Bildirim
Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (1257. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
O-BA-REYquote:
Orijinalden alıntı: Felurian
Ahaha nasıl bir şanstır banada ilk legendary o çıktı valla, iyi garanti legimizi açtığımıza göre geri kalan 30 packten Rastakhan’daki gibi hiçbişey çıkmaz dedim ama gel gör ki, Archivist’i açtıktan 2 pack sonra hayatımdaki en iyi packi açtım.
Gene dedim abi tamam bundan sonra hiçbişey çıkmasada razıyım felan derken üstüne birde Khadgar ve Swampqueen Hagatha açtım, 2 tane leg çıksın yeter, işe yarar olup olmamasıda önemli değil derken 5 tane taş gibi legendary çıktı, artık bidahaki expansionu gene 1 packla felan kapatırım herhalde, kullanacak şans kalmadı çünkü :)
-
-
2 si golden 5 legendary. Hepside istemediğimden. Rastakhan daha bereketli geçtiydi. Özellikle şu tablodan sonra şansım gitti.
https://i.hizliresim.com/oXJ0J9.png
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoNNiE- -- 9 Nisan 2019; 21:4:53 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana da druid'in düşük manali leg'i çıktı. Bakmadim bile
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
36 paket açtım ilk 26dan 4 leg geldi ama hiçbiri Scargil değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Stannis -- 9 Nisan 2019; 21:41:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gold biriktirerek açtığım 70 pack den 4 leg çıktı. Gayet iyi benim şans standartlarıma göre :)
Bu expansion u hiç takip etmediğim için iyi şyler çıktı mı bilmiyorum, göreceğiz.
Çıkanlar şöyle : arch vilian rafaam, keeper stalladris, heistbaron togwaggle, khadgar -
-
### boomdragon
# Class: Warrior
# Format: Standard
# Year of the Dragon
#
# 1x (1) Eternium Rover
# 2x (1) Omega Assembly
# 2x (1) Shield Slam
# 2x (2) Dragon Roar
# 1x (3) Augmented Elekk
# 2x (3) Clockwork Goblin
# 1x (3) Ironbeak Owl
# 2x (3) Shield Block
# 1x (3) Smolderthorn Lancer
# 1x (4) Dr. Boom's Scheme
# 1x (4) War Master Voone
# 1x (4) Wrenchcalibur
# 2x (5) Brawl
# 1x (5) Darius Crowley
# 2x (5) Dyn-o-matic
# 1x (5) Emberscale Drake
# 1x (5) Faceless Manipulator
# 1x (5) Harrison Jones
# 1x (5) Seaforium Bomber
# 1x (5) Supercollider
# 1x (5) Zilliax
# 1x (7) Dr. Boom, Mad Genius
# 1x (8) Archivist Elysiana
#
AAECAQcQogKTBJAHze8CkvgCjvsCs/wC8fwCoIAD9YADgYcDi4cDkocDrJEDmpQDhp0DB0uiBP8Hg/sCnvsCqosDl5QDAA==
#
# To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone
şöyle bi deck yaptım 6 win 1 lose. standart rank 5-4 arasında. -
50 pack - 5 legendary çoğu druid.. ve druidi sevmiyorum. Şaka gibi ya -
arkadaşlar bu 50pack'i önsipariş ile ne kadar almıştınız acaba? bugün bakayım dedim oyunda neler oluyor diye kaçırdık sanırım :) -
Baya iyi çıkmış sana. Rafaam ve Lynchen çıktı bana sadece. Ben de Khadgar ve Stalladris craftladım.quote:
Orijinalden alıntı: Sivridis
Gold biriktirerek açtığım 70 pack den 4 leg çıktı. Gayet iyi benim şans standartlarıma göre :)
Bu expansion u hiç takip etmediğim için iyi şyler çıktı mı bilmiyorum, göreceğiz.
Çıkanlar şöyle : arch vilian rafaam, keeper stalladris, heistbaron togwaggle, khadgar -
-
-
Mobilde 50 pack 250 ₺ 80 pack 400 ₺ satılıyordu
Söyle ona paketlerden çıksın, yoksa craft ederim.
Bu ay wildda evolve shamanla vakit geçiririm solo adventuredan gelen packlerden de çıkmazsa craft edicem hergeleyi.
70 packtan 2 tanesi golden olmak üzere toplam 8 leg çıktı. bu akşam epey sanslıyım
-
goldenler ne hocam. -
İlk izlenimlerim murloc shaman ve secret paladin başımıza bela olacak gibi. Bu arada yeni expansionla birlikte gelen yeni hazır deckler ilgili konuya eklenmiştir.https://forum.donanimhaber.com/hearthstone-deck-recipes--137724425#137724425 bir gözatmanızı öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baymirza -- 10 Nisan 2019; 4:17:14 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X