Şimdi Ara

HDD format atmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dizüstü bilgisayarımda bir sorun yüzüden HD'sini çıkarıp başka bir bilgisayarda usb ile biçimlendirme yaptım..Şimdi bu HD'ye tekrar windows yüklmek istiyorum..Hd'yi dizüstüne taktığım için malüm açılmıyor..dizüstü bilgisayarımda cd-dvd rom bölümü yok..flash bellek ile format atmak zorundayım..Bios için de Flash bellek hdd vs başlatma seçeneği yok.Sadece cd ve kendi hdd'sinin seçenekleri var.nasıl format atabilirim..bilgisi olanların acil yardım

• Flash belleği bilgisayara tak. O zaman bios'ta istediğin seçenek ortaya çıkar.
  • cıkmıyor bazen benımkınde cıkmıyor mesela benım dvd rw kopya dvd okumuyordu bende xp ıle 10gb yer ayırdım oraya xp kurdum sonra xp acıkken flash bellege attıgım win7yı calıstırdım oyle kurdum senın dedıgın gıbı cok sey duydum ama yapamadım olmadı
  • @yhackup
    USB'den işletim sistemi kurabilmek için özel programlar var. O programlarla flash belleğe yüklersen kurulum gerçekleşiyor. ama USB'ye FAT format atmak gerekiyor. Diğer format türlerinde kurulum gerçekleşmiyor.

Senin kurulum metodunda bir yol tabi. Öyle kurulum da yapılabilir.
  • WinToFlash programını indir anlatımını bul format atarsın sorunun cevabı bu
  • bi yerde bulmustum cmd komut satırından flash bellege fat32 ıle format atmamı yoksa olmayacagını yazmıstı tekrar wındows dosyalarını cmd komutundan kopyalamamızı yazıyordu fat mı yoksa fat32 mı
  • anladığım kadarıyla winntoflash programını bilgisayara kurmak gerekiyor.benim bilgisayarım hiç açılmıyor..HDD tamamen boş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb Disk Format Atılmıyor
    15 yıl önce açıldı
    Mp3 playera format atmak?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.