğiniz'i anlamadım? -
quote:
Skorunuz Güncellendi.
Motoru sonradan ısınıyor Dediğiniz'i anlamadım?
Program ilk testte düşük puanlar veriyor 2.ve3. testte tam sonuç çıkıyor onu diyorum :) -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X