Teşekkür ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (1327. sayfa)
-
-
4 saatten fazladır browserda açık ama hiç pack gelmedi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: rerea4 saatten fazladır browserda açık ama hiç pack gelmedi.
Bana da gelmedi hocam. Twitch dropları da ertesi gün gelmişti öyle bir şeydir diye düşünüyorum.
-
Battlecry ile en büyük spelli çekiyor. Mesela Druid ile deckten Survival Of Fittest çekiyor ve 10 manalık kart summon yapıyor.
Level 65 ve 75 de gold craftable olarak verecek. Deck az çok tamamsa Druid ile oynatır bu kart
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 10 Nisan 2021; 0:43:56 > -
Lunacy Mage karşı oynamaktan yenilmekten sıkıldık artık diyenlere bir deck paylaşıyorum. Celestial deck, lunacy mage i biraz zorlayabilir. Yani matchup da lunacy mage rahat yenemeyecek yüksek ihtimalle yenilerek concede e gidecektir.
Bu arada Grandmasters da bile lunacy ve secret paladin kullanımı %90 üzeri, bu oyunun en berbat yanı herkes aynı deck ile oynuyor.
Celestial Stratejisini herkes biliyordur ama bilmeyenler için biraz bahsedeyim. İlk turnlerde mana boş kristal arttırma olabilir ama tek turn kristal kazanma peşinde olmadan rakibi watch minionlar ve taunt yada beastler ile oyalamak ilk amaç. ikincisi celestial ın gelmesi, celestial geldikten sonra mana kristalleri açacağız. 3 kart çok önemli : Celestial, Naurish ve Malygos.
- Rakibi oyala
- Celestial ile resetle manayı 1 e
- Celestial den sonra kristaller aç önde ol
- malygos ile spelleri hand de topla
- Guardian Animals (2 tane olması ideal bende 1 var şimdilik, Clown ve colossus eklenebilir. Deathrattle kartlar eklenebilir. Rakip destroya gidebilir)
- ikinci celestial geldiğinde rakibi yine 1 manaya resetle
Biraz zor bir deck ama eğlenceli, Lunacy mage gibi beleş değil , survival of the fittest gelince oyun biter zaten, bu deck rakibi öyle bir kıvama getiriyor ki Rogue bile weapon ile miniona vuruyor o derece
Ama Rakip Warlock, Warrior falan gelirse iş zor direkt concede :) .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 10 Nisan 2021; 10:37:45 >
-
stantard rank için deck tavsiyesi varmı barrens tan beri decksiz oynuyoruz 17 k dustta birikti en iyi decki yapıyım diyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mvnmt35stantard rank için deck tavsiyesi varmı barrens tan beri decksiz oynuyoruz 17 k dustta birikti en iyi decki yapıyım diyorum
Lunacy Mage
-
-
böyle durumlarla çok karşılaştım.paladin 1 bu 2.
-
-
Lunacy 4 mana oldu. Bir de kartların desteden eline gelme olasıliğı her kartta aynı değil o yüzden kartı çekme yüzdesini de düşüreceklerdir büyük ihtimalle. Artık oyunun ortalarına doğru gelir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
secret paladin daha beter bence.herhangi bi nerf yok saçmalık.
zaten şu oyunu yeni expansion gelince bi sarıyorum onda da hallediyolar herşeyi.
geri kalan 2-3 ay sırf quest tamamlamak için giriyorum.yoksa 2014ten beri bu oyuna katlanmak dile kolay.
-
control warlock ile no minion mageleri yenme ihtimalim %50 felan ama secret paladini yenmek çok zor. sırf bu iki deste yüzünden control warlock destemden bir sürü kartı başka kartla değiştirdim. zaten bu 2 desteden başka rakip gelmiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: rereasecret paladin daha beter bence.herhangi bi nerf yok saçmalık.
zaten şu oyunu yeni expansion gelince bi sarıyorum onda da hallediyolar herşeyi.
geri kalan 2-3 ay sırf quest tamamlamak için giriyorum.yoksa 2014ten beri bu oyuna katlanmak dile kolay.
Ben bu oyunda oyuncuların farklı havuzlarda kategorileştirildiğini düşünüyorum. Oyuna para veren farklı, vermeyen farklı havuzlardadır. Nihayetinde bende yapımcı olsam oyuna para verenin kazanmasını isterim.
Ayrıca oyundaki dengesizliği bilerek yapıyorlar. Mage in çok güçlü olduğu gerçek ama oyuncu için farketmez amaç kazanmak favori karakter diye bir şey kalmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: [__Zahid__]control warlock ile no minion mageleri yenme ihtimalim %50 felan ama secret paladini yenmek çok zor. sırf bu iki deste yüzünden control warlock destemden bir sürü kartı başka kartla değiştirdim. zaten bu 2 desteden başka rakip gelmiyor.
Priest ile oynayan hiç yok gibi bir şey
Ayrıca spell atmak bazı karakterlerde yok gibi bir şey board u kontrol etmek daha zor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
belki 30 belki 40 defa son yıldızdayım 3 yıldızda var.kazansam yükselicem diamonda ama yok.early gamede sonraki gamede olmuyor.ard arda 4 galibiyette alıyorum ne zorluklarla..ama son yıldızda veya tüm yıldızlar tamamlanmış bir üst ranka çıkartmıyor.bilerek ss aldım maç buradan çevirildi.oyun izin vermiyor sürün diyor.
magelik bi durum yok.priest geldi o bile yendi.mage e karşı yüzde 60a yakın winratim var çünkü.sıkıntı rank atlamakta.büyük ihtimal legendlarla eşleştiriyor.çünkü bende legend oldugum dönem gold rankla bile oynadıgımı hatırlıyorum.
legend kassam daha kolay yükselirdik onunda böyle direttiği zamanlar oluyor, bu evreyede aynısını koymuşlar.
-
Dostlar aklınız varsa secret paladin ile yükselirsiniz :) Libramı bile darmadağın ediyor.
-
Bana da çok oluyor aynısı. Kesinlikle bir şeyler oluyor.
-
aklınız değil tercih meselesi bu.
bütün kartları var bende ama 1 kere oynamadım.
kafayı tickatusa taktım 2 expansion boyunca yalnızca bununla oynuyorum.en kötü ay sonu rank 5in üstüne çıkılıyor.
-
Doğru diyorsun. İnanır mısın geçen expansion döneminde tek bir maç yapmadım paladin ile. Geçen dönemde de aşırı güçlüydü ve yeni bir expansion gelince hala da çok çok güçlü olduğunu gördüm. Sinir hastası olmaktansa paladin oynayayım dedim. Şu anki desteyle 26w-10l ile diamond 5'e ramak kaldı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X