Şimdi Ara

HDD ile ilgili soru- öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kararsız kaldıgım konu ise şimdi elime bitane daha harddisk geçti eskiden 500 gb vardı tosiba markalı şimdi bi tane daha geçti şimdi o geçen harddisk 320 gb ve onu sadece yerel disk c olarak kullanmak istiyorum 500 gb lıgıda yerel disk d olarak ve benim tanıklara sordum böyle yapsam nolur diye bana dediler ki gereksiz kaldırmaz dediler mantıksız dediler bende bide bu cok degerli dhforuma bir sorayım dedim evet arkadaşlar sizin yorumunuz nedir ne yapmamı önerirsiniz saygılar
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Upp yardim eden cikmiyacakmi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMD HASTASI 044 kullanıcısına yanıt
    320 gb a sistem kuracaksın diğerinide depo olarak olur tabi
  • king0653 kullanıcısına yanıt
    Öyle yapmaya düşünüyorum bende arkadaş diyo yok kaldirmazda yok bilmem nede deyip durdu bende hehe deyip gectim

• hdd nin kullandığı güç ne kadar imzanda psu 500watt zaten sistemin toplamda kullandığı gücü hesapla ona göre tak kullan

bence hesaplamadan takıp kullansanda sorun olmaz
    bir problem olmaz tak kullan
    Selam
    Siz o arkadaşınıza benden selam söyleyin ve hâtta bu mesajımı ona okutun. Bilmediği konularda yorum yapmasın ki, birileri bu gibi insanların verdiği teknik bilgiyi başka yerlere sormasınlar(tıpkı sizin gibi). O arkadaşınıza söyleyin, bıraksın bilgisayar için teknik bilgi vermeyi de, gitsin MANAVLIK falan yapsın daha iyi olur.. Hiç değilse meyve ve sebzenin fiyatlarını kafasında tutar.. Gel vatandaş gel burada salatalık 2 Lira demesini daha iyi becereceğini sanıyorum.. :))

Hard Diski kaldırmayan bir bilgisayarın olduğuna henüz rastlamadım. Yeter ki takılacak port bulunsun. Örneğin benim bilgisayarda 4 tane SSD ve HDD takılı bu nasıl oluyor pekiyi?

Siz 320GB olan HDD'ye bir sistem kurun ve diğer HDD'nizi de arşiv olarak kullanın. Ancak; bu 320GB HDD'yi 1. porta takın ki, performanstan ödün vermesin bilgisayar. Şu anda bilgisayarınzdaki takılı olan mevcut HDD muhtemelen 1. porttadır, burada sadece HDD arkasındaki DATA kablosunu diğer HDD'ye takarak değiştirebilirsiniz..
    Bilginize ve kolay gelsin..

Not: Başlığı değiştirin değilse yöneticiler tarafından konu kilitlenir veya silinir. Şöyla yazarsanız daha mantıklı olur. 500GB HDD yanına 320GB HDD takabilir miyim? gibi bir şeyler yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay_KG -- 28 Ocak 2014; 10:13:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bay_KG kullanıcısına yanıt
    Bilgin için tesekkur ederim dostum simdi kullandigim harddis 1 portda DVD 2 ci portda

• Bay_KG kullanıcısına yanıt
    Peki dostum On bellek de 332 MB ile 116 MB arasında bir fark varmi 2 kisi de 7200 pmr

• HİÇ BİR SORUN CIKMAZ 2 DİSKTE SAĞLAM ÇALIŞIR DURUMDA ISE PROBLEM CIKMADAN RAHATLIKLA KULLANABİLİRSİNİZ IYI FORUMLAR
  • qamqi kullanıcısına yanıt
    Güç yetiyordur ya

• quote:

Orijinalden alıntı: AMD HASTASI 044

Güç yetiyordur ya

kasada çalışan harici şeyler varsa o yüzden dedim normal bir kasaysa zaten sorun olmaz tak kullan
    Öyle harici şey yok 2 tane fan var DVD okuyucusu anakart işlemci RAM hafiza kart okuyucusu ve en çok güç çeken ekran kartim 125 wat çekiyor yukde

Dostum farkına vardim benim kullandigim hd 500 GB 100 % de 100 hic asagiya düşmedi yani %98 bile olmadi neden acaba ve bilgisayarda arada bir kasilmalar oluyordu

• Arkadaşınız kesinlikle ortada pc biliyorum diye dolaşıyordur kesin.
    Hiçbir sorun olmaz. Hangi diskiniz sata3 ise onu kullanın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMD HASTASI 044

Dostum farkına vardim benim kullandigim hd 500 GB 100 % de 100 hic asagiya düşmedi yani %98 bile olmadi neden acaba ve bilgisayarda arada bir kasilmalar oluyordu

batsector vardır (hatalı alanlar) bence 500gb olanı kullanma yada temiz bir format at düzelmezse sıfır hdd al yada 320gb dediğini kullan 500 olanı hiç bağlama
  • MAXSTAR kullanıcısına yanıt
    500 GB SATA 3 320 bilmiyorum

Bende RAM yukleniyordur hd te diye dusundum

CD romlar her zaman son slota takılır unutma. 320 lik sata 2 ise 500 lüğü kullan derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAXSTAR -- 28 Ocak 2014; 13:32:13 >
  • MAXSTAR kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ona bakmaliyim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.