Şimdi Ara

Hd7770 den R9 270 e geçmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şuan halihazırda kullanmakta olduğum HD 7770 Ekran kartımı güncellemeyi düşünüyorum. bunu satıp yerine yine Amd nin olan R9 270 Ekran kartını almayı düşünüyorum. sizce bu karta geçmeye değer mi performans olarak büyük bir fark olur mu oyun anlamında?

• R9 270 ve üstü alacağınız her kartta farkı hissedersiniz ve geçmeye değer.
  • Geçmeye elbette değer ama 270 alma sapphirein 270x modelini al bence fiyat olarakda aynı hatta bir modeli daha uygun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kararsız kalmıştım hd7770den geçmek konusunda ancak r9 270 almak mantıklı olacak gibi herhalde. güncel oyunları yüksek seviye ye yakın oynanacağı söylenmiş konularda. bu arada high power 460w güç kaynağı kullanmaktayım. r9 270 e yeterli gelirmi bu güç kaynağı? umarım gelir de birde başımıza güç kaynağı masrafı çıkmaz
  • Güç kaynağınız 12v çıkışından 380w veriyor sorun çıkmaz.
  • bence geçin aradaki farkı hissedersiniz
  • İşlemcine göre değişir eğer işlemcin iyi ise (işlemcim nedir?) %70 civarı daha fazla fps alabilirsin.

Benimde eskiden r7 250 ve hd7770 kullanmışlığım var ondan sonra r9 270 aldım aradaki fark hissediliyor bariz fakat 2 gb vram sıkıntı yapıyor yeni oyunlarda istersen vatanda 570 tl ye 4 gb r9 270x var ona bakabilirsin daha mantıklı olur power ve işlemci müsaitse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 26 Kasım 2015; 15:17:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R9 270 mi r9 280 mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Rx 580 e İşlemci Önerisi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

İşlemcine göre değişir eğer işlemcin iyi ise (işlemcim nedir?) %70 civarı daha fazla fps alabilirsin.

Benimde eskiden r7 250 ve hd7770 kullanmışlığım var ondan sonra r9 270 aldım aradaki fark hissediliyor bariz fakat 2 gb vram sıkıntı yapıyor yeni oyunlarda istersen vatanda 570 tl ye 4 gb r9 270x var ona bakabilirsin daha mantıklı olur power ve işlemci müsaitse

İşlemci intel g3240 psu high power 460w. Ancak işlemciyi de birsüre sonra değiştirip i3 alacağım. Tek sıkıntı psu yeterli gelir mi acaba

• Psu sorun yapmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anabolic

quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

İşlemcine göre değişir eğer işlemcin iyi ise (işlemcim nedir?) %70 civarı daha fazla fps alabilirsin.

İşlemci intel g3240 psu high power 460w. Ancak işlemciyi de birsüre sonra değiştirip i3 alacağım. Tek sıkıntı psu yeterli gelir mi acaba

Şu anki işlemciye r9 270-270x taksan gtaV battlefield 4 vs gibi cpuya çok yüklenen oyunlarda pek fps kazancı yaşamazsın

Fakat i3 4160 4170 4150 alırım diyorsan iyi olur.

Psu konusunda internetten baktım sanırsam psun 12v kanalından 380w veriyor.İlerde i3 taksan r9 270 içinde r9 270x içinde yeterli gelmesi gerek o psunun ama r9 270 daha garanti olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bu ekran kartı testlerindeki değerler oyunların Single Player değerleri değil mi.? BF4 ü ultrada oynatır derken R9 270X in multiplayerda ultra ya da high ayarlarda 53-55 FPS vereceğini zannetmiyorum
  • 270 e nekadar ödemeyi planlıyorsunuz?
    Bu kartı tavsiye ederim.
    http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-270x-dual-x-oc-gddr5-4gb-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

Psu yeterli işlemciyide yükseltirseniz çok güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 27 Kasım 2015; 12:27:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hulux

270 e nekadar ödemeyi planlıyorsunuz?
    Bu kartı tavsiye ederim.
    http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-270x-dual-x-oc-gddr5-4gb-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

Psu yeterli işlemciyide yükseltirseniz çok güzel olur.

sappihare düşündüm ancak onun için sorunlu diyorlar sizce asus veya msi almak daha mı iyi olur? ve de r9270x ekran kartı 2 tane 6 pinlik güç girişi istiyor benim güç kaynağımda 2 tane 6 pin yok diye hatırlıyorum daha doğrusu 2 tane var ancak birtanesi anakarta takılı yani ekran kartına 1 tane 6 pin kalıyor diğer 6 pini nasıl temin edebilirim? en çok düşündüğüm psu sorunu umarım yeterli gelir. Bu da psunun üzerinde yazan değerler daha iyi değerlendirmeniz açısından  Hd7770 den R9 270 e geçmek?

• MSI R7 370 GAMING 2G alin

• Psu yeterli kart kutusundan molexden 6pine dönüştürücü çıkar 1 adet ve 2 tane 6 pin olur sorun değil sapphire kötü değil garanti konusunda çok iyi uzun yıllar kullandığım sapphire kartlarım oldu bazıları fan sorunu çıkardı yani fanlar bozuldu kart sağlamdı ama fanı geliştirmişlerdi yeni kartlarda.

PSU konusunda içiniz rahat olsun sizinle aynı psuyu kullanan R9 270X + Core i5 4690 işlemcili sistemde 12V değeri extreme yük testlerinde bile 12V altına inmiyor psu yeterli gücü sağlayabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 27 Kasım 2015; 13:59:28 >
  • quote:

Psu yeterli kart kutusundan molexden 6pine dönüştürücü çıkar 1 adet ve 2 tane 6 pin olur sorun değil sapphire kötü değil garanti konusunda çok iyi uzun yıllar kullandığım sapphire kartlarım oldu bazıları fan sorunu çıkardı yani fanlar bozuldu kart sağlamdı ama fanı geliştirmişlerdi yeni kartlarda.

PSU konusunda içiniz rahat olsun sizinle aynı psuyu kullanan R9 270X + Core i5 4690 işlemcili sistemde 12V değeri extreme yük testlerinde bile 12V altına inmiyor psu yeterli gücü sağlayabiliyor.

Arkadaşlar bende r9 270x almak istiyorum powerım aşağıdaki gibi bi sorun olur mu ?

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-270x-dual-x-oc-gddr5-4gb-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html?srt=UP

Hd7770 den R9 270 e geçmek?

• Cyberx26 C kullanıcısına yanıt
    Sizinkide yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: FairLighty

MSI R7 370 GAMING 2G alin

Önerdiğiniz kartın r9 270 den farkı nedir hocam performans anlamında?

• quote:

Psu yeterli kart kutusundan molexden 6pine dönüştürücü çıkar 1 adet ve 2 tane 6 pin olur sorun değil sapphire kötü değil garanti konusunda çok iyi uzun yıllar kullandığım sapphire kartlarım oldu bazıları fan sorunu çıkardı yani fanlar bozuldu kart sağlamdı ama fanı geliştirmişlerdi yeni kartlarda.

Anladım hocam psu konusunda gücü karşılayamaz kart zarar görür vs diye şüphelerim vardı dediğinize göre problem edecek bir durum yok ozaman.

• Fark hissedilir geçebiliyorsanız geçin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.