Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (858. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
26.758
Cevap
72
Favori
674.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 856857858859860
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Alin ani olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumblapinta kullanıcısına yanıt
  • mill rogue'ye sardım bu aralar.çoğunlukla paladin oynarım oyun çıktığından beri sırasıylada druid,priest,warrior,shaman ( önceden handlock 2. sıradaydı ) rogue normalde hiç oynamazdım,günlük görevlerini bile değiştirdim hiç sevmiyordum.bi kaç defa mill rogue ile oynadım baya hoşuma gitti şuan onu oynuyorum.2x prep ve benet the groud eksik şuan için diğerlerini tamamladım.bunlarıda yakın zamanda açarım.o değilde hep paladin oynadıktan sonra arada başka karakterleri oynamak iyi oluyor ama paladinin yeri ayrı

    ekleme rogue yine sıktı paladine devam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy Templar -- 7 Ağustos 2016; 23:20:18 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Edwin van der Sar

    böyle yorumlar yapmak için çok erken.Alınmayın ama Karazhan'a fun adventure diyenler TGT ve LoE'de nerdeydi? LoE'de de böyle kartlar vardı ve gayet fun bir adventure'du.Karazhan'da da kaliteli kartlar var illa yer bulacaktır bir yerlerde

    Karazhan'a "Fun" dedim lakin zamanında LOE'ye de "Fun" dedim.

    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=111662774


    Evvela kimse zaten "hiçbir kart yer bulmaz" demiyor, burada mesele her gelen Adventure'ın bir öncekine nispetle daha az nitelikli, daha lokal kullanım alanlı kartlardan oluşmak suretiyle zayıf ve oyun genelinde daha az etkili olduğu/olacağı ki standard modun gelmesiyle de birlikte kilit birçok kartın devreden çıkarıldığı ve metanın iyice daraldığı dönem itibariyle doğal olarak Adventure'lardan beklenti daha yüksek oluyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: glumblapinta

    Priest metadan düştü dedik , lightbomb gidince güçsüzleşti dedik , turnuvalarda kimse almıyor dedik.Blizz ne yaptı ?Bunu yaptı.Şu classı komple silin de biz de kurtulalım siz de

    Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

    Oyunun ilk çıktığı günlerdeki Priest'i nasıl unutursunuz? Anti Anduin'i nasıl unutursunuz? Unutursak kalbimiz kurusun.Karakter Priest ama hırsızlıktan yolsuzluktan geçilmiyor.

    O kartı çal, bu büyüyü çal, onu bi tur ödünç al, kendini iyileştir, adamın canını ikiye katla, berikinin gücünü canla eşitle, yok 5 ataklı adamı öldür, vay 2 ataklı adamı uçur, en baba elemanını al destenin içine sok...Şimdi o günahlarının bedelini ödeyecek , gün gelecek Aggro decklerde köşeye sıkışacak ve Druid'de o sazı eline alacak!

    ANTI ANDUIN




  • HKnatas kullanıcısına yanıt
    Standard öncesi herkes combo druid oynuyordu.Şimdi de oynanıyor druid hiçbir zaman düşmedi.Yalnız aggro giderse priest geri gelir kimse de karşısında duramaz.Priest gibi hem control hem anti control bir class yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumblapinta kullanıcısına yanıt
    Rezil, iğrenç Priest'ler hiç mi insanlık yok sizde he? Nedir bunlar he nedir? Nasıl kullanırsınız Shadow Word:Death'i Ragnaros'uma,nasıl kendi deckinize alırsınız en güçlü kartımı Entomb ile? Onlar bir elcik olsun face'e vurmak istiyor,bir el olsun boardda kalmak istiyor. Onlara müsade edeceğinize , utanmadan sıkılmadan dalga geçer gibi yok ediyor,kendi deckinize alıyorsunuz. Asıl yok edilicek biri varsa o da sizlersiniz , hiç bir işe yaramayan hırsızlıktan yolsuzluktan geçinen sizler! Utanacağınızı bilsem 1 hp ile bırakırım sizi ama ondan da anlamazsınız siz next turn 30 yaparsınız onu.

    Bak Priest sana iki çift lafım daha var.Koskoca din adamısın.Shadow Word:Pain-Death'in var,Entomb'un var.Onlarca minyon,spell çalışıyor emrinde.Yakışırmı sana ufacık Violet Teacher'ımla uğraşmak?Yakışır mı bunca günahsızı ladderda madara etmek.Ama nasıl yakışmaz!Sen değil misin zamanında kendi minyonlarına bile acımadan Light Bomb atan.Anlamıyor musun beyim bu Ironbark Protector'de bir kez face'e vurmak istiyor.Ama ben boşuna anlatıyorum , diğer classların halini anlamayana anlatmaya çalışıyorum.Sen büyük Priest,din adamı,heal babası,tonla yolsuzluk yapmış Priest bey.Sen mi büyüksün?HAYIR Ben büyüğüm ben Druid , sen benim yanımda bir hiçsin bir hiç!Yanımda bir Wisp kadar değerin yok.Ama yenemeyeceksin bizi çünkü biz birbirimize vahşi doğa ile bağlıyız.Biz güzel bir aileyiz.Bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun?Dokunma artık Ragnaros'uma, dokunma Ancient of War'uma, dokunma Deathwing'ime. Eğer onların kılına zarar gelirse ben ömrümde bir karıncıya bile incitmemiş,içi doğa sevgisi ile dolu olan ben Druid hiç düşünmeden çeker atarım 30/30 C'Thun'umu anlıyor musun? Atarım ve dönüp arkama bakmam bile!




  • Yeni rng pompalayan portallar eklemekten çekinmeyen blizzard varken legends den devam etmek daha doğru olacak benim için karazhanıda açmaya hiç niyetim yok

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de tierlist puanlarına bakması kolay diye kullanıyorum, yoksa 27. pickte 2 drobum yokken value 5-6 mana kartı al diyor bazen.
  • Priestin cenaze namazina herkes davetlidir. Wildde priest oynayanlardan yorum bekliyorum orda ortam nasil? Doneyim mi oraya?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: What a Goal

    Priestin cenaze namazina herkes davetlidir. Wildde priest oynayanlardan yorum bekliyorum orda ortam nasil? Doneyim mi oraya?

    Standardda priest ne kadar çöpse wildde o kadar güçlü.Deathlord + velens chosen + lightbomb ile secret paladin zoo felan affetmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Gül gül bittim
  • Priest stardanttan önce aşırı güçlüydü. Bir aggro deck ile onu yenmek imkansıza yakındı. Deathlord+velen günlerini çabuk unutmuşsunuz ezelden beri priest bitik gibi konuşmayın lütfen.
  • Şu an ladder da en az görülen classlar Priest Rogue Paladin. Yeni gelen Karazhan kartlarına bakıyoruz, adam gibi 3-5 kart var zaten onlar da bu 3 classa gelmemiş. Bu işi anlamıyorum ya. Her yer warrior olmuş, hala daha warriora yarayan kartlar geliyor. (3 mana 4/3 kendi turnunde immune veren neutral kart)
  • Konuda kalite malesef gittikçe düştü. Oyun bilgisi ortalamanın üstünde olan bazı arkadaşlar oyunu bıraktı, bazılarıda forumu. Konu abuk sabuk yorum yapanlarla, konuyu günlük gibi kullananların eline geçmiş malesef.
  • What a Goal kullanıcısına yanıt
    Geçmiş bir kaç sayfaya bakarsanız Wild Priest destemi görürsünüz. Priest tabi ki oldukça güçlü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wild'da tek tük priest geliyor gelince de karşıya bayıyor beni deathlordu 16hp falan yapıyor healle babam healle.

  • Karazhan cok ilgimi cekti benim nedense. Heyecanla bekliyorum. Ilk golden classim druidden beklentilerim artiyor. Cok eglenceli ve competetive deck varyasyonlari gelecek gibi gorunuyor. Bir de warlocka boyle etkili kartlar gelse. Renolock disinda kontrol deckleri mukemmel olurdu. Double siphon double twisting nether kullandigim bir kontrol decki vardi zamaninda. Rank 4e cikarmisti beni 10dan. Cw falan affetmiyordu cunku dreadsteed tarzi sticky minyonlarla yavas yavas curuten bir deckti. Hele ki warrior gibi transformation removali olmayan bi class icin gercekten bela oluyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bruce Dickinson

    wild'da tek tük priest geliyor gelince de karşıya bayıyor beni deathlordu 16hp falan yapıyor healle babam healle.




    Priest 2 manalık friendly silence ile neler yapabilir acaba?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gold5555

    quote:

    Orijinalden alıntı: Bruce Dickinson

    wild'da tek tük priest geliyor gelince de karşıya bayıyor beni deathlordu 16hp falan yapıyor healle babam healle.




    Priest 2 manalık friendly silence ile neler yapabilir acaba?

    Standardda fel reaver olsa belki is yapar diyecegim ama akla bisey gelmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 856857858859860
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.