Şimdi Ara

☆Heaven Benchmark,☆ Tüm Ekran Kartların Kullanıcı Testleri☆ (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.273
Cevap
13
Favori
35.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birincilik sizdeyken zorlamamın mantğı yok. Bana göre Skorunuz oldukça iyi. Skorunuz eklendi .

Ayrıca: Herkesin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er36po -- 28 Temmuz 2014; 14:46:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: er36po

Birincilik sizdeyken zorlamamın mantğı yok. Bana göre Skorunuz oldukça iyi. Skorunuz eklendi .

Ayrıca: Herkesin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlarım.

Çözünürlüğün 1280x720 olduğuna dikkat ettiniz mi hocam.
  • Hangi Skorda hocam?
  • quote:

Hangi Skorda hocam?

SaLVaToRe'un aldığı skor hocam.
  • SaLVaToRe 1280 X 720 olarak ayarlamış gözüküyor.

Benim görmediğim ne onu anlamadım
  • Sanırım yanlış anlaşılma var hocam, Olması gereken 1280 X 720 P , Bu ayarı seçmemizin asıl nedeni Bazı monitürlerin 1080P desteklemediği için.
    Amaç Tüm kartların katıla bilmesi için'di.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

quote:

Hangi Skorda hocam?

SaLVaToRe'un aldığı skor hocam.

hemen dun aksam aldığım 1080 p sonuçlarınıda vereyim. 1920 1080
    kafanız kurcalanmasın.

bu test harıcı benım ekran kartı o ayarlarda voltaj bıle vermeden 1306 max boostta stabil. bf4 dahıl. tyabiki +65 mhz artırımı ıle.
    Allah herkese böyle kart nasıp etmez.
    etsede cesareti olmaz ne olduğunu potansiyelini bilemez.
     ☆Heaven Benchmark,☆ Tüm Ekran Kartların Kullanıcı Testleri☆ ☆Heaven Benchmark,☆ Tüm Ekran Kartların Kullanıcı Testleri☆ ☆Heaven Benchmark,☆ Tüm Ekran Kartların Kullanıcı Testleri☆ ☆Heaven Benchmark,☆ Tüm Ekran Kartların Kullanıcı Testleri☆

• ayrıca alın buda bonus olsun.

☆Heaven Benchmark,☆ Tüm Ekran Kartların Kullanıcı Testleri☆ ☆Heaven Benchmark,☆ Tüm Ekran Kartların Kullanıcı Testleri☆ ☆Heaven Benchmark,☆ Tüm Ekran Kartların Kullanıcı Testleri☆

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 28 Temmuz 2014; 22:15:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emhhre

Hocam elimde kalmasın kart sonra :)

Edit: Hocam dediklerini yaptım hatta biraz daha yuklendim gpu clok 1210 memory clok 1575 vddc ofset 200 ama skorda pek bir değişiklik yok 2079 oldu.

Kardes 290 a gore baya düşük skor almissiniz.. Fazla detaylı bakamadim son skorunuz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim asus r9 290 direct cu oc modelim var ve kartımın sanki eskine nazaran daha az performans verdiğini düşünüyorum skorum sizce bu kart için normalmı??
     ☆Heaven Benchmark,☆ Tüm Ekran Kartların Kullanıcı Testleri☆
  • bloodlesskiller B kullanıcısına yanıt
    Skorunuz biraz düşük.sebebi iyi o.c yapmadığınızdan.

Konuya eklenen diger r9 290 ların skollarına bakabilirsiniz.

• ben zaten karta hiç oc yapmadım amacım yüksek skor almak değil sadece bf4 oynarken eskisine göre daha az fps verdiğini farkettim (eskiden 70 altına nadir düşerdi şimdi ise 50 70 arası oynuyorum direct x 11 'de) bir ara asus gpu tweak den ekran kartı için bios güncellemesi var diye bildirim geldi bende güncelledim ama update ederken belli bir aşamada takılı kaldı bende bilgisayarı kapadım( yapmamam gereken bir şey sanırım) sonra ekranda çizgiler falan oluşmaya başladı bende win8 sistem geri yükleme yaptım önceki bir tarihe acaba bios güncellenirken kapamam kartı bozdumu falan diye düşünmeye başladım bu bf4 teki fps düşüşünü görünce(sürücüm 14.6). bir problem var mıdır sizce kartta??
  • Mevcut yüklü olan driver i pc'den tamamen kaldırın, hatta kalıntı dahi bırakmayın pc yi yeniden başlatın. kendi sitesinden güncel driver indirip kurun. Eğer yine çözüm olmazsa bir önceki driver sürümünü yükleyip deneyin.

• driver dediğimiz catalyst 14.6 dan bahsediyorsunuz değil mi? asus'un yayınladığı ekran kartı bios'u değil
    Evet catalyst. Sizin bios la bir işiniz yok.

Offf şimdi anladım aklım Driver e gitmiş siz bios güncellemeyi yarıda kesti iseniz sıkıntı yapmış olabilir büyük ihtimal.

• quote:

Orijinalden alıntı: suat6027

quote:

Edit: Hocam dediklerini yaptım hatta biraz daha yuklendim gpu clok 1210 memory clok 1575 vddc ofset 200 ama skorda pek bir değişiklik yok 2079 oldu.

Kardes 290 a gore baya düşük skor almissiniz.. Fazla detaylı bakamadim son skorunuz nedir?

Hocam en son 2219 aldim oc yle standart deger 2018 de düşük mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emhhre -- 30 Temmuz 2014; 21:47:26 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • er36po kullanıcısına yanıt
    aynen ben ekran kartı bios güncellerken kapandım pc yi, sistemi geri yükleme yaptığımda ekran kartı bios'u da eski versiyonuna dönmüşmüdür sizce?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: suat6027

quote:

Hocam en son 2219 aldim oc yle standart deger 2018 de düşük mü?

Skoruna ilk sayfadan bakabilirsiniz..:)

Geri yükleme ile ekran kartı bios u eski haline dönmez.

Yeniden bios u güncelle ve bitmesini bekle derim.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.