Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.758
Cevap
72
Favori
674.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 17 Haziran 2014; 14:19:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence RDU'nun bir suçu yok. Organizasyonda problem var. Böyle bir olayı nasıl öngöremiyorlar anlamıyorum. Herhangi bir çözüm bulamıyorlarsa yayını 30 dk geriden verebilirlerdi.
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Yapımcıların tek suçu o değil zaten. Saçma sapan viagame yayınından tutun (iki dakkadan bir takılıyor, komple gidiyor, replay stremler eksik), sunucuların saçmalıklarına kadar (hele o çinli yok mu). Büyük organizasyona yakışmayan bir sürü hata yapıldı.
  • En azından maçlar tekrar edilmeliydi. Arkadaş listesini sildirecektin madem en baştan neden sildirmedin herkese ?

    Amaz'ın bir açıklaması olmuş youtube aracılığıyla ne söylemiş tercüme edebilen var mı merak ettim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KraLmaNia10 kullanıcısına yanıt
    Amaz Fair Play prensiplerine uygun açıklama yapıyor.
    "RDU'nun bir suçu yok, ona karşı çok olumsuz tavır alan ve kötü mesaj atanlar var şimdi, ama bunu haketmedi. Finalde ben çok hata yaptım ve RDU hakkıyla kazandı. İkinci oyundan sonra ara verilirken de bana herhangi bir açıklama yapılmadı, sadece RDU'ya bazı mesajlar geldiği ve bunun yüzünden arkadaş listesini komple silmesi gerektiği söylendi. Ben de öylece 20 dakika boş bekledim bunu yapana kadar.
    Blizzard artık HS'in ne kadar popüler olduğunu ve e-sport kategorisine girmeye başladığını anlamalı ve acilen İzleyici modu ve/veya Turnuva modunu geliştirmeli. Turnuva esnasında chat komple kapatılabilmelidir.
    Organizatörler de bu turnuva esnasında yaşanan btün aksaklıklardan ders almalı ve tüm sorunları öngörmeliler ilerdeki turnuvalar için.
    Tekrar rica ediyorum RDU'ya karşı nefret beslemeyin, çok iyi oynadı, turnuvayı kazandı ve buna sevinmek onun da hakkıdır. Herkeste dayanamayan veya saçmalayan arkadaşlar olabilir bunu engelleyemezsiniz."

    gibi bir konuşma yaptı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 17 Haziran 2014; 14:55:00 >




  • Teşekkür ederim Chronos çeviri için. Amaz için sıkıntı yoksa bizim içinde yok ama harbiden de blizzardın bir an önce izleyici yada turnuva modunu getirmesi şart eger turnuva yapacaksa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chronos1121 kullanıcısına yanıt
    つ ◕_◕ ༽つ SAP CHANMAN༼ つ ◕_◕ ༽つ
  • KraLmaNia10 kullanıcısına yanıt
    Soon™ by Blizzard
    Türkiye'de de benzer bir etkinlik yapılsa da izlesek veya katılsak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 17 Haziran 2014; 15:00:00 >
  • Naxxramas ne zaman geliyor? bunun icin altin biriktirmeye basladim... erken mi yapiyorum? suan icin 2245 altin var.. daha biriktirmeli miyim?
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    söylentilere göre maliyeti 5000 ve haziran sonu gibi ilk bölüm
  • Chronos1121 kullanıcısına yanıt
    uuuu 5000 neymis yaa:D 2.2k yapana kadar 2 hafta gecti:/

    daha cok 100 goldluk gorevlerin cikmasi gerekiyor
  • Ben de biriktiriyordum lakin kartlar pek tatmin edici gelmedi açıkçası bu kadar goldu harcamak adına. Gerçi; pack açtım da ne oldu orası da ayrı mesele

    @dedehakan
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    yeni modu oynamam lazim... o mod hakkinda pek bir bilgim de yok gerci.. sadece yeni kartlarla guzel combolar olusur gibime geliyor:D (onlari gordum de)

    ama 5k cokmus:/
  • metayı değiştirmeleri lazım ya hep aynı herolar oynanıyo druid rogue paladin felan digerlerini oynayan fazla olmuyo özellikle druid eşşek gibi taunt dolduruyo resmen . yeni kart olarak bi rebirth iyi shaman icin priestin kartı felan pek iyi değil gibi . şimdilik devam ediyoruz ama bu metanın değişecegini sanmıyorum baya bi süre ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: klostrofobii

    metayı değiştirmeleri lazım ya hep aynı herolar oynanıyo druid rogue paladin felan digerlerini oynayan fazla olmuyo özellikle druid eşşek gibi taunt dolduruyo resmen . yeni kart olarak bi rebirth iyi shaman icin priestin kartı felan pek iyi değil gibi . şimdilik devam ediyoruz ama bu metanın değişecegini sanmıyorum baya bi süre ..

    Aslında META bir nevi değişti çünkü bundan öncesine bakarsanız oyunda sadece Zoo ve Huntard destelerini görüyordunuz şimdi neredeyse bütün kahramanlar oynanıyor. Düşünün normal bir priest oyuncusu bile legendary olabiliyor bu Huntard ve Zoo desteleri varken mümkün değildi. Şuanda hep aynı herolar oynanıyor diyorsanız sizi 1 ay önceki yapıyı araştırmaya davet edeyim ben o zaman anlarsınız. Şimdi Warrior, Warlock, Rogue, Paladin(nadirde olsa), Priest, Druid(genellikle) oynanıyor desteler hep aynı derseniz haklısınız fakat yapı farklı bir deste denemeye müsade etmiyor şuanda yeni bir deste yapabilmek için çok uğraşmanız lazım.




  • Merhaba. Bir miracle rog yapmaya çalıştım ama olmadı yapamadım. Kart gelmiyor. Leeroy gelene kadar param parça ediyolar. Sormak istediğim şu ( pre ve bazı legler yok) bu desteyi dustlayıp (leeroy hariç) yeni bir deste mi yapayım ? Yoksa kendim devammı edeyim. Ben dustlamayı düşünüyorum çünki sıkıldım baya bi. 10. turn de shiv gelmesi felan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Coldthief333

    Merhaba. Bir miracle rog yapmaya çalıştım ama olmadı yapamadım. Kart gelmiyor. Leeroy gelene kadar param parça ediyolar. Sormak istediğim şu ( pre ve bazı legler yok) bu desteyi dustlayıp (leeroy hariç) yeni bir deste mi yapayım ? Yoksa kendim devammı edeyim. Ben dustlamayı düşünüyorum çünki sıkıldım baya bi. 10. turn de shiv gelmesi felan.

    Ben de Miracle'a yöneldim, şansa bağlı olduğu doğru lakin oynaması gerçekten keyifli. Hususi olarak merak saldığınız bir class/deck yoksa eğer; şimdilik deck'i bozmamanızı tavsiye ederim. Deck geliştikçe, başarı artacaktır.
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Deck güzel otk yapabilme var rahatça ama kart gelmiyor. Daha az şans destesine yöneliyim diyorum. Dediğim gibi 10. turn backstab geliyor. Rakip hunter. Onuda kendi kartıma atıyorum sinirlenip. Tam tüm legler yoksa miracle yapmamanızı tavsiye ederim yoksa benim gibi kafayı yiyebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coldthief333 -- 17 Haziran 2014; 21:19:01 >
  • Wispin özelliği nedir beyler ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nyderrath

    Wispin özelliği nedir beyler ?

    Questing Adventurer, Edwin VanCleef gibi kartları buff için kullanılır genelde lakin tercih edilmeyen bir kart.
  • 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.