Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (939. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.758
Cevap
72
Favori
674.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 937938939940941
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lalale

    quote:

    Orijinalden alıntı: bob_marley_232


    quote:

    Orijinalden alıntı: lalale


    quote:

    Orijinalden alıntı: bob_marley_232


    quote:

    Orijinalden alıntı: lalale


    quote:

    Orijinalden alıntı: OkanDRDYK


    quote:

    Orijinalden alıntı: ANDREI

    Durum öyle 3-5 kartla sınırlı olmadığı için hem ardını alamazsınız (ki çok fazla dust gerekir) hem de kanaatimce doğru düzgün performans alamamak da bir yana zarar edersiniz. Siz bilirsiniz tabi fakat bence hiç girişmeyin bu tip işlere

    Neyse Standart devam edelim ozaman bundan sonra dustlamıyım adventure ları ben belki ilerde lazım olur

    wild devam edersen bir süre sonra desteni tamamlayıp keyfine bakabilirsin , standart devam edersen meta destelerini tamamlayamadan yeni expansion ve yeni adventurelar çıkmaya devam edecektir, ben 1-1,5 sene standart oynadıktan sonra standart kartlarımı yakıp wild a özel kartlar yapıp geçmiştim ilk orda rank 5 oldum secret palayı bitirip ondan sonra ordan gelen dustlarla istediğim standart desteleri daha hızlı bitirdim,loe ve brm wild a geçince dragon kombinasyonlarının çoğu wild a geçmiş olacak ve yeni dragon kartları gelicek yani standartta bir kısır döngü var anlayacağın bana sorarsan direk wild başlaman senin için uzun vadede dust tasarrufu olacaktır

    şunuda ekliyim ayrıca blizzard meta ile çok akıllıca oynuyor 7-8 legendaryli desteyi millet deli gibi craftlayınca jade mekaniği getirerek düşürdüler metadan, şu aralar şamanlar favori şaman kartları craftlıcak herkes sonra bir expansionla şaman tier 3 şuan çöp denilen paladin tier 1 olucak sonra paladin kartları craftlancak diğer adventurela priest tier 1 olucak paladin tier3 olucak eski şaman kartları wild a geçicek shaman geri gelince yeniden craftlamak zorunda kalıcaksın


    Ben oyuna yeni başladım sayılır ( 2-3 ay ) o yüzden pek fazla wild ihtimalim yok. Elimde TGT kartı bile çok az var zira standarttan kalkacağı için fazla craftlamıyorum.

    Ancak standart'ın söylediğiniz kadar kart anlamında zorlayıcı olduğunu da düşünmüyorum. Classic Kartları tamamladıktan sonra sadece standarttan kalkan kartları dustlayarak bile standart metasını yakalamak çok kolay diye düşünüyorum.

    Örneğin nisanda standarttan kalkacak olan 2 adventure dust değerleri toplamı 5760. ( 3170 + 2590 ) TGT'den de örneğin 2000 dustlık bir varlığımızın olduğunu düşünsek bile elimizde 7760 dust olur.

    Nisanda gelecek olan güncelleme muhtemelen adventure olacak ve dust harcamayacağız. Şuanda Gold biriktirmeye başlayan birisi 2 kere o advanture'u para harcamadan alabilecek gold'a erişir.

    Ağustosta gelecek olan güncelleme ile yeni kart set gelecek. Elimizde hiç ekstra dust kazanmasak bile bakın hiç diyorum 7760 dust var. Ağustosa kadar kazanılacak dustlar ile birlikte 10.000 dust ile yeni card sette tatmin edecek seviyelere gelinir hatta açılan packler ile tamamlanır.

    Bu döngü böyle devam eder. Burada anahtar nokta Classic Kartlar. Onlar tamamlandıktan sonra standart metası benim gözümde çok basit söylediğim yöntem ile. Tabi bu yöntemde wild denen birşey yok.

    Deneyin ve kendiniz görün ben 2 yıla yakın süredir oynuyorum ve son expansion leglerini doğru düzgün toplayamadım her günkü questi 100 e tamamlamaya çalışırım ama her zamanda müsait olmam ara verirseniz oyun standart için sizi affetmiyor önceki expansion fazlası ile dustlarımı yedi nzoth'tan tut yogg a kadar ve hergün aşırı oynamadığım için elimde fazla dust yok olanlarda bu expteki bir iki leg e gitti, şimdi sorum şu pack açmak için gold biriktiriyorum ve açıyorum ama sırada adventure var , toplam 1 leg çıktı bana o da çöp şimdi standartı yakalamak için para mı vermeliyim yoksa adventure için gold mu biriktirmeliyim ?

    Siz wild oynuyorsunuz aynı zamanda ve eski kartları elinizde tutuyorsunuz bu yüzden standartı yakalamak tabi ki sizin için zor olacaktır. Son mesajımda söylediğim gibi yukarıda bahsettiğim metod ile wild diye birşey kalmıyor.

    Elinizdeki wildda kullanılan kartları dustladığınız da şuan standartı yakalayabilir misiniz ? Yakalayamaz mısınız ?

    Ben yakalayamam çünkü bir kaç leg dışında wild legim yok çoğu epic ve rare mesela garip bazı goblin legleri zaten standart ilk geldiğinde bozmuştum wild olarak sadece sevdiğim destelerin kartları elimde yani zaten dediğinizi yapmıştım düşündüğünüz kadar ağır bir wild kartlarına sahip değilim zamanında bi kaç deste yaptım ve hala geçerli oldukları için wild oynuyorum ,öte yandan bir expansion ı yakalamak için kaç pack gerekir 200 diyelim ki bence %50 si bile etmez ben 60 pack civarından 1 leg buldum oda metanın m sine bile giremicek kadar çöp diğer kartlarda kendini tekrar edip duruyor,günde 100 gold kassanız 200 gün yapar maalesef yılda sadece 1 expansion çıkmıyor onun dışında droplar bu kadar düşük olursa bu expansionda ki gibi 1 exp tamamlamak bile 1 yıldan uzun sürerken adventurelara da gold ayırmak çok mümkün durmuyor aşırı oynamıyorsanız, bence deneyin sonucu yazarsınız :)

    Oyunda geçirdiğiniz 2 yıl açıkcası sizin açınızdan başarısız olmuş.

    Örneğin Gadgetzan ı ele alacak olursak 244 kartın 161'i elime bulunuyor. Totalde 70 bilemediniz en fazla 80 pack açmışımdır.

    Kazakus , Aya , Patches the Pirate , Kun the Forgotten King , Mayor da elimdeki legendary kartlar. ( Patches the Pirate'ı craftladım. )




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ANDREI

    bob_marley_232'in kastı tüm expansion'ı tamamlamak değil de gereken kilit kartları/temel desteleri elde etmek anladığım kadarıyla ki buradan yola çıkınca ben de kendisinin hesabını makul buluyorum.

    Tabi ki zaten oyuna çok fazla para yatırmayı düşünmeyen birisi için başka bir alternatif yok gibi.

    Common rare kartları zaten tamamına yakınını packlerden aldıktan sonra gerekli epic ve legendary kartları craftlamak kalıyor geriye ve çok fazla da zor olduğu kanaatinde değilim eski oyuncular için.

    Benim için zor ancak 2 yıl ve benzeri bir oyuncu için zor olmamalı.

    3 ay sonra TGT , LOE ve BRM kartlarını dustladığımda benim içinde zor olmayacak. Standart'ın döngüsü bu şekilde.
  • adama spellslinger> burgle'dan sac pact gelmiş ama kullanmadı bilmiyormuydu acaba discard edince gördüm

    Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bruce Dickinson -- 10 Ocak 2017; 1:4:24 >
  • Bruce Dickinson kullanıcısına yanıt
    Decke koymak lazım o kartı ☺
  • Ben Brode Renonun Klasik Sete dahil edilmeyeceğini net bi' şekilde söylemiş twitter üzerinden. Klasik setten çıkartmalar olacak lakin Loatheb gibi Reno gibi bence eşsiz ve gerekli kartlar dahil edilmeyecek. İlginç.https://twitter.com/bdbrode/status/817625802116214784




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DgnByz -- 10 Ocak 2017; 4:57:33 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DgnByz

    Ben Brode Renonun Klasik Sete dahil edilmeyeceğini net bi' şekilde söylemiş twitter üzerinden. Klasik setten çıkartmalar olacak lakin Loatheb gibi Reno gibi bence eşsiz ve gerekli kartlar dahil edilmeyecek. İlginç.https://twitter.com/bdbrode/status/817625802116214784



    Tam olarak anlamadım bu olayı ben. Nisanda kalkmıyor mu zaten loe ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: OkanDRDYK


    quote:

    Orijinalden alıntı: DgnByz

    Ben Brode Renonun Klasik Sete dahil edilmeyeceğini net bi' şekilde söylemiş twitter üzerinden. Klasik setten çıkartmalar olacak lakin Loatheb gibi Reno gibi bence eşsiz ve gerekli kartlar dahil edilmeyecek. İlginç.https://twitter.com/bdbrode/status/817625802116214784



    Tam olarak anlamadım bu olayı ben. Nisanda kalkmıyor mu zaten loe ?

    LOE kalkıyor. Aggro deckler hala bu kadar güçlü olursa Reno'yu Classic kartların içerisine dahil eder misiniz ? diye sormuş birisi.

    Oda kısaca hayır yeni kartlar yapacağız demiş.

    Bu arada diğer mesajlarını da okudum Classic kartlar için Nerf gelecekmiş. Ancak nerf gelen kartlar için dust iadesi ihtimal dahilinde.




  • -



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asfasdas11 -- 27 Ağustos 2020; 4:12:11 >
  • Şimdi özet olarak bi standart oyuncusunun amacı classic kartları tamamlayıp yukardaki arkadaşın dediği gibi her yeni expansion da öncekini dustlayıp yeni meta kartlarını yapmak mı ?
  • son 20 maçda 16 shaman geldi bu sezon çok warrior yok
  • bugun wild ladderda buna benzer bi deste yaptım ama prince cairne pillager yerine sylvanas, doomsayer, sir finley loot hoarder vs. var. hero power pek bi işe yaramıyor
  • Bruce Dickinson kullanıcısına yanıt
    -



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asfasdas11 -- 27 Ağustos 2020; 4:12:51 >
  • 7 oyun falan atmışımdır 2 lose aldım sadece birisi control shamandı fatigueden kaybettim ona da. auctioneer olmayınca loot hoarder ve thalnos falan oynuyorsun draw için mecbur onlar gelince nzoth'tan fatigue'e koşarak gidiyor deste



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bruce Dickinson -- 10 Ocak 2017; 19:48:32 >
  • Nerf konusunda tahminin2-1 lik charge pirateye nerf gelecek tahminimce bundan öncekiler de aynı tarzdaydı gelen nerfler hatrlamıyorum o kartlarn isimlerini şimdi bide classicten çıkarılacak kart murlocktan benzer bişi çıkarırsak aklıma tek ihtimal leoroy geliyor
  • bob_marley_232 kullanıcısına yanıt
    Artık nerflenen classiclerin 1 tık güçlüsünü yapıp yeni gelecek maceranın son kanadına koyarlar...
  • aggro desteleri hızlı değiştiriyorlar ve bunu legendary nerflemek yerine rare,common veya basic kartları nerfleyerek yapıyorlar amaç 1600 dust iadesi vermemek , bende bir pirate nerfi bekliyorum bu exp olmasada diğer exp pirate warriorun önünü kesip yeni bir aggro atıcaklardır muhtemelen insanların önüne, face hunter bile daha iyiydi bu kanser metadan sonra şamanı geldi şimdi warrioru bakalım sırada ne var
  • lalale kullanıcısına yanıt
    Shaman decki ucuzdu en azından pirate decki pek ucuz değil gerçi tek leg istiyo ama yinede ucyz değil shaman kadar ☺
  • Tarıkacı T kullanıcısına yanıt
    Pirate destesi ucuz değil mi? Destede 8-10 kart zaten basic setten ki bugüne dek metaya giren en ucuz deste Pirate Warrior; Cost/Performans oranına girmeye zaten gerek yok.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lalale

    aggro desteleri hızlı değiştiriyorlar ve bunu legendary nerflemek yerine rare,common veya basic kartları nerfleyerek yapıyorlar amaç 1600 dust iadesi vermemek , bende bir pirate nerfi bekliyorum bu exp olmasada diğer exp pirate warriorun önünü kesip yeni bir aggro atıcaklardır muhtemelen insanların önüne, face hunter bile daha iyiydi bu kanser metadan sonra şamanı geldi şimdi warrioru bakalım sırada ne var

    Geçen bir yerde yine konuştuk da açıkçası nasıl bir nerf ile Pirate Warrior'ın önü kesilir, geçerli bir cevap bulamadık. Destenin bütünü bir acayip
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Patches pirate oynayınca destene değil de eline gelebilir.

    Fronthing berzerker (muhtemelen yanlış yazdım)sadece rakip ya da sadece dost minyonlar hasar aldığında atak kazanabilir.

    Deckhand kılıcın varsa değil de, eğer heron o tur saldırdıysa charge kazanabilir

    Nzoth's first mate 1-3 yerine 1-2 verebilir.

    Şu kılıcına göre atak kazanan 2 manalık minyonun canı 3 den 2 ye düşürülebir ya da mana bedeli 1 artırılabilir. Zaten böylesine büçlü bir battlecry ve 2-3 beden 2 mana için çok fazla.

    Şu yeni ooze 1 yerine 2 durability azaltabilir ve 4-3 yerine 3-4 olabilir.

    Mortal strike'ın bonus hasarı için altına inilmesi gereken can sınırı 10'a azaltılabilir.



    Yada en mantıklısı maksimum hero canları artırılarak aggro destelerinin kartlarını iradeli kullanması (ve beyinlerini çalıştırmaya zorlanması) sağlanabilir. Ben 2 dakikada bu kadar çözüm üretebiliyorsam adamların hayli hayli yapabilmesi lazım. Hiçbir şeyden anlamayan test ekiplerine değil de kendi sitelerindeki forumlara kulak verselerdi oyun çok daha iyi bir durumda olurdu bence. Ama oraya jesse hill diye bir blue dikmişler adam 40 yılda bir foruma giriyor girdiğinde de 2 tane troll konuya yorum atıp çıkıyor. Oyunun geleceğinden hiç umutlu değilim ama hayırlısı bakalım...




  • 
Sayfa: önceki 937938939940941
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.