Şimdi Ara

☆Heaven Benchmark,☆ Tüm Ekran Kartların Kullanıcı Testleri☆ (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.273
Cevap
13
Favori
35.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam oc değerlerinizi yazar mısınız bende vapor x r9 290 var oc li 2326 aldım.
  • okinkurt kullanıcısına yanıt
    Anladım.
    Aslında Bendede tam tersi olmuştu, ilk aldığım Skor ikinci ve ya üçüncü aldığım Skordan daha yüksek çıkardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: emhhre

Emre şuan tatildeyim kardeş... Eve döndüğümde söylerim sana...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suat6027

quote:

Orijinalden alıntı: emhhre

Emre şuan tatildeyim kardeş... Eve döndüğümde söylerim sana...

Eyvallah hocam bekliyorum iyi tatiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emhhre -- 4 Ağustos 2014; 8:03:14 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Vapur-x degil vapor-x

• quote:

Orijinalden alıntı: er36po

Anladım.
    Aslında Bendede tam tersi olmuştu, ilk aldığım Skor ikinci ve ya üçüncü aldığım Skordan daha yüksek çıkardı

Programı 4 pc de denedim hep 2. 3. testlerde fps artış gösterdi bende nedenini bilmiyorum özellikle minumum fps artıyor testde karanlık bir nokta var ordan geçerken çok ince bir takılma yapıyor dikkatli bakınca anlasılıyor fps yi o nokta düşürüyor 2 ve 3. testlerde o noktayı rahat atladıgı için fps miktarıda normale dönüyor benim test ettiğim sistemlerde hep böle oldu ..
  • suat6027 kullanıcısına yanıt
    hayır ekran kartına oc anlamında hiç dokunmadım...
  • Demkki oc ile kartın performansı yüzde 25 artabiliyor...

• emhhre E kullanıcısına yanıt
    Biraz yoğundum. Skorunuzu yeni ekledim.

Yoğunlık sebebim:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er36po -- 8 Ağustos 2014; 2:44:57 >
  • abi sen ne yaptın yaaa..... bırak agzımın suyunu komple eridim burda...allahım güle güle kullanmay nasıp etsın
    Çok teçekkür ederim.

Aslında önceki sisteme biraz rütüş yaptım denebilir.

Önceki sistem:
  • abicim yanlış anlamazsan bir iki öneride bulunsam küçücük :D
    Tabiki boyrun
  • Abim yanlis gormesiysem yeni sistemde sivi da ledler de kirmizi dogrumudur?

Evet ledler kırmızı fakat kaliteli çekim yapabilecek kamere bulamadığımdan videoyu telfonla çektim,haliyle telfon rengleri olduğu gibi gösteremiyor. Yani demek istediğim yerinde bakıldığında abartısız ve çok canlı bir renk var kasada.
    İstersen Birde konuda Fotolara bak: http://forum.donanimhaber.com/m_95604400/f_//tm.htm#95604400
  • Abim tavsiyem ledlerle alakali olacak sadece... Zaten siviniz kirmizi.. Rezervuarin arkasina degilde kasanin ust tarafina alta bakacak sekilde ve bi adette alttan uste bakacak sekilde beyaz led doserseniz bence mukemmel bir gorunum elde edersniz... Butun malzemeler butun canliligiyla goz onune gelsinm..

• resimlere tek tek baktım ama yok abım... sen beyaz led olayını sadece bir dene derim... kırmızıya kırmızı braz bogmus sankı....
    Fotolara baktınızmı?

Aslında ilk başta Dediğiniz şekil(lenleri üst,alt) ve bir çok şekil denedim.

isterseniz bu konu amacını taşmasın. önerilerinizi Konuda belirte bilirsiniz.Ben hertürlü Yoruma öneriye açığım Ki zaten öneri için paylaştım.
  • HD 6870

☆Heaven Benchmark,☆ Tüm Ekran Kartların Kullanıcı Testleri☆

sonunda yeni kasayla gectik rekoru.

666

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sipaly -- 10 Ağustos 2014; 23:37:15 >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.