Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (1029. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26.588
Cevap
68
Favori
689.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10271028102910301031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 troggzor

4 tirion

3 grull (biri golden)

2 patches

2 madam goya

2 sunkeeper

2 king krush

Açmıştım.Çok geç kalınmış bir update.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bruce Dickinson

doppelgangster 2 evolve 2 devolve listesini diyorsan çok iyi. standartta oynanan listenin aynısıyla wildda rank 6'ya geldim.

Onu diyorum hocam. Bende yeni kurdumda

• quote:

Orijinalden alıntı: koftehor1

quote:

doppelgangster 2 evolve 2 devolve listesini diyorsan çok iyi. standartta oynanan listenin aynısıyla wildda rank 6'ya geldim.

Bu deck şu an metada oldukça iyi. Tek kötü yanı biraz şansa da bağlı. Bende hep minyonları doomsayera yada 6 manalık 1-1 olana dönüştürdüğü için sıkılmıştım geçen ay deckten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

quote:

quote:

Bu deck şu an metada oldukça iyi. Tek kötü yanı biraz şansa da bağlı. Bende hep minyonları doomsayera yada 6 manalık 1-1 olana dönüştürdüğü için sıkılmıştım geçen ay deckten :)

Şansa bağlı hocam baya bazen evolve en gereksiz yerde gelirken bazende en gerekli yerde gelmiyor falan :D hiçbir deste bana midrange paladin kadar keyif vermiyor ama

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    esas midrange paladin braindead deste. curve murlocları oynuyorsun turn 1 2 3 late gamede de tirion (2 tane daha discover edebileceğini saymıyorum bile) steed derken oyun bitiyor.
  • Bruce Dickinson kullanıcısına yanıt
    katılıyorum. HER ama HER lanet oyun, 2. turnde hydrologist oynuyorlar. BAK, oynamayanı yok. o kart illaki ellerinde olacak, illaki.

şu an en güçlü curve paladinde kesinlikle
  • quote:

esas midrange paladin braindead deste. curve murlocları oynuyorsun turn 1 2 3 late gamede de tirion (2 tane daha discover edebileceğini saymıyorum bile) steed derken oyun bitiyor.

İşte o yüzden favorim ya ragnaros ve the curatorda var destemde 5. 6. Turdan sonra resmen durdurulamaz güç gibi

• Arkadaşlar paladinin 6 manalık bir kartı var, oynandığında desteden bir çok secret çekiyor. O kart nasıl kraftlanıyor, bulamadım
  • ALAK_ kullanıcısına yanıt
    Mysterious challenger

Wild geçti bu kart

• Yav şu evolve shaman la oynayamayan tek ben miyim? Mid range paladin, control mage, pirate warriorla rank 10 a 9 a kadar patır patır yükselirken evolve shaman destesi kurdum rank 11 e düştük :D. Desteleri metabomb veya tempo stormdan bakarak kuruyorum. Sorun bende heralde oynamayı beceremedim

• ne varsa classic packlerde var.

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]
  • bende 4 tane antonidos, 3 ragnaros(allahtan nerften yırttım sylvana ile), 3 slyvana, 2 golden leeroy, 2 alextrazsa... oyun dinamiklerinin değişmesi gerekiyor. hhala pirate deck ile az once rank 18 den rank 5e geldim. Ağa bu nedir yaa... bildiğin taktik maktik yok bam bam bam oyunu olmuş bu....

rank atlarken bile strateji kullanmamızı sağlaması lazım. Combo yapmamız lazım. Bu şekilde anlamsızlaştı....
  • wildda midrange token paladin oynayan varmı? bazı listelerde vinecleaver görüyorum ama çok yavaş kalmaz mı? benim oynadığım liste bu ama vinecleaver listelerinde wickerflame yok aggroya karşı nasıl duruyor?

http://metastats.net/wilddeck/e628f9db-9f21-4800-af2c-a5ac74ea6a4b/
  • quote:

Yav şu evolve shaman la oynayamayan tek ben miyim? Mid range paladin, control mage, pirate warriorla rank 10 a 9 a kadar patır patır yükselirken evolve shaman destesi kurdum rank 11 e düştük :D. Desteleri metabomb veya tempo stormdan bakarak kuruyorum. Sorun bende heralde oynamayı beceremedim

rank 11 e düşme diye birşey yokki

• quote:

Orijinalden alıntı: Desert Rat

quote:

Yav şu evolve shaman la oynayamayan tek ben miyim? Mid range paladin, control mage, pirate warriorla rank 10 a 9 a kadar patır patır yükselirken evolve shaman destesi kurdum rank 11 e düştük :D. Desteleri metabomb veya tempo stormdan bakarak kuruyorum. Sorun bende heralde oynamayı beceremedim

rank 11 e düşme diye birşey yokki

Yok genel olarak bahsediyodum. Diğer destelerle rahat rahat çıkarken evolve shamanla oynadığımdan beri rank 11 de takıldım kaldım manasında demiştim ama kötü ifade etmişim kendimi

• Meta mı çok değişken benim desteklerde mı dengesizlik anlamadım. 5 win streak yaptığım desteler 12 saat sonra 8-9 lose elde ediyor.

Secret mageden Cthun warriora 3-4 farklı deste deniyorum üstelik.
  • Fireside Gathering ne oluyor, turnuvalara filan mı katılıyoruz?
  • yeni güncelleme geldi mi? Aldığımız packleri açalım mı yoksa daha bekleyecez mi?
  • baymirza kullanıcısına yanıt
    sonraki paket oyuna eklendiği zaman geçerli olacak sende olan kartları açmamak. ben indirim de yapsalar ungoro packi almadım çünkü elise hariç istediğim bütün kartları topladım zaten (o olmasa da olur bi kart). en az 2 3 ayı var o zamana kadar gold toplarım.
  • 
Sayfa: önceki 10271028102910301031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.