Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (1047. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.588
Cevap
68
Favori
689.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10451046104710481049
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce oyunu açtım 2000 dust yüklendi. Var mı başka gelen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Az önce oyunu açtım 2000 dust yüklendi. Var mı başka gelen?

Bana gelen birşey yok. Yakın biraz zamanda dust yaptıysanız o an ekrana gelmediyse şimdi gozukmüş olabilir.
    Get 2000 Arcane Dust? Blizzard Makes Up for Pity Timer Bug
    Get 2000 Arcane Dust? Blizzard Makes Up for Pity Timer Bug
    http://www.hearthpwn.com/news/3170-get-2000-arcane-dust-blizzard-makes-up-for-pity
    şöyle bir açıklama var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 4 Ağustos 2017; 11:22:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

quote:

Bana gelen birşey yok. Yakın biraz zamanda dust yaptıysanız o an ekrana gelmediyse şimdi gozukmüş olabilir.http://www.hearthpwn.com/news/3170-get-2000-arcane-dust-blizzard-makes-up-for-pity şöyle bir açıklama var.

Hayır, ödül olarak geldi. Arcane dust congratulations tarzı bir şey yazdı. Tam 2k

• şu oyunu türkçe yapsalar da bende oynasam. İngilizcem o kadar kötü ki kartları oynayınca kendime damage vuruyorduö. Hangi kartın ne işe yaradığını öğrenmek için kartı oynuyordum kartta yazanları anlamıyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bana da gelmiş 2,000 dust. "10 pack classic açtık legendary çıkmadı" diye ağlarken bir anda zengin olduk.

Edit:
    @3qzotix Hocam mobilden bakıyorsanız "crafting" bölümüne girip toplam dust'ınızı kontrol eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-950143F31 -- 4 Ağustos 2017; 11:25:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

quote:

Bana da gelmiş 2,000 dust. "10 pack classic açtık legendary çıkmadı" diye ağlarken bir anda zengin olduk.

Edit:
    @3qzotix Hocam mobilden bakıyorsanız "crafting" bölümüne girip toplam dust'ınızı kontrol eder misiniz?

270 dust var. 12 pack açtım 0 legendary. Blizzard bir işide adam gibi yapsa şaşırıcam.
  • Bana da gelmemiş , neye göre gönderiyorlar ? Herkese mi gönderilecek 2000 dust ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

quote:

Bana gelen birşey yok. Yakın biraz zamanda dust yaptıysanız o an ekrana gelmediyse şimdi gozukmüş olabilir.http://www.hearthpwn.com/news/3170-get-2000-arcane-dust-blizzard-makes-up-for-pity şöyle bir açıklama var.

Hayır, ödül olarak geldi. Arcane dust congratulations tarzı bir şey yazdı. Tam 2k

cok fazla duplicate pack acmissin blizzard hata duzeltme / ozur dileme amacli hediye etmis

redditte konusu var

• bize de çıkmasaydı keşke 2000 dust çöp leg açmaktan çok daha iyi
  • Allah korusun asla öyle bir şey olmasını istemem, Rus isimli biri geldiği an susturuyorum zaten geri kalan dereceli'de ki bir çok insan nezaket içinde sohbet araçlarını kullanıyor. Ayrıca oyun zor değil İngilizce öğrenmeni ve kelime bilgini geliştirir, ek olarak bir çok göndermeler hakkında genel kültür sahibi olabilirsin. Tek tavsiyem sana oyuna başladığın'da bunun bir oyun olduğunu unutma hırstan uzak dur eğlenmene bak.

Packleri korumaya devam edin duplicate packs gelene kadar. Owerwatch şuan mükemmel oldu ne açsam farklı itemlar düşüyor orada'da gold saklıyorum summer boxları için.

Ya birde wild modun kartları gold ile satılacak mı ve ya mobil'den haber filan çıkarsa alıntı yaparsanız sevinirim

Edit:imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endorfinli Melankolik -- 4 Ağustos 2017; 12:53:30 >

• Vayyy 2k dustda iyimiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Endorfinli Melankolik kullanıcısına yanıt
    siz ingilizce olarak kullanmaya devam ederdiniz bizde türkçe oynamış olurduk herkes mutlu olurdu

• Aslında kartların ne yaptığını bir kere anladıktan sonra İngilizce pek farketmiyor. Ben Korece, Çince ya da Rusça stream'e takılıyorum bazen, kartın resminden falan zaten biliyorsunuz ne olduğunu.
  • Her gelen expansion için çöp denir, çıktığından biraz sonra baya güzel kartlar geldi olur

Jade decklerinden çok sıkılmıştım, en sevmediğim meta oldu bu dönem. Nerede mech mage nerede combo druid nerede renolock.

• Adamlar emperyalist ilaç firmasına döndü çünkü. Önce kanseri salıyorlar, millet bıkınca ilacını pazarlıyorlar.

• arkadaşlar nereye yazacağımı şaşırdım bir oyun indirmek istiyorum dell notebook'a : minecraft 16.1 version , bunu nasıl indirmeliyim gğüvenilir bir site önerir misiniz rica etsem ? yardımcı olursanız sevinirim
    teşekkürler
  • Cidden haklısınız hocam. Her metayı takip etmeye kalkarsanız dünyadaki en pahalı oyun oluyor

• Oyun hayvanat bahçesine dönmüş. Beast Murloc Beast Murloc.
  • YoK kullanıcısına yanıt
    Emekli yöneticim, sana zahnet bana yarımcı oluver biizm oğlan tutturdu minecraft
  • Ben bu sorunu tek bir sınıfa yapışarak çözdüm. 1 yılda yaptığım masraf 2 legendary 2 epic zaten kalanı yavaş yavaç packlerden çıkıyor.

• 
Sayfa: önceki 10451046104710481049
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.