Şimdi Ara

Hdp'nin barajı geçme ihtimali % kaç?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çevremdeki entel bütün tanıdıklarım şaşırtıcı bir şekilde hdp'ye kaydı

bütün rock grupları hdp diyor
    bütün marjinaller hdp diyor
    bütün ateist ve deistler hdp diyor
    sanatçılar hdp diyor

nedir bu hdp'nin sırrı
    sizce barajı geçer mi?

• Bütün CHP, MHP apocu seloya oy atacakmış. Kesin bilgi yayalım. %50 bekleniyor.
  • %75
  • Akpyi düşürmenin tek yolu hdpyi desteklemek ve en doğru şekilde desteklemek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence mevzu hdp nin barajı geçmesini sağlayıp muhtemel bir akp zaferinde içerideki akp milletvekillerini azaltmak isteyeceklerdir. kimse hdp den liderlik beklemiyor, barajı geçtiği taktirde milletvekili sayısındaki değişiklik devam eden akp rezilliğine bir dur diyebilir
    belki de çok saçmaladım ben böyle anladım. hdp den liderlik bekleyen yok. barajı geçerse akp milletvekili kaybeder mecliste işler döner,
  • ülkesini seven hdp ye oy verir o kadar
  • %80 geçer , ama son yorumda ülkesini seven hdp ye oy verir demek nasıl bir gaflet ?. Kusura bakma kardeş şimdi ne kadar süsleseler de püsleselerde onlar binlerce çocuğu yetim bıraktı , kundaktaki bebeyi bile öldürenlerin partisi HDP. Maşallah ne çabuk unutmuşsunuz bunları. Bunları bile bile hala HDP'ye atacaklardaki genişlik Konya ovasında yok yani kusura da bakmasınlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AKP düşmanlığı sizleri nasıl da yakıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pkk'nın barajı geçmesi Türkiye için tehdittir. Bunu partilerden bağımsız genel yorum yapıyorum.
    Akp zaten kendi içinde kavga ediyor ve yakın bir gelecekte seçimi kazansalar bile daha dağılacaklar

Pkknin barajı gecmek icin 4.6 Milyon oy alması lazım. Selo 3.9 Milyon almıştı. 700.000 daha oya ihtiyacı var. Ayrıca cumhurbaşkanlığı seçiminde sadece üç seçenek vardı tayyip ekmel Selo. Bu sefer Pusulada 30 tane parti var dolayısıyla şansı daha az.

• Geçemeyecekler barajı
  • yıllardır tattıkları yenilgiyi akp ye de kısmen tattırmayı amaçladıkları için tek çare olarak hdp ye oy veriyolar
  • Belli şeyleri aşmış , kafasını düşünmek için kullanan , özgür iradesi olan herkes zaten hdp 'ye oy verir. Ve hdp %100 olarak barajı geçecektir. 7 haziranda isteyen kişi ile bunu tartışabiliriz..
  • Geçmeye geçerde selahattin demirtaşın siyaseti sayesinde geçiyor.
    Bu selo gibi adam chp yada mhp ye gelse uçurur varya uçurur partiyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bizim sınıftaki ateistler hiç te hdp yi desteklemiyor ? Bugün konuştum adam vatanını seven gerçek solcular varsa bulunduğun yerde vekilleri inceleyeceğim o zaman chp ye basarım bulamazsam mhp ye basarın. Hdp barajı geçerse doğuya ozerklik verilebilir akp ile koalisyon kurulup

Diyor

Hdp barajı geçemez. Ge-çe-mez

• HurkanMeydan kullanıcısına yanıt
    Aksine hdp barajı geçerse akp ile koalisyon yapıp rte'yi başkan yapacaklar ve akp dahada güçlenecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Aksine hdp barajı geçerse akp ile koalisyon yapıp rte'yi başkan yapacaklar ve akp dahada güçlenecek.

Asla,öyle birşey olamaz. Birbirlerinin arkalarindan bu kadar salliyorken koalisyon falan olmaz. Iki tarafta cok ayrı şeyleri savunuyor. Senin dediğin şehir efsanesi.

• HurkanMeydan kullanıcısına yanıt
    İyide işin ucunda özerklik var, başkanlık sistemi gelirse türkiye amerika gibi bölge bölge ayrılacak ve her bölge özerk olacak, güneydoğu'yu kime vereceklerini sanıyorsun?
  • HDP soldur AKP ile koalisyon yapmaz. Barajı geçerse Erdoğan'ın Yeni Türkiye'si kurulmadan biter
  • Hdpnin 4 milyon olan cb seçimlerindeki oyunu yüzde 25 arttırarak 5 milyona çıkarması gerekecek.Çünkü genel seçimlerde seçimelre katılım çok fazla oluyor .Yani Hdpnin barajı aşması imkansız
  • Sempatik terorist demirtas

Bolucu soylemlere ara verdiler. Sirf secim ayagina. Secimi gecince teroristlige devam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.