Şimdi Ara

hdd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar benim pc kendiliğinden gücü kesiyor ve kapanıyor power tusuna basıyorum msi anakart ekran geciş yeri geliyo tekrar kapanıyo 5 kere arka arkaya yaptı öncedende 4 kere kadar yapmıstı bir arkadasa sordum 2 adet hdd var sok dedi bana soktüm su an yok hdd ler de su sekilde

W.DIGITAL 3.5 CAVIAR GREEN 2.5TB 64MB SATA III PC HDD WD25EZRX
    Western Digital Caviar Green 1.5TB WD15EARS

AMD FX-6100 Bulldozer AM3+ 14MB 3.3GHz Altı Çekirdekli İşlemci - Dark Orion Kırmızı Led Fanlı USB 3.0 ve eSATA Destekli High Power 600W Oyuncu Kasası - orsair Force Serisi 120GB 2.5" Sata3 555-510MB/s SSD - Geil Plus 8GB DDR3 1600Mhz CL9 Low Voltage Dual Kit (2x4GB) - MSI 990XA-GD55 AMD 990FX AM3+ DDR3 USB3 SATA3 ATX MSI ATI HD6850 Cyclone Power Edition 1GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı

siszce sorun ne olabilir bicimlendirme sekli olabilirmi

Yardımlarını ziçin teşekkür ederim şimdiden

• anakart ın güç kesiyor gibime geliyor
    Ne diyordu Şems;
    Olduğu Kadar, Olmadığı Kader...

SAMSUNG GALAXY S III

Super AMOLED 720p HD Gorilla Glass 2 Ekran | Exynos 4412 Quad Chipset | Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9 İşlemci | Mali-400MP GPU | 16/32/64 GB Depolama | 64 GB kadar MicroSD ile Arttırılabilir Hafıza | 1 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 pixels, Autofocus, LED Flash Kamera | 1080p HD Video Kayıt | TV - Out MHL | Android OS, v4.0.4 (Ice Cream Sandwich) İşletim Sistemi
  • Muhtemelen anakart arızalı...
    everest harici hdd
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.