Bildirim
hdd alıcam ama hangisi segate yada samsung?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
32 mb önbellek iyidir Ayrıca seagate daha sessiz ve soğuk
-
32 mb önbellek gerçekten iyi. Ama Seagate'nin sessizliği konusunda şüphelerim var. Ben olsam 32 mb önbellekli bir Samsung alırdım.
http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2313 -
segate ve sessizlik çok zıt kavramlarstaj yaptığım yerde birçok(yeni)segate hdd vardı ve hepsi cazur cuzur çalışıyordu.
4senelik bilgisayarımda 40gblik samsung var hala soğuk ve sessiz.
yeni kurduğum bilgisayarımda da 250lik samsung var oda çok sessiz.
yani sessizlik istiyorsan kesinlikle samsung -
quote:
Orjinalden alıntı: Göktuğ AYAS
segate ve sessizlik çok zıt kavramlarstaj yaptığım yerde birçok(yeni)segate hdd vardı ve hepsi cazur cuzur çalışıyordu.
4senelik bilgisayarımda 40gblik samsung var hala soğuk ve sessiz.
yeni kurduğum bilgisayarımda da 250lik samsung var oda çok sessiz.
yani sessizlik istiyorsan kesinlikle samsung
Segate yi yuvasına tam yerleştirirsen ve yeni nesil bir HDD alırsan bence bu seslerin hiç birinden eser kalmaz
Arkadaşım Senin yerinde olsam kesinlikle 32 Mb Cash bellekli bir HDD seçerdim. Segate ben kullanmadım ama forumdan edindiğim bilgilere göre seri çalışan bi HDD bide 32 mb cash bellek li bi Hdd olunca değme keyfine dediğim gibi ben kullanmadım ama kullananların segate den bi şikayeti yok...
Düşüncem
!!!!Segate !!!!
-
arkadasım seagate 250gb 16mb sata2 kullanıyo hiç ses yok ben 400gb sata2 seagate kullanıyorum zır zır ötüo samsung hakkında bilgim yok :S -
yeni nesil seagateler de ses cıkmaz -
markanın farkı yok hangisi ucuzsa onu al.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X