Şimdi Ara

hdd sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pc deki harddiskim gayet normal çalışıyordu fakat işletim sistemimi değiştirmek için format atmak istedim format atmak için ilk windows7 yüklemeyi denedim herşey gayet normal giderken yükleme sonu kısmında bir hata çıktı adminstator olarak bios ayarlarından hdd nizi düzeltin gibi birşeydi sonra tekrar denedim fakat bu seferde harddiskim tek part gözüküyordu,pencerenin alt kısmında windows yüklemeye uygun değil diye bir yazı vardı ve biçimlendir böl gibi kısımlar aktif değildi,daha sonra cd de sorun vardır diye xp yüklemeyi denedim xp de de yine harddiskim tek part gözüküyor ve üstünde bir işlem yapamıorum,kur diske ulaşamıyor diyede bir uyarı var silmek için d tuşuna bastığımda da mavi ekran hatası veriyor.Tekrar tekrar denedim tek hdd tek ram bırakarak yapmayı denedim fakat olmadı ve format attığım için pc de daha açılmıyor acaba hdd yi biçimlendirsem sorun düzelir mi ama onuda işletim sistemi olmadığı için yapamadım ve deneyemedim.Belki donanımda bir sorun vardır diye başka bir harddiskle çalıştırmayı denedim pc yi çalıştı ve herşey normal (HDD sata samsung 160gb) bu konuda yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

• biostan hdd ni ide deilde ahci moda aldın mı win7 de ahci modda kurman gerekiyor çünkü birde öyle dene
  • pardon ahci mod ne anlayamadım ...?
  • bios da ahci ve ide seçenekleri vardır ahci yapman lazım bazı anakartlarda yapmasanda sorun çııkmıyor ama bazılarında yapman gerekli ahci modu win 7 kuracak isen her anakartta farklı seçenek yerinde olabilir AHCI IDE seçenek yerini bulup değiştirin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sata HDD de win98 Sorunu
    20 yıl önce açıldı
    Laptop ekran sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.