Şimdi Ara

HDD Sıfırlama (Kesinlikle Virüs Kalmayacak Şekilde)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Başlıktada Belirttiğim Gibi Harddiske Öyle Bir Format Sıfırlama vs.. Adını Ne Koyuyorsanız Artık Pek Bilgi Sahibi Değilim Ama Öyle Bir Silmek İstiyorumki Kesinlikle %100 Virüs Yok Artık Diyebiliyeyim Hiçbir Şekilde Virüs Kalmaması Gerekiyor Gönü Rahatlığıyla Kullanabiliyim Arkadaşlar Gerçekten Önemli Bu Durum Evham Yaptığımdan Değil Sebebine Gelirsekte Knight Online Oyununun Ticaretine Başlamak Üzereyim Ve Biliyorsunuzki Bu Oyunda O kadar Fazla Emek Hırsızı Soyulmalar Varki Emeklerimi Kaybetmemek İstiyorum Lütfen Yardımcı Olun Arkadaşlar Sebebini Açıklamamın Sebebi Sizin En Mantıklı Çözümü Önerebilmeniz İçindi Cevaplarınızı Bekliyorum Soyulmak İstemiyorum :)

EK YAPACAKLARIM ( SİZİNDE YORUMLARINIZI MERAK EDİYORUM BU EK YAPACAKLARIMDA)

1 - Yeni bir modem alacağım cisco linksys biliyorsunuzki 1 numara modem (modem virüsünden uzak durmak için)

2 - Mac Filtreleme Sistemi Kullanacağım (Modemde)

3 - Kesinlikle Oyundan Başka Hiçbirşey Yüklenmeyecek

Bu Ek Yapacaklarımı Ekstradan Yazdım Arkadaşlar Yorumlarınızı Merak Ettiğim İçin

Cevaplarınızı Dört Gözle Bekliyorum Şimdiden Teşekkürler ...

• Google da Secure Erase dersen ihtiyacın olan çözüme ulaşırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alienvvare kullanıcısına yanıt
    İmzamdaki win7 anakonusundan maxblastı uygula.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAXSTAR

Google da Secure Erase dersen ihtiyacın olan çözüme ulaşırsın.

Öneriniz İçin Çok Teşekkür Ederim Hemen İnceliyorum Ama Kesinlikle Virüslerden Arındırırmı HDD yi %100 Temizlermi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alienvvare

quote:

Orijinalden alıntı: MAXSTAR

Google da Secure Erase dersen ihtiyacın olan çözüme ulaşırsın.

Öneriniz İçin Çok Teşekkür Ederim Hemen İnceliyorum Ama Kesinlikle Virüslerden Arındırırmı HDD yi %100 Temizlermi

Herşeyi doğru yaparsanız profesyonel kurtarma araçları olmadığı sürece veriler kurtarılamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya aslında bende araştırdım baya bu konuyu ama o kadar çok program söylenmişki o yüzden buraya bu konuyu açma gereği duydum

birkaç alternatif sunulunca kafam karıştı en etkili program hangisi acaba iillaki biri diğerlerinden daha baskındır bu konuda (her konuda diğerlerinden iyi bir seçim mutlaka vardır)

yani anlayacağınız işimi kesinlikle şansa bırakmak istemiyorum %100 kesin çözüm olmalı %1 bi ihtimal bile kalmamalı
    Tamam işte maxblast aldığın ilk güne döndürür bu yüzden çok uzun sürer.

Denendi, test edildi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bütün Önerileriniz İçin Gerçekten Çok Teşekkür Ederim Arkadaşlar Abartılı Evhamımdan Dolayıda Hepinizden Çok Özür Diliyorum Gerçekten Kusura Bakmayın Ama Yapacağım İş Gereği Bu Konuda Fazlasıyla Titiz Ve Paranoyak Olmak Zorundayım :) Bu Kadar Uğraştıktan Sonra Hüsrana Uğramak Emeklerimin Ve Birikimimin İlerde Bu Gibi Hatalar Yüzünden Tamamen Kaybetmek İflas Etmek İstemem Çünkü Gerçekten Çok Tehlikeli Bir Sektör Korkunç Gelişti Teknoloji Bildiğimiz Bilmediğimiz O Kadar Fazla Virüs Varki Eminim Format Attığımız Halde Geçmeyen İllet Virüsler Mutlaka Vardır Ve Benim Bilgisayarıma Bulaşmıştır O Yüzden Burdan Yola Çıkarak Bu Konuyu Açma Gereği Duydum Teşekkürler Arkadaşlar :) Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alienvvare -- 5 Nisan 2015; 16:27:50 >
    Madem bu iş o kadar önemli sıfır 500gb lık bir hdd al.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Sıkıntı yapma, çok ta paranoya olma, abuk subuk yerlere girmezsen kolay kolay virüs bulaşmaz koruyucu program olarak malwarebytes öneririm.
  • İlk Başta İkinizede Çok Minnettarım Verdiğiniz Öneriler İçin MAXSTAR Arkadaşım Sayesindede Hiç Adını Görmediğim Bi Programıda Araştırıp Öğrenmek Nasip Oldu İkinizede Ayra Ayrı Çok Teşekkür Ediyorum Yardımlarınız Ve Önerileriniz İçin İlgi Ve Alakanız İçin :) Aslında Benimde Aklımdan Geçti Şimdi Bu Dediğiniz Fakat Eğer Bunu Başarabilen Programlar Varsa Bu işe Gereksiz Bir Bütçe Ayırmış Olurum Yani Zaten O Kadar Gereksiz Yere Yeni Harddisk Alacak Olsam Bu İşi Yapmama Gerek Kalmayacak Bi Yaşantım Olurdu :) Öyle Herşeyin Yenisini Almak Kolay Olsaydı Zaten Bu İşe Bulaşmıyo Olurdum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alienvvare -- 5 Nisan 2015; 16:35:26 >
  • MühedisMurat Arkadaşım Maxtor Maxblast Programını İyice Araştırdım Sonra Seagate in Sitesine Girdim Fakat Orda Sadece Seagate Veya Maxtor HDD Lerde Kullanılmasının Uygun Olduğunu Yazıyordu Sonra İçime Bi Kurt Düştü Araştırdım Yine Donanımhaberde bu konuyla alakalı birşey buldum bir arkadaşımızın hdd si arızalıymış hdd markası wd imiş maxblast konusunun altına bu programı kullansam olurmu hdd markam wd demiş konunun sahibi arkadaşta ona daha farklı bir program önermiş programın adı acronis disc director acaba maxblast ı wd ile kullanmak sakıncalımı size sormadan bişey yapmak istemedim eğer sadece kendi yazılımlarını başka markada kullanılmasını istemediklerinden yazmışlarsa normalde hiçbir problem teşkil etmeyecek ve %100 sağlıklı sonuca ulaşabileceksem bu programda markanın hiçbir önemi yoksa her hdd de aynı etkiyi bırakabiliyorsa maxblast kullanmayı tercih edeceğim cevabınızı bekliyorum
    Maxblast 4 her hdd ' ye olur kardeş lütfen iyi oku, ayrım yapsa neden önereyim.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    ya kusura bakma o kadar iyi anlamıyorum ama boş boğazlık yapmak değil niyetim kendi sitesinde o yazıyı okuduktan sonra dedim içimden ya kendi markasını tercih ettirmek için pazarlama taktiği yada gerçekten başka markada denenirse hdd ye zarar verme ihtimali olduğundan diye düşündüm sonra araştırmak istedim ve o yazıdan sonrada karşıma konu olarak onu örnek alırcasına bi örnekte görünce gerçekten doğru olma ihtimali içimde yükselmeye başlayınca bende dedim kendi kafama göre iş yapmiyim en güzeli mühendismurat arkadaşa sorup öğrenmek o daha iyi bilir diye geçti içimden o yüzden sordum senin dediğin şey sormadan önce benimde aklıma geldi öyle olsa önce hdd markamı sorardı heralde dedim ama emin olmak istedim açıkcası sonuçta insanlık hali hepimiz zaman zaman dalgın oluyoruz seagate hddlerinde kullanıcı kitlesi bi hayli fazla olduğu için bu olayı pes geçip size birşey sormadan işlemi başlatmak istemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alienvvare -- 6 Nisan 2015; 1:12:44 >

kolay gelsin.
  • şu anki durumda virüs var mı bilgisayarda? yoksa format at antivirüs kur. bi de deepfreeze diye bi program vardı önceleri o programın yeni sürümünü ya da ona benzer program varsa kurarsan istediğin andaki kayda bilgisayarı geri döndürür.
  • Deepfreeze kursa işe yaramaz mı? Kısa ve öz. @MühendisMurat
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Sıkıntı yapma, çok ta paranoya olma, abuk subuk yerlere girmezsen kolay kolay virüs bulaşmaz koruyucu program olarak malwarebytes öneririm.

imzanız gözükmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spycho

Deepfreeze kursa işe yaramaz mı? Kısa ve öz. @MühendisMurat

Arkadaş temizlemek istiyorum bir kere demiş onla alakasız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hdd biçimlendirmen yeterli hangi virüs hdd recovery kuyusundan çıkıp sistemini ele geçirebilir .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.