Şimdi Ara

HD5830 Ve PhysX Kartı Kullanımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdslar gecen gun HD5830 ekran kartı aldım ve elimde Nvidia 8500 GT ekran kartı mevcut ve ekstradan pci-e slotumda var....bu 8500 gt yi Physx kartı olarak kullanabilirmiyim?...ugrasmaya degermi?...ve ekran kartının gucu bu hesaplamalar icin yeterli?....bu konularda yardımcı olursanız memnun olurum...
    simdiden tesekkr ederim butun arkdslarımın degerli yorumlari icinn.....
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• o kartı satıp da pek ele avuca gelir bi para almayacağın için satma ve fizik kartı olarak kullan programlarla bu yapılabiliyor nvidianın kontrol panelinden ;)

bide 8500gt iyi oc olur birçok örneği vardır buda benimkki %60 oc

http://forum.donanimhaber.com/m_49231629/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49231629
  • 8500GT de physx desteği yok zaten.

http://www.nvidia.com/object/physx_gpus.html
  • MUSAVİR tesekkr ederım bu konuda bılgım yoktu ...iyiki ugrasmamısım:D...hayırlı kandıller..hayırlı cumalar..
  • Peki benim bozuk 8800GT ile olur mu? Benim anakartım CF destekli elimde ati kart var kullandığım birde geçenlerde bozulan 8800GT var ama bozulan kartta görüntülerde çizgiler oluşuyor bu şekilde fizik olarak da kullanılmaz mı?
  • Bende de 6850 var elimdeki GT 220'yi fizik kartı olarak kullanmak için taktım.Kontrol panelini kablo takmadığım için açamıyorum ve Physx disabled görünüyor GPU-Z'den.Soracak arkadaşlar için evet GT 220 Physx destekliyor.Physx'i nasıl enabled yaparım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buck Fuddy -- 26 Temmuz 2011; 18:06:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiyesi AMD VS NVIDIA
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.