Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (675. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.588
Cevap
68
Favori
690.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 673674675676677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 41 adet pack var eve gidince açıcam sabırsızlanıyorum. Şöyle cayımı yudumlarken pc karşısında :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naxx aldim bugun 53 liraya tum gorevleri tempo mage imle yaptim kel tuzada geldi armoru bitince hile yapiyo eli kendisine geciyo bitiremiyom oyunu 3 kere oynadim bide hunter deneyeyim dedimanimal comp. Attim kedi cikti icimden sovmeye basladim sonra kedisini oldurup concede attim sonra tempoyla kazandim . class challenge (yanlis yazim olabilir) lar kaldi onuda yaoamiyom

• 41 tane pack açtım 5 yada 6 tane epic kart, 2 tane legendary ( sylvanas windrunner, Prophet Velen ) çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: garf33

41 tane pack açtım 5 yada 6 tane epic kart, 2 tane legendary ( sylvanas windrunner, Prophet Velen ) çıktı.

Slyvanas çok çok iyi. Velen , eh işte. Benim için dust.
  • 41 paketten çıkan 6 epic 2 legendary karlar drop anlamında iyi midir? Ortalama sayılar bu şekilde mi çıkıyor paketlerden?

• quote:

Orijinalden alıntı: garf33

41 paketten çıkan 6 epic 2 legendary karlar drop anlamında iyi midir? Ortalama sayılar bu şekilde mi çıkıyor paketlerden?

Legendaryler icin 25 te 1 ortalama diye biliyorum. Epicler de iyi bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • One mans fun is anothers hell

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 31 Ocak 2016; 12:05:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

One mans fun is anothers hell

Ya koskoca sarumansın daha resim koymayı bilmiyorsun pu senin gibi büyücüye
  • Anyfin Can Happen kartının metanın olası controle dönüşünü bitirdiğini düşünüyorum.Reno deckleri,ctrl priest,warrior,handlock,midrange/control shaman vb. hiçbirine herhangi bir kazanma şansı vermiyor,bariz üstünlüğü var anyfin paladin karşısında control oynamak imkansız priesti ele alalım 2x lay on hands,truesilver healbot vb. tarzında kartlara sahip bir anyfin deckine karşı agresif oynayıp kazanması imkansız,bu da oyun ne kadar uzarsa rakip o kadar çok murloc bulup turn 10e yaklaşacak ve sizi 1.anyfin ile olmasa bile 2.anyfin ile yenecek demektir. Çok minion oynayamazsınız çünkü zaten az ve değerli olan control minionlarınızı bir pyro - equya kaybetmek istemezsiniz,tek minion oynarsanız truesilver + minionlar veya aldor veya uldaman gibi kartlar tarafından zaten agresif oynamanız engelleneceği için oyunun turn 10 veya daha fazlasını görmesi kaçınılmaz.

Ki şuan oynanan Anyfin deckleri aggroya karşı önlemli 2x healbot 2x belcher oynanan deckler bunların yerine loatheb,sylvanas gibi kartları koyduğunuz zaman karşınızdaki kontrol deckinin zaten az olan şansını 0a indirebilirsiniz.Turn 10dan önce öldürmeniz imkansız eğer control oynuyorsanız ve turn 10da ilk anyfin ile sizi öldürmeyip 10-15 hpye çekse bile o murlocları temizlemek zorundasınız ve o murlocları temizleyip yeterli heal veya tauntu bulsanız bile öldürdüğünüz murloclar yüzünden bir sonraki turdaki anyfin 30+ damage atacak güce sahip oluyor.Tek counterı 2x entomb oynayıp warleaderlara entomb atıp asla warleaderları oynamamak fakat o da kartların mana costu sebebiyle imkansız oluyor çünkü turn 3te veya 4te oynanacak bir warleadera cevabınız yok,akıllı paladin zaten turn 6yı görmeden warleaderları oynayıp trade'e sokuyor ki turn 10da win garantilensin.

Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir,benim gibi control metası hayali kuran arkadaşlar varsa kurmayı bıraksın çünkü control decklerinin anyfin decklerini yenmesi imkansıza yakın şuan metadan aggroları bir şekilde silsen ve herkesi controle döndürtsen bu sefer de anyfin kanseriyle başa çıkamazsınız.Anyfin kartı durdukça ben oyunun daha iyi bir hal alacağına ve control metası görebileceğimize inanmıyorum çünkü böyle bir kart varken gidip control oynamanın mantığı yok maalesef.

Benim şahsen oynamayı sevdiğim de bir deck fakat resmen bir anti - control kartı olduğunu düşünüyorum,2 oyun kaybetmiş anyfine sinirinden gelmiş buraya çatıyo diyebilirsiniz ama 1 haftadır rankeda bile girdiğim yok doğru düzgün sadece görüşümü belirtmek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 30 Ocak 2016; 20:09:03 >

• Control warrior oynayıp bi sefer anyfin palayı yenmiştim +60 armor basmıştım yanlış hatırlamıyorsam iki brawl atmış temizlemiştim concede verdi ama hep bu kadar şanslı olamadım tabi,ancak o destenin face destesine karşı şansının az olduğuna inanıyorum.Ayrca otk freeze mage yaptım denemek için gerekli olan combo kartlar hep fatique seviyesinde geldi.orjinal freeze mage oynarken bile rank 9 u geçemiyorum sadece face hunterla 7 ye indim ordada ramp druidler geçit vermedi.cw ile rank 10 dan sonrası çok zor hayatta kalmak için yırtınıyorsun ama başarılı değil.

• brightlord kullanıcısına yanıt
    anlatmak istediğimde o hocam ya 60 armor basıcaksınız ki bunu yapabilmeniz için rakibin elinin kötü ve deckinin aggroya karşı yaratılmış olması lazım ( belcherlar,healbot vb. ekstra healler ) yada rakibin aggro olması lazım.Benim değinmek istediğim nokta da bu, face decklerine karşı yenilmesi kaçınılmaz veya aggrolara karşı yaratılmış bir decki olduğu için yenilebilir ama bu metanın controle döndüğünü varsayarsak herhangi bir control deckini yenebilmek için düzenlenmiş anyfin deckini yenebilmenin imkanı yok maalesef early baskısını kurup 20+ armorun üstüne çıkarmadığı sürece warriorı bile yenebilir bu yüzden hiçbir zaman metanın kontrole döneceğini düşünmüyorum dönse bile en çok oynanan deck anyfin paladin olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 31 Ocak 2016; 8:49:17 >
  • Hogger - magor the ogre - the beast - bolvar fordragon kartlarını dustladım sizce iyimi yaptım kötümü onun yerine anthonidas aldım mage cok kullanıyorum seviyorum gayette güzel kullanıyorum kartı craftladıgımdan beri cok sevdim.
  • doğru karar.

• quote:

Orijinalden alıntı: PweckTR

Hogger - magor the ogre - the beast - bolvar fordragon kartlarını dustladım sizce iyimi yaptım kötümü onun yerine anthonidas aldım mage cok kullanıyorum seviyorum gayette güzel kullanıyorum kartı craftladıgımdan beri cok sevdim.

Hepsi de cop hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

quote:

Orijinalden alıntı: PweckTR

Hogger - magor the ogre - the beast - bolvar fordragon kartlarını dustladım sizce iyimi yaptım kötümü onun yerine anthonidas aldım mage cok kullanıyorum seviyorum gayette güzel kullanıyorum kartı craftladıgımdan beri cok sevdim.

Hepsi de cop hocam.

teşekkür ederim cevapladıgınız icin
  • Mad Scientist için Curse of Naxxramas satın almayı düşünüyorum. Parayı bir kez mi ödüyorum? Bölümleri geçtikten sonra istediğim kartları elde edebilecek miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exvision

Mad Scientist için Curse of Naxxramas satın almayı düşünüyorum. Parayı bir kez mi ödüyorum? Bölümleri geçtikten sonra istediğim kartları elde edebilecek miyim?

Bosslari yendikce yeni kartlar geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

quote:

Orijinalden alıntı: Exvision

Mad Scientist için Curse of Naxxramas satın almayı düşünüyorum. Parayı bir kez mi ödüyorum? Bölümleri geçtikten sonra istediğim kartları elde edebilecek miyim?

Bosslari yendikce yeni kartlar geliyor.

Boss'ları geçtikçe ben bu kartlar bana direk geliyor mu hocam? Yoksa craftlamam mı gerek?
  • Bende geven gun aldim hocam rakibi yenince odul olarak veriyor

• Arkadaşlar youtubeda amazı trumpı krippi türkçesi ingilizcesi 50 milyon tane adventure videosu var forumlarda birsürü türkçe/ingilizce rehber var,biraz araştırmacı olun 1 wingin nasıl yapıldığını bile izleseniz aklınızda soru kalmaz zaten.Tamam biliyorum burası bir forum herkes merak ettiğini sormak için burda ama sorular " Hocam adventure'ın üstüne tıklıyoruz değil mi girmek için??" seviyesinde olmaya başladı artık, biraz araştırın izleyin daha iyi bir oyuncu olmanıza faydası olacağına eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 31 Ocak 2016; 19:20:23 >
  • 
Sayfa: önceki 673674675676677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.