Şimdi Ara

HDP'li Ferhat Encu: (Mansur Yavaş için) Ankara’daki halkımız da bu ırkçıya oy vermeyecektir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

metni:
    Mansur Yavaş: Sayaçları kim okuyordu? Sayaçları Ankara'mızın vatansever gençleri okuyor.
    Her yerde söylüyoruz, Atatürk’ün Nutuk'ta dediği gibi, biz milliyetperveriz, doğrudan doğruya Türk Milliyetçisiyiz.
    Biz mevsimlik milliyetçi değiliz. PKK'ya ne kadar karşıysak Hüda Par'a da o kadar karşıyız."

Mansur Yavaş'ın sözleri üzerine HDP li Ferhat Encu tepki gösterdi.

Alıntı

metni:
    Tüm faşist ve ırkçılara kaybettirmek gerekiyor. Ankara’daki halkımızda bu ırkçıya oy vermeyecektir.

HDP'li Ferhat Encu: (Mansur Yavaş için) Ankara’daki halkımız da bu ırkçıya oy vermeyecektir.
    HDP'li Ferhat Encu: (Mansur Yavaş için) Ankara’daki halkımız da bu ırkçıya oy vermeyecektir.Ferhat Encu (@FerhatEncu) on Xtwitter
    Tüm faşist ve ırkçılara kaybettirmek gerekiyor. Ankara’daki halkımızda bu ırkçıya oy vermeyecektir.
    https://twitter.com/FerhatEncu/status/1749159943561740543?t=8zXvEIoNflj_8NKfAyg2dg&s=19

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirikal Militan -- 22 Ocak 2024; 16:20:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mansur Yavaş çorba dağıtsın diye yazıp duruyordunuz. Hdp ile gizli bir ittifak kurmuşsunuz. HDP'li Ferhat Encu: (Mansur Yavaş için) Ankara’daki halkımız da bu ırkçıya oy vermeyecektir. 

Mansur Yavan'ında canına millet. Meydanlarda çıkıp HDP'den ben oy istemiyorum vermesinlerde zaten diye propaganda yapabilir. ( Zaten elide mahkum değil. )

Öbür Türlü Ankaradan 1 belediyede HDP'ye verseler üstüne HDP ile ortak iş tutsalar faydadan çok zarar yazar meydanalrda kendisini anlatamazdı.

Esas akp ile at pazarlığı yapan başkalarıymış. Plana sadık kal kral!

Meğer Soylu'nun gözünde yeri olduğu için akp'ye saldırıp duruyormuş. Koltuğu verseler badem bıyık bile bırakırdı.HDP'li Ferhat Encu: (Mansur Yavaş için) Ankara’daki halkımız da bu ırkçıya oy vermeyecektir. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 22 Ocak 2024; 16:50:11 >
  • bu gunti gene sallamaya baslamis. umit reis tabiki bakanlik isteyecek. ic isleri bakanligi, neden? yesil chp aksine suriyelileri guzellememek icin. vatandaslik vermemek icin. tayyip bunu gordugunden zaten teklifi kabul etmemis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 22 Ocak 2024; 16:50:21 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 22 Ocak 2024; 17:13:36 >

31 mart seçimlerinde ise İyi parti ve DEM kendi adaylarını çıkaracak. AKP ise 2019'da yaptığı yanlış aday gösterme işinden ders çıkararak Ankara'nın içinden gelen ve köken olarak ülkücü olan Keçiören belediye başkanını aday gösterdi.

2023 seçimlerindede çantada keklik görülen seçimlerin ne denli zorlu geçtiği ve muhalefetin bir kez daha kaybettiğini göz önüne alırsak 2024 seçimlerindede 2023 seçimleri gibi tüm muhalefetin bir arada olmaması handikapıda Mansur Yavaş'ı Ankara'da açık ara seçimleri kazanacak durumu yaratmıyor.

Her ne kadar Yavaş'ın sürekli olarak seçimleri %60-70 ile kazanacaklarını söylesede 2023 seçimlerinde kendisinin başkanlığa aday olmaktan çekinmesi ve İyi partiyi yüz üstü bırakmasından ötürü Yavaş'a olan tepkilerde azımsanmayacak seviyede. Çok doğal olarakda Ankara seçimleride çantada keklik,garanti bir seçimde olmayacak.

• Ankara'nın tek milliyetçi adayı. Ben bu seçim seçilebileceğini düşünmüyorum. Milliyetçiliği çatır çatır doğrayan bir anlayış ve medya hakimiyeti mevcut.

Kapıları çalan benim kapıları birer birer.
    Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler.
    Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar.
    Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar.
    Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu.
    Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk.
    Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler.
  • O zaman chpde ne işin var mansur ?

• İyi de Özdağ zaten bakanlık isteğini hiç saklamadı ki açıkça söyledi. Hatta İçişleri Bakanlığını istedi özellikle. Kendi anti-sığınmacı politikalarını ve terör konusundaki yol haritasını hayata geçirebilmek için bu bakanlık önemliydi. Yanılmıyorsam bir iki bakanlık daha vardı unuttum. AKP'den red yiyince şansını KK ile denedi, protokolü imzaladılar ama malum piro yine bir seçim daha kaybedince o iş yattı. Zaten daha adaylığını açıkladığı vakit insanların umutlarını yok etmişti de neyse.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.