Şimdi Ara

HD7770 vs GT635M ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc yada laptop kullanıcam ama karar veremedim ekran kartlarında bilgisizim o yüzden soruyorum

bileşenleri aynı diyelim sadece hangi ekran kartı iyi o lazım

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-11201-17-20g-hd7770-edition-gddr5-1gb-128bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63627

bumu yoksa

GeForce GT635M / 2GB DDR3 mü iyidir ? ve çok fark varmıdır aralarında

• Tabiki hd7770 ama lanet olsun ki dolar uctu ve 230 tlden 265 e firladi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s4nalkorkun

Tabiki hd7770 ama lanet olsun ki dolar uctu ve 230 tlden 265 e firladi.

bende %25 indirimle 6-7 ay önce 220 tlye almıştım hocam

peki çok fark varmıdır aralarında çünkü pc kullanırsam işlemcide alıcam ramde lazım olucak
  • eger yakın segmentten parcalarla toplarsan(darbogaz yapmayacak sekildez) tabiki pcden daha iyi oyun oynarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s4nalkorkun

eger yakın segmentten parcalarla toplarsan(darbogaz yapmayacak sekildez) tabiki pcden daha iyi oyun oynarsın.

http://gpuboss.com/gpus/Radeon-HD-7770-vs-GeForce-GT-635M

anladım hocam burasıda öyle diyor. en iyisi laptop'u elden çıkarıp işlemci almak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diego Ribas

pc yada laptop kullanıcam ama karar veremedim ekran kartlarında bilgisizim o yüzden soruyorum

bileşenleri aynı diyelim sadece hangi ekran kartı iyi o lazım

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-11201-17-20g-hd7770-edition-gddr5-1gb-128bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63627

bumu yoksa

GeForce GT635M / 2GB DDR3 mü iyidir ? ve çok fark varmıdır aralarında

GT635 hele ki M versiyonu, 7770'in yanına yaklaşamaz dostum, karşılaştırılması bile mümkün değil.

Eğer mobiliteye ihtiyacın yoksa amacın oyun oynamaksa masaüstüne dön derim ben... arada dünyalar var...

• hd 7770 şuan utanıyordur hocam gt635 ile karşılaştırdığınız için hd 7770 in 19 inç monitörde ultrada açamayacağı oyun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenibosna_34

hd 7770 şuan utanıyordur hocam gt635 ile karşılaştırdığınız için hd 7770 in 19 inç monitörde ultrada açamayacağı oyun yok

ya hocam nasıl açamayacağı oyun yok herşey tam ama gta IV ultrada 25 fps alıyodum

sanırım monitör olayında var problem bunu resimdekini satıp daha küçük monitör mü alayım dersiniz

bu arada laptop'u satış ilanına koydum bile dediklerinizden sonra depodan pc'yi çıkardım ,

HD7770 vs GT635M ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 21 Ocak 2014; 12:54:53 >

• İnan laptopta iyi grafiklerde oyun oynamak ucuz ve sorunsuz olsaydı ilk önce ben alırdım laptop. Boşuna ttutmuyoruz eşşek kadar kasayı heralde. Ayrıca bit kadar ekranda oyun oynasan nolacak Haaa tabi laptopta monitöre bağlanır. Peki o zman şunu sorarım eğer laptopun ekranını oyunalrda kullanmıcaksan ne diye laptopun ekranına para veresin ki Bu arada hd7770 ile gt635 i karşılaştırmak şaka gibi olmuş.. hd7770 gt635m i 5 e katlar sonra 3 e böler geri kalan parçalarınıda hurdalığa bırakıverir . Katlar derken gerçekten katlar yani
  • işlemcin ne işlemci kötüyse fps kaybı olur ben gta 4 ü ortalama 53 fps de oynuyordum ultrada
  • quote:

işlemcin ne işlemci kötüyse fps kaybı olur ben gta 4 ü ortalama 53 fps de oynuyordum ultrada

http://www.vatanbilgisayar.com/intel-bx80646i34130-core-i3-4130-soket-1150-34ghz-3mb-cache-22nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=68170

bundan hocam sizce monitörü satıp 22'' monitörüm yerine 19'' monitör almak çözüm olur mu

• işlemcinde iyiymiş monitörü neden satıyorsun ki çözünürlüğü düşürürsen de aynı ayara geliyor öyle bir dene kaç fps alıyorsun
  • quote:

işlemcinde iyiymiş monitörü neden satıyorsun ki çözünürlüğü düşürürsen de aynı ayara geliyor öyle bir dene kaç fps alıyorsun

hocam gt635m olan laptop'u kullanmaya karar verdim

pc'yi parça parça satıcam monitör dahil şimdi monitörü 120 tl'ye alıcısı çıktı bile koyar koymaz

üstüne para ekleyip ps4 alıcam daha mantıklı olur diye düşündüm
  • 7770 gtx 650 den bile daha iyi 635 hem onun düşüğü hemde m versiyonu
  • HD7770 f/p birincisiydi şimdi dolar artınca f/p özelliği azalmış olabilir.
  • siz bilirsiniz ancak ps4 ün oyunları bildiğim kadarıyla 50 60 tl den aşağı değil ayrıca bilgisayarın görüntüleride daha iyi ps4 e göre

2.olarak bilgisayarı ne zaman aldınız parçalar daha yeni gözüküyor satarsanız büyük zarar edersiniz o monitörü 120 tl ye satmayın daha fazla eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenibosna_34 -- 22 Ocak 2014; 10:28:51 >
  • quote:

işlemcin ne işlemci kötüyse fps kaybı olur ben gta 4 ü ortalama 53 fps de oynuyordum ultrada

hd 7770 lemi alıyorsunuz hocam? iyiymiş. gerçi oyun problemli' ya bu arada bf4 multi ' de medium detail' de ne kadar fps alıyor bu kart. Vallah benimde aklımda mini itx sistem için
  • bf 4 multi oynamadım ama sp de aa lar kapalı ultrada 40 ile 50 arası alıyordum profilimde resimleri var gta 4 de o kadar grafik isteyen oyun değil o yüzden ekran kartları yüksek alır işlemci iyi ise

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenibosna_34 -- 23 Ocak 2014; 20:05:52 >
  • HD 7770
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.