arkdaşlar kasada hdmi girişi nerde bilemedim yardım ederseniz sevinirim ![]() |
hdmi kablo girşi nerde acaba kasada

-
-
kasada hmdi girişi yok vga girişi vardır hdmi 'ya dönüştürmek istiyorsanız vga hdmi dönüştürücü almanız gerekmekte
-
knk peki onunla birlikte hdmi kablosuna ihtiyaç var mı
-
-
eyvallah kardeşim
-
knk ayıp olmasın ama bilgisayarı televizyona yansıtmak istiyorum senin dediğinde bilgisayarı televizyona yansıtır mı
-
Dediğim gibi dönüştürücüdeki hdmi girişimi tv ye takarsan tv den görüntü alabilirsin iki görüntü almak isityorsan hem monitör hem tv den hdmi spilettet kullanman gerekmekte
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben sadece bilgisayarı televizyona yansıtmak istiyorum
-
reis yani dediğimi yapabilir miyim
-
Yapabilirsin kadadan çıkan kabloyu dönüştürücüye bağla dönüştürücü kablosunuda tv ye bağla
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Resmin kalitesinden yanlış görmediysem, kasanda Display port var.
PS2 mouse klavye (Yeşil Mor) altında.
Bunu kullanman lazım.
Bağlayacağın TV/Monitorde hangi port varsa ona göre kablo Dönüştürücü alman lazım.
Ör: Dispaly Port HDMI
urun.n11.com
DISPLAY PORT TO HDMI KABLO 1.8MT Fiyatları ve Özelliklerihttps://urun.n11.com/kablolar/display-port-to-hdmi-kablo-18mt-P439531498
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suphion -- 7 Nisan 2022; 13:19:35 > -
VGA dan HDMI çevirici kullanırsanız görüntü kaliteniz VGA standartlarında olur (Analog görüntü, ses taşıma yok)
Ancak kasada @suphion' un söylediği gibi Displayport çıkışı da var. Bunu HDMI' a çevirerek görüntü alırsanız HDMI standartlarında görüntü elde edersiniz.
-
knk yani vag to hdmi ile olmaz mı
-
knk yani ben bunu display portla mı bağlıycam yoksa vga to hdmi ile mi
-
Dislay port ile bağla. Vga özellikle yüksek çözünürlükte artık ilkel kalan analog bir arayüz. Display port hdmi kablo ile bağla. (uzunluğu sana bağlı)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen böyle display port to HDMI kablo al onun ile bagla
VGA ile 4 k ise tv 4 k çıkış veremezsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
knk ben vga kablosuyla bağladım televizyona
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X